Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

WHAT'S HUB?

Ben jij klaar voor een nieuwe manier van werken? Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Hoe we dat doen? Not by being a company, but creating a community. Wil jij samen met andere HUBBERS groeien, leren en genieten? Join the HUB!

Over onze cultuur
WAKE
UP
Clock
Hub Sub

Wij doen
het anders

Wij zorgen voor jouw HUBHAPPINESS door tijdelijke projecten bij opdrachtgevers te combineren met échte aandacht voor jou. We kijken naar jouw expertise, interesses en talenten; jouw 9,5. En daar zoeken wij dan een opdracht of bedrijf bij. Dat gaat gepaard met funevents en pop-upkantoren waar je kennis met andere HUBBERS deelt. Dat maakt ons HUBSUB. De HUB waar je de verbinding maakt met collega's en de SUB waar je werkt op jouw manier. Zo krijg jij niet jouw work/life balance, maar de ultieme work/life match! Kortom: detacheren, maar dan anders!

Meer over detacheren

DETACHEREN BIJ HUBSUB

Onze cultuur

Hoe jij je werk moet doen, dat hoeft jou niet meer verteld te worden. En jij weet zelf hoe je het beste werkt. Daarom krijg je bij HUBSUB flexibele arbeidsvoorwaarden en jouw eigen talentmanager die samen met jou kijkt hoe wij jou gelukkig maken. Wij geloven namelijk dat wanneer jij gelukkig bent, je ook succesvol bent. Lees verder om te zien hoe jij als HUBBER flexibel werkt, leert en geniet, én daarbij deel uitmaakt van onze community van gelijkgestemde professionals.

Naar cultuurhandleiding