Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

Hana & Iwan

Speel af

Als officemanager en projectleider hebben Hana & Iwan hebben in hun dagelijkse werk nauwelijks contact. Behalve die ene keer, toen we Iwan verrasten met een shirt met handtekeningen van zijn favoriete club, Sparta. Hana maakte het mogelijk dat Iwan het shirt met een grote glimlach en klein traantje van geluk in ontvangst mocht nemen. We legden Hana en Iwan een aantal dilemma's voor. En hoewel ze qua werk erg verschillen, klikte het direct. Want sociaal en contact met collega's vinden ze beiden belangrijk.

Een escaperoom met je potentieel nieuwe baas als sollicitatie OF een sportweekend met je potentieel nieuwe baas als sollicitatie?

Hana: "Ik vind een escaperoom vreselijk. Niet leuk. Niet per se omdat het onder tijdsdruk is, want dat heb ik in mijn werk ook. Maar opgesloten in een kamertje een rebus oplossen is niet mijn ding. Dan zou ik liever een potje tennissen of voetballen. Ookal ben ik daar misschien ook niet heel goed in. Ik sport wel drie keer per week. Het is fijn om mentaal wat dingen los te laten en de dag door mijn hoofd te laten gaan. Je krijgt er weer nieuwe energie van."

Iwan: "Een sportweekend! Ik ben nogal sportief aangelegd, dus dat lijkt me een goede challenge om eens te kijken hoe sportief mijn nieuwe werkgever is. Mijn hele week is eigenlijk gevuld met sportactiviteiten. En als ik zelf niet aan het sporten ben geef ik voetbaltraining aan een meidenteam. Sport is ook belangrijk, zeker naast je kantoorbaan."

Projectleider OF officemedewerker?

Iwan: “Projectleider. Diversiteit aan projecten, langdurend, kortdurend. Ik ben een soort duizendpoot. Bij mijn huidige opdrachtgever ben ik eigenlijk heen heel projectteam. Een aantal ballen in de lucht houden en dat vergt toch wel een aantal vaardigheden.”
Hana: Officemanager. Mijn 9,5 is dat ik me heel goed in andere mensen kan inleven. Ik kan met iedereen door een deur, maar kan wel mijn doel behalen. Voor mezelf en voor HUBSUB.

 

Jullie hebben eerder samengewerkt zonder elkaar te kennen?
Iwan: “Ik ben fan van Sparta en toen ik 5 jaar in dienst was heeft had Bart het idee om daar iets mee te doen. En toen heeft hij Hana aan het werk gezet.
Hana: “Voor een heel mooi Sparta shirt met alle handtekeningen er op.
Iwan: “Het heeft een prominente plaats in mijn logeerkamer. De overhandiging was een emotioneel moment. Het raakte me omdat HUBSUB niet alleen kijkt naar de output die je levert, maar ze kijken naar de mens achter de professional. Dat is hetgeen dat mij ook bindt aan HUBSUB. Ik ben geen nummertje. Maar ze zorgen dat ik lekker in mijn vel zit en dat zorgt weer voor een positieve vibe aan mijn omgeving.”

Pijpleidingen OF contracten?

Iwan: “Pijpleidingen, maar ik moest wel even nadenken. Want contracten is ook heel breed en dat komt ook bij mijn werk kijken."

Hana: “Ik heb iedere dag met contracten te maken. Maar het is zoveel meer dan dat. Er zijn iedere dag weer nieuwe uitdagingen en spoedjes die voorbij komen. Geen een dag is hetzelfde. Dus je hebt elke keer weer zin in een nieuwe dag. Ik pak iedere dag met plezier de trein van Den Bosch naar Eindhoven. Heel fijn dat we niet meer alleen thuis hoeven zitten, je mist dan de verbinding met collega’s."
 

Feedback ontvangen OF feedback geven?

Hana: "Ontvangen"
Iwan: "Geven. Het is belangrijk om je kennis te delen. Ik ben iemand die altijd op zoek is naar kennis en uitdagingen. Die ga ik zeker niet uit de weg. Ik sta open om mijn horizon te verbreden. Kennis is macht, maar kennis moet je ook delen. Je kan het voor jezelf houden, maar mensen om je heen moeten ook een bepaald kennisniveau halen om als team optimaal te functioneren.”
 

Wat kunnen andere HUBBERS van jou leren?
Iwan: "Mijn gedrevenheid en passie. Ik ben een streber. Wil altijd het hoogst haalbare halen. In mijn werk ben ik heel goed, ik weet niet wat anderen ervan vinden, maar ik maak het waar. En bij het werk wat ik doe moet je niet de factor tijd in de gaten hebben. Soms ben ik iets langer bezig dan normale kantoortijden en dat moet je voor lief nemen. Soms zit ik daarom in een hotel, want op en neer rijden is niet te doen. Dus daar moet je voor open staan."

Geluk is toeval of geluk creëer je zelf?

"Geluk creëer je zelf"

Wat maakt jullie gelukkig?
Hana: "Leuke baan, fijne familie en vrienden. Collega’s zijn ook echt belangrijk, die ze je misschien wel vaker dan je familie en vrienden."
Iwan: "Dat je gezond bent en je naasten ook gezond zijn."

JOIN THE COMMUNITY