Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

JAN MELLEGERS & BART BERTELINK

Speel af

Jan & Bart zijn HUBBERS in hart en nieren. Jan als Veiligheidskundige en Bart als Jurist. Joyce legde ze een aantal prikkelende dillema's voor.

Veiligheidskundige OF jurist?

Jan: "Veiligheidskundige, ik heb 35 jaar in de industrie gezeten en ik weet alles over veiligheid. Niet zozeer als veiligheidskundige, maar vooral uitvoerend. En nu geef ik advies als veiligheidskundige."
Bart: "Jurist, ik word ingezet door HUBSUB bij gemeente binnen wabo. Daar zijn veel ontwikkelingen m.b.t. de omgevingswet. Dit is nooit zwart – wit, maar meer een grijs vlak en dat vind ik mooi. Dat probeer ik zo in te zetten dat de mensen ermee geholpen zijn."
 

Wat is tot nu toe jullie ultieme HUBSUBmoment geweest?
Jan: "Met collega’s wat doen. Dat heb ik al een keer gemaakt ondanks corona."
Bart: "Heeft eigenlijk niets met mijn werk te maken. Maar het gaat niet zo goed met mijn moeder en dat ik van collega’s appjes krijg om te vragen hoe het met mijn moeder gaat, vind ik heel mooi. Dat maakt het verschil. Dat is ook wel de reden dat ik graag bij HUBSUB werk."

Werken aan kwaliteiten OF werken aan ontwikkeling?

Allebei: "Ontwikkeling"

Jan: "Je bent nooit te oud om te leren. Het lijkt me handig om jezelf te blijven ontwikkelen. Het is heel belangrijk in mijn werk om nieuwe dingen te leren. Daarin gaat je kwaliteit uiteindelijk ook omhoog."
Bart: "In de praktijk gaat het samen op."


Wat is jullie 9,5?
Bart: "Ik ben een teambuilder. Mensen bij elkaar brengen en bij elkaar houden. Het cement."
Jan: "Bij mij het kletsen denk ik. Ook de verbinding opzoeken."

Elk jaar een nieuw project OF langer op één plek?

Allebei: "Elk jaar een nieuw project"
Jan: "Elk jaar een nieuw project vind ik leuk. Een project met een kop en staart. Maar als je ergens op je plek zit, kan het ook prima 3 of 5 jaar worden. En dat voordeel heb je ook bij HUBSUB."

Voor altijd alléén nog maar fietsen OF voor altijd alléén nog maar hardlopen?

Bart: "Alleen nog maar lopen. Ik vind fietsen ook hartstikke mooi, maar als ik écht moet kiezen, ga ik toch voor lopen. Net meer intensiteit. In oktober ga ik samen met andere HUBBERS de halve marathon lopen in Eindhoven. Daar komt dus ook weer mooi het werk en privé samen."

Jan: "Alleen fietsen, maar het had ook hardlopen kunnen zijn. Fietsen is alleen echt mijn ding, hardlopen komt op de tweede plaats. Mijn doel is om de Mont Ventoux te beklimmen. Ik ga voor drie keer, maar stiekem hoop ik op vier keer."

Succes is een gevolg van geluk OF geluk is een gevolg van succes? 

Allebei: "Succes is een gevolg van geluk!"
Jan: "Ja, als ik naar mijn werk kijk moet ik het eerst naar mijn zin hebben."
Bart: "Als je lekker in je vel zit en je bent gelukkig, stel je je open voor nieuwe doelen en wil je er voor gaan. Als je niet lekker in je vel zit, keer je in jezelf en sta je niet open voor ontwikkeling. Geluk is een belangrijke factor in het leven."

JOIN THE COMMUNITY