Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

TRAINEESHIP
VERGUNNINGVERLENING,
TOEZICHT & HANDHAVING

Ben jij klaar voor een nieuwe manier van werken? Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Met het traineeship Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving (VTH) wijzen wij jou de weg in de overheidswereld, volg je trainingen en ga je direct aan de slag bij een van onze opdrachtgevers als jurist, milieuspecialist of bouwspecialist. Wil jij samen met andere HUBBERS groeien, leren en genieten? Join the HUB!

MAAK DIRECT IMPACT

Met het twee jaar durende traineeship van HUBSUB kun jij studeren, werken en leren tegelijkertijd. Het traineeship bestaat uit 3 basismodules, aangeboden door Envire, die naadloos aansluiten op de dagelijkse praktijk. Vervolgens volg je een van de verdiepende modules, specifiek voor de functie die jij ambieert. De modules bestaan uit fysieke lessen en e-learnings. Daarnaast zorgt HUBSUB voor een passende opdracht, waar je de opgedane kennis direct kunt inzetten. Dit is bij een gemeente, omgevingsdienst, waterschap of provincie. Meer over het programma lees je in onze brochure.

DOWNLOAD BROCHURE

BIJ HUBSUB KRIJG JE MEER

Bij HUBSUB weten we dat werken meer is dan doelen behalen. Dat jij gelukkig bent is het allerbelangrijkste. Daarom krijg je naast een passende opdracht en het traineeship, jouw persoonlijke talentmanager die samen met jou kijkt waar jij happy van wordt! Je komt regelmatig samen met andere HUBBERS op een POP-UP-locatie en je kiest zelf uit flexibele arbeidsvoorwaarden. Ga je voor extra vakantiedagen of een luxere leaseauto? Aan jou de keuze.

SPECIALISATIE

BOUWSPECIALIST

Word jij vergunningverlener bouw?

 • Behandelen en toetsen van aanvragen voor omgevingsvergunningen zoals een dakopbouw, sloopwerkzaamheden of een nieuwbouwwoning.
 • Advies geven en regie houden in het bouwproces om tot een haalbaar plan te komen.

Word jij toezichthouder- en handhaver bouw?

 • Verleende vergunningen controleren op een bouwplaats binnen de stad of in het dorp
 • Handhavend optreden wanneer de wet- en regelgeving wordt overtreden bij bijvoorbeeld illegale bouw, overlast of afvaldumpingen.
BEKIJK VACATURES

MILIEUSPECIALIST

Word jij vergunningverlener milieu?

 • Toetsen en beoordelen van meldingen in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer en vergunningsaanvragen milieu.

 • Opstellen van vergunningen op het gebied van: agrarisch, industrie, geluid, lucht, water, bodem of natuur.

Word jij toezichthouder milieu?

 • Bedrijven bezoeken en controleren op de naleving van milieu wet- en regelgeving.

 • Controles op het gebied van agrarisch, industrie, geluid, energie, lucht, afval, water, bodem of natuur.

BEKIJK VACATURES

JURIST

 • Adviseren aan zowel collega’s als het bestuur van een organisatie.
 • Verantwoordelijk voor procedures binnen het o.a. het omgevingsrecht op gebied van vergunningen, handhaving en/of bezwaar en beroep.
 • Begeleiding bieden aan collega’s op het gebied van omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen.
BEKIJK VACATURES

START JOUW CARRIERE BIJ DE OVERHEID

Zie jij het al helemaal zitten als professional binnen de fysieke leefomgeving bij HUBSUB of wil je meer informatie over het traineeship? Laat je gegevens achter en een van onze recruiters Joyce of Danielle neemt zo snel mogelijk contact met je op.