Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

HAPPY IN JE WERK:
8 TIPS VAN ONZE TALENTMANAGER

Werken kun je overal, maar je echt thuis voelen en ergens bij horen niet. En juist dat vinden we bij HUBSUB zo belangrijk: dat jij gelukkig bent in je werk én daarbuiten. Werken draait niet alleen maar om geld verdienen. Het moet je energie geven en bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Niet al het geluk heb je zelf in de hand, maar met deze tips van onze talentmanager Cleo maak jij je werk- en privéleven nét een stukje leuker.

1. MAAK TIJD VOOR ONTSPANNING
Door alle meetings weten we als geen ander hoe we moeten plannen. De ene meeting eindigt om 14.00 uur terwijl de andere ook alweer om 14.00 uur start. Klinkt efficiënt, maar dat is het niet. Het is juist goed om ook een momentje rust te pakken. Staar eens 5 minuten uit het raam of maak eens een praatje met collega’s. Ontspanning zorgt er namelijk voor dat je informatie beter opslaat, helpt je om dingen te verwerken, maakt je creatiever en het allerbelangrijkste: je wordt er gelukkiger van.

2. ZET JOUW WERKZAAMHEDEN NAAR JE EIGEN HAND
Waar je goed in bent, daar geniet je vaak het meeste van. Daarom is het belangrijk om jouw talent, jouw 9,5, volop te benutten. En daar waar jij goed in bent, kan een ander juist weer wat hulp bij gebruiken. Maak daar nuttig gebruik van door jouw werkzaamheden hierop aan te laten sluiten. Kleine aanpassingen kunnen namelijk een groot verschil maken in jouw werkplezier.
 

3. GA WANDELEN TIJDENS DE LUNCH
Elke dag 30 minuten bewegen zorgt ervoor dat jij beter in je vel zit. Wandelen is niet alleen gezond, maar het is ook dé manier om jouw gedachten te ordenen en met oplossingen te komen voor ingewikkelde problemen. Juist zonder dat je er daadwerkelijk mee bezig bent. Dit noemt men ‘creatieve incubatie’. Het moment dat er onbewust ideeën ontstaan terwijl je denkt aan iets anders.
 

4. GEEF MINSTENS ÉÉN COMPLIMENT PER DAG
Natuurlijk wel een oprecht compliment. Je voelt je automatisch positiever als je veel complimentjes geeft. Daarnaast zien anderen jou als een fijne collega en dat zorgt voor een goede werksfeer!
 

5. VIER PERSOONLIJKE SUCCESSEN
Gezamenlijke successen worden vast wel eens gevierd op de werkvloer. Maar hoe vaak vier jij je eigen persoonlijke successen? Deze ervaar je waarschijnlijk als vanzelfsprekend. Er zelf even bij stilstaan geeft een positief signaal af aan je hersenen. Deel je successen dus op social media, koop iets nieuws voor jezelf of gun jezelf de rust. Je hebt het verdiend!


6. WISSEL SAAIE EN UITDAGENDE TAKEN AF
Even een no-brainerklusje kan heerlijk zijn, zolang je er niet te veel van hebt. Maak een lijstje met kleine, makkelijke taken. Loop je even vast tijdens een uitdagende taak? Pak het lijstje erbij, voer ze uit en vink de taken af. Dat geeft weer motivatie om door te gaan met de uitdagende klus.
 

7. SLUIT JE WERKDAG AF
Je werkdag afsluiten door de positieve momenten op te schrijven zorgt ervoor dat je een goed gevoel overhoudt aan de dag. Heb je nog een paar onzekerheden of dingen niet afgekregen? Maak een lijstje voor de volgende dag. Het opschrijven hiervan zorgt ervoor dat dit ’s avonds als je wilt ontspannen niet door je hoofd heen spookt.
 

8. MAAK GEBRUIK VAN EEN COACH
Een coach kan je helpen bij het ontdekken van stappen die nodig zijn om meer werkgeluk te krijgen. Dit kan een professional zijn, maar ook een collega kan dienen als coach. Deze biedt steun, is in voor praatje en kan meedenken over jouw ambities.

 

KIES DE BAAN DIE BIJ JE PAST

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij een baan hebt die bij je past. Je brengt misschien wel meer tijd door op je werkplek dan met je geliefden of hobby’s. Des te belangrijker is het om hier voldoende aandacht aan te besteden. Bij HUBSUB kijken we daarom naar jouw 9,5 en zoeken daar drie projecten bij. Jij kiest uiteindelijk zelf welke opdracht het wordt. En dat is niet alles. Jij bepaalt namelijk ook jouw secundaire arbeidsvoorwaarden! Wil jij extra vakantiedagen of juist een luxere lease-auto? Jij kiest zelf wat voor jou het beste werkt.

Benieuwd of werken bij HUBSUB iets voor jou is?

BEKIJK VACATURES