Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

MANDY & ERIK

Speel af

Mandy en Erik zien elkaar dagelijks op de werkvloer. Erik werkt al 8 jaar als projectmanager en Mandy sinds een half jaar als talentmanager. Joyce legde ze een aantal prikkelende dilemma's voor om ze nog beter te leren kennen.

Dakloos en arm zijn met vrienden en familie of als een koning zonder vrienden en familie?

Allebei: "Dakloos en arm zijn met vrienden en familie."
 

In hoeverre voelen jullie collega's als vrienden?
Mandy: "Ik ben nog vrij nieuw bij de HUBCLUB, maar het is heel warm en voelt aan als familie. Ik heb hele warme banden met zowel collega’s in het veld als op kantoor."
Erik: "Ik werk al 8 jaar bij HUBSUB en voor mij voelt het als een grote vriendengroep. Sterker nog, mensen uit vriendengroepen sluiten bij ons aan. Iedereen trekt graag met elkaar op, tijdens werk, maar ook buiten werk. En dat vind ik belangrijk!"

Beheer of new business?

Allebei: "Beheer". 
 

Op welke klantrelatie ben jij het meest trots?
Erik: "Ik ben blij met de verschillende aannemers, bijvoorbeeld BAM. Dat is een hele goede relatie. Soms weten wij zelfs beter wat zij zoeken dan dat ze het zelf weten. Dan kan ik vast wat voorwerk doen. En zo versterk je elkaar alleen maar. Contact hebben en onderhouden, maar ook op persoonlijk een connectie maken met elkaar. Dat is de sleutel voor succes. Het mooiste compliment is als het aan de telefoon niet meteen gaat over werk, maar dat ze vragen hoe het met mijn kleine is."
Mandy: "Ja, dat is mooi verwoord. In mijn werk draait alles om de persoon. Aan welke knoppen kunnen we draaien om iemand gelukkig te maken en te houden. Ik zorg dat ik de juiste vragen stel, om mensen aan het denken te zetten, zodat ze erachter komen wat ze willen."

Ieder weekend voor al je collega’s koken of alleen nog maar digitaal contact met collega’s?

Erik: "Ieder weekend koken! We hebben een vaatwasser én ik vind koken leuk. Gezellig, drankje erbij, plannen doornemen en leuke dingen bespreken."

Mandy: "Ja, koken! Ik heb toevallig al een keer gekookt voor een collega. Ik was op werklocatie bij een collega en hij liep wat uit met zijn planning. Hij verbleef de hele week alleen in hotel, dus moest ook elke dag alleen eten. Daarom nodigde ik hem uit voor een diner bij mij thuis. Samen met mijn ouders en man. Pasta Pesto.

Altijd hetzelfde doen en daarin de beste zijn of uit je comfortzone nieuwe dingen proberen die soms fout gaan?

Allebei: "Nieuwe dingen proberen die soms fout gaan!"
Erik: "Dit was een moeilijke. Ik vind het fijn om te doen waar ik goed ben en resultaten te behalen. Maar ik vind het ook leuk om nieuwe dingen te ontdekken en mijn horizon te verbreden. De balans zou het mooiste zijn."
Mandy: "Juist in de nieuwe dingen die je doet, groei je ook weer. Dan ga je een keer op je bek, stoot je jezelf, sta je op, stof je jezelf af en dan heb je weer wat geleerd en dan ga je weer verder."

 

 

Van welke collega zou je iets willen leren?

Erik: "Ik kan van iedereen wel iets leren, maar het liefste het enthousiasme van Vito. Komt vol passie en energie binnen en met diezelfde passe en energie gaat hij ook weer de deur uit."
Mandy: "Daniëlle, Daniëlle is heel goed met mensen in het zonnetje zetten. Stelt goede vragen en kan het ook goed onder woorden brengen."

Talentmanager of projectmanager?

Erik: "Als projectmanager regel ik de klantcontacten. Ik ga regelmatig naar projecten toe, dus kom op bijzondere projecten. Grote bouwprojecten. Of bij een groot schip. Ik kijk of doelstellingen haalbaar zijn en gehaald gaan worden. Daarnaast heb ik een grote adviesrol. Ik weet goed wat er in de markt van KVM speelt en ken bedrijven. Daarmee weet ik waar de focus ligt, wat realistisch is en waar iemand mee geholpen is. Geen jaar is hetzelfde. We zijn flink gegroeid in de 8 jaar dat ik hier werk: van locatie en van naam veranderd. Constant in een vernieuwende transitie. Dit houdt het leuk en spannend, maar je blijft wel geborgen met vaste kern en vaste werkzaamheden en relaties. Basis solide, maar omheen veranderd er een hoop en dat maakt het leuk!"

Mandy: "Als talentmanager focus ik me op onze HUBBERS. Op pop-upkantoren wordt er gewerkt en wordt iemand in het zonnetje gezet om te vertellen over zijn 9,5. Als talentmanager kijk ik waar iemand écht goed in is. Wij noemen dat de 9,5. Daarnaast houd ik me bezig met de persoonlijke ontwikkeling van onze HUBBERS.

Geluk is toeval of geluk creëer je zelf?

Allebei: "Geluk creëer je zelf!"

 

Wat is geluk voor jullie?

Mandy: "Mij maakt het gelukkig als mijn werk ook een stukje thuiskomen is. Op het moment dat werk thuis is en je jezelf kan zijn in een veilige omgeving. Een omgeving waar je ooit mag vallen als je iets nieuws leert en kunt leren van elkaar. Gezelligheid, schouders eronder. Hard werken maar ook veel plezier maken, dat is voor mij gelukkig zijn.

Erik: Geluk is heel divers. Veiligheid is de basis voor geluk. Je hebt een bepaalde basis nodig. Je moet je veilig voelen om te vallen, maar ook geholpen worden om op te staan."

JOIN THE COMMUNITY