Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

ER ACHT MAANDEN TUSSENUIT GAAN OP JE WERK?

Onze KAM-coördinator Pascal doet het gewoon! Zoals hij zelf zegt heeft hij nu het allerleukste project ooit bij Van Gelder. Maar naast zijn werk heeft hij ook een passie voor reizen. Van kamperen in Frankrijk, tot aan skiën in Oostenrijk en backpacken in Thailand. Alleen die paar weken vakantie zijn voor Pascal en zijn gezin niet voldoende, daarom gaat hij nu het échte avontuur aan. Het huis wordt ingeruild voor een camper en hij gaat 8 maanden roadtrippen met zijn gezin!

HET AVONTUUR VAN PASCAL

Even voorstellen
Pascal werkt als KAM-coördinator bij HUBSUB voor Van Gelder. Daar is hij verantwoordelijk voor projecten in Zuid-West Nederland waarbij het uitbouwen van een proactieve veiligheidscultuur een grote rol speelt. Naast zijn werk is Pascal een echte familieman en woont hij samen met zijn vrouw en twee dochters in Bergen op Zoom.


"HET LEUKSTE IN MIJN WERK IS DAT IK IEDERE DAG WEER OP EEN ANDERE LOCATIE STA"
 

Het leukste project ooit
Pascal zit helemaal op zijn plek bij Van Gelder. “Het leukste in mijn werk is dat ik iedere dag weer op een andere project locatie sta. Van midden in de polder naar een nieuwbouwwijk en een dag later weer in hartje Den Haag.” Toch begon het tijdens de zomervakantie te kriebelen om er eens wat langer tussenuit te gaan. "Niet vanwege het werk, maar om meer tijd door te brengen met zijn gezin. De tijd vliegt voorbij en mijn vrouw en ik vinden de tijd samen zo belangrijk. Zo kwam het plan om de boel om te gooien en te gaan reizen.”

"DE TIJD SAMEN IS ZO BELANGRIJK EN DE TIJD VLIEGT"


Work/life match
Als familieman is het voor Pascal het belangrijk om aan het einde van de dag het werk los te laten en zich te focussen op zijn hobby’s en het gezin. Dat laatste krijgt de komende acht maanden dus alle aandacht. “Dit is het moment om een lange tijd samen met onze kinderen door te kunnen brengen. Voor je het weet zitten ze op school.” En als ze terug zijn? Dan gaat hij gewoon weer verder met zijn favoriete project bij Van Gelder: het uitbouwen van een proactieve veiligheidscultuur.
 

On the road

Het huis is al verkocht en op 2 december is het dan eindelijk zover. Dan gaat het avontuur écht beginnen. Slecht één ding staat vast: direct naar Valencia rijden. “Verder is het motto ‘geen planning is de beste planning’ en laten we ons vooral leiden door wat we tegenkomen.” Maar stiekem staan er al wel een aantal bestemmingen op het wensenlijstje. “Eerst op het gemak Spanje en Portugal ontdekken. Later hopelijk ook Sardinië, Griekenland, Albanië en Kroatië.”


Geen huis meer
Wonen in een camper is toch wel even anders. Op de vraag wat ze het meest zullen missen tijdens de reis is het antwoord dan ook: “De bank waar we met het hele gezin om kunnen liggen.” Daarnaast is het meest spannende dat ze vanaf nu geen huis meer hebben en na de reis weer opzoek moeten naar een nieuw onderkomen. “We weten waar we willen wonen, maar daarmee is ook alles gezegd. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat die nieuwe woning goed gaat komen en tot die tijd hebben we altijd onze camper nog.”

"DE BANK THUISGAAN WE HET MEESTE MISSEN"


Een laatste tip van Pascal
“Bedenk dat de tijd snel genoeg gaat en dit een ervaring is die je hele leven bij zal blijven. Voor ons was dit het moment, omdat de kinderen nog jong zijn en het later niet zomaar meer kan.”

Ga ook van work/life balance naar work/life match!

Kirsten Vosters
Kirsten Vosters Recruiter
Neem contact op

Bij HUBSUB vinden we het belangrijk dat jij gelukkig bent. Wanneer je gelukkig bent, is succes namelijk een logisch gevolg. Geluk is voor iedereen anders, daarom krijg je bij ons flexibele arbeidsvoorwaarden. Wil je net als Pascal meer tijd doorbrengen met je gezin? Dan kun je kiezen voor extra vakantiedagen. Of hecht je bijvoorbeeld meer waarde aan een luxere lease-auto? Aan jou de keuze. Benieuwd of werken bij HUBSUB iets voor jou is? Bekijk onze vacatures of neem contact op met Kirsten.