Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

BE HAPPY
@HUBSUB

Bij HUBSUB helpen we bedrijven en organisaties om een resultaat te bereiken met de inzet van onze professionals. Dit doen we binnen verschillende branches. Onze teams zijn onderverdeeld in vergunningverlening, toezicht, handhaving (VTH) , kwaliteit, veiligheid en milieu (KVM) en duurzaamheid. Onze HUBBERS zetten zich in op o.a. de volgende projecten: van het behalen van trede 3 op de SCL, het verlenen van de meest complexe milieuvergunning, het updaten van een V&G plan, toezicht houden op de bouw van een nieuwbouwflat, uitvoering geven aan de participatiewet tot aan het werken aan energie neutrale gebouwen binnen de Kempengemeente. 

VERGUNNING-
VERLENING,

TOEZICHT EN
HANDHAVING

In onze HUB vind je vergunningverleners, toezichthouders, handhavers, juristen en (beleids)adviseurs. Deze ervaren professionals kennen de actuele problematiek en weten hun weg in de wereld van de wet- en regelgeving, binnen zowel bouw als milieu. Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland. Denk aan gemeenten, omgevingsdiensten, waterschappen en provincies.

Meer over VTH Bekijk vacatures

KWALITEIT,
VEILIGHEID
EN MILIEU

HUBSUB is gespecialiseerd in kwaliteit, veiligheid en milieu. Onze HUBBERS zijn werkzaam binnen de aannemerij, industrie, logistieke dienstverlening en de waterschappen. Wat ze hier dan doen? Als veiligheidskundige, KAM-coördinator, arbeidshygiënist, lead auditor of milieuspecialist ondersteunen zij onze gerenommeerde opdrachtgevers door heel Nederland.

Meer over KVM Bekijk vacatures

"NIEMAND IS ZO SLIM ALS WIJ ALLEMAAL"

“Wat ons bindt is een professionele omgeving, waarin ook tijd en aandacht is voor elkaar. HUBSUB beseft dat en besteedt daar nadrukkelijk aandacht aan, zodat we informatie kunnen uitwisselen. Daarmee is het een werkgever die zich echt onderscheidt. Een voorbeeld is het individueel maar gezamenlijk lopen van de halve marathon van Eindhoven in het shirt van HUBSUB, met de avond vooraf een pastaparty. Je bent onderdeel van de club."

Bart | Handhavingsjurist

DUURZAAMHEID

Tegenwoordig hoor je het overal, hoe streven we samen naar een duurzame samenleving? Hoe kunnen we de volgende stappen zetten om onze klimaatdoelen te behalen en de energietransitie te versnellen. In de duurzame HUB krijg je als beleidsmedewerker, adviseur, projectleider of trainee met dit soort vraagstukken te maken bij de overheid. Omdat er steeds meer vraag is naar duurzame professionals, bieden wij ook een uniek ontwikkelprogramma aan om je als toezichthouder milieu of planoloog op dit domein te kunnen doorontwikkelen.

Meer over duurzaamheid Bekijk de vacatures

POP-UP MET DE HUB

Om te zorgen dat jij je helemaal thuis voelt bij HUBSUB is verbinding met de rest van het team belangrijk. Iedereen heeft andere kwaliteiten en zo kunnen we veel van elkaar leren. Maar dat niet alleen. Ook zien we dat onze HUBBERS meer raakvlakken hebben dan alleen vakinhoud. Samen marathons lopen, een passie voor bakken of het drinken van een biertje. Ook dat schept een band. Daarom faciliteren POP-UP-kantoren om te werken, kennis te delen én om funactiviteiten te ondernemen.

Speel af
Join the HUB