Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

ZO GAAN WIJ TE WERK. EN JIJ STRAKS OOK.

Bij HUBSUB weten we dat werken meer is dan doelen behalen. Werk is jouw talenten optimaal benutten, zodat jij elke dag met een blij en tevreden gevoel naar huis gaat. Daarom investeren wij precies daar in. Door te HUBBEN behoor je tot een community van vakfanaten, zonder in te leveren op flexibiliteit en autonomie. Wat je wel krijgt, is meer werkgeluk. Welkom bij de club van HUBSUB.

Stap aan
boord

Je hebt de keuze gemaakt: je wordt een HUBBER. Maar wat nu? Geen zorgen, alles is geregeld. In de aanloop naar jouw eerste werkdag ontvang je alle informatie die je nodig hebt. Elke maand starten we op het HUBSUB-kantoor met alle nieuwe medewerkers, en deze maand dus ook met jou. Je krijgt uitleg en trainingen; zo leer je ons kennen en wij jou. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Want dat schept een band. Je krijgt een buddy toegewezen bij wie je terecht kan voor al jouw vragen. En de rest van de community? Daar ben je snel mee verbonden!

Bepaal jouw
work/life match

Wij kennen mensen. En zo weten we dat – zeker anno 2024 – jouw collega compleet andere zaken belangrijk vindt dan jij. Logisch ook. Thuiswerken of altijd onderweg zijn, van negen tot vijf werken of met eigen werktijden, structuur willen of liever spontaniteit: er is zoveel van invloed op jouw HUBHAPPINESS. Daarom krijg je bij ons flexibele arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een totaalbudget en mag dit zelf indelen: wil je een iPhone of neem je liever een Samsung? Prima. Liever meer vrije tijd dan extra geld? Snappen we. Ben je in verwachting van een kindje of heb je jonge kinderen? Dan kan je gebruik maken van ons Happy Ambitious Parents-programma, zodat jij je ambities kunt combineren met je gezin. Bij ons werk je op jouw manier.

Ontpop je talent

Bij HUBSUB krijg je jouw eigen talentmanager. Jullie werken samen aan specifieke doelen binnen een project, maar ook aan jouw ontwikkeling en HUBHAPPINESS. Je leert je talentmanager kennen in jouw eerste maand bij HUBSUB. Hij of zij blijft dan aan jouw zijde als vast contactpersoon binnen HUBSUB. Er zijn structurele contactmomenten, maar je kunt altijd bij hem of haar terecht voor een vraag of informeel gesprek.

ontwikkel je eigen doelen

Doelen? Die bepalen we niet vóór jou, maar mét jou. We vinden het namelijk wel zo logisch dat je zelf bedenkt wat jouw doelen zijn en vervolgens daar naartoe werkt. Hoe je daar komt, is aan jou. We kijken naar jouw geluk én resultaat. Zo voorkomen we dat jij in een keurslijf wordt gegoten dat je eigenlijk niet past.

Wat vind je er zelf van?

Flauw hè. Maar het is zo: wij beoordelen niet. Wat we wel doen is het gesprek aangaan: waar loop je tegenaan, wat maakt jou beter en wat heb je daarvoor nodig? We houden de dialoog gaande, en stappen af van het traditionele jaarlijkse gesprek. En met een dialoog bedoelen we inderdaad precies dat: het is altijd tweerichtingsverkeer. Niet alles is af te vangen in een vaststaande cyclus.

FOUTEN MAKEN MAG

Wij weten hoe belangrijk het is dat je jezelf blijft ontwikkelen en energie haalt uit je werk. En dat kan op vele manieren. Wil je iets nieuws leren, of juist liever je kennis delen met andere HUBBERS? Alles is mogelijk. We maken daarbij onderscheid tussen vier verschillende soorten skills. Deze variëren van de persoonlijke ontwikkeling en karakter (human skills), het opdoen van kennis (hard skills), het volgen van opleidingen en trainingen (certified skills) en het doen wat je leuk vindt (personal skills). Er is altijd ruimte om fouten te maken en te groeien. Want daar leer je het meeste van.

word lid van het team

Wanneer we het hebben over onze HUB, gaat het over de HUBSUB-community. Een groep van professionals zoals jij. Junioren, senioren, en alles daar tussenin. Met persoonlijke, zakelijke of maatschappelijke raakvlakken. Wat hubbers in ieder geval gemeen hebben, is een voorliefde voor hun vak – in welke sector dat ook is. Vanuit ons hoofdkantoor en verschillende POP-UP-locaties faciliteren we trainingen voor iedereen om kennis te delen. Leerzaam én gezellig.

Speel af

welkom bij de hubclub

Over gezellig gesproken. Onze HUB zou geen goede community zijn als we niet af en toe de bloemetjes buiten zetten. We organiseren meerdere keren per jaar leuke events, waarbij we elkaar op een informele manier nóg beter leren kennen. Er mag over werk gepraat worden, maar dat hoeft absoluut niet. Draai jij de spiesjes om op de barbecue, gooi je een strike op de bowlingbaan of rijd jij jouw collega's van de kartbaan? Join de HUB. Aan Brabantse gastvrijheid geen gebrek.

JOIN THE
HUB