Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

VASTE HUB,
EIGEN OPDRACHT

Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Jouw geluk staat op één. In je werk, maar ook daarbuiten. Werken kun je namelijk overal, maar je echt thuis voelen en ergens bij horen niet. Door te hubben ben je altijd onderdeel van een club van vakfanaten, de HUB. Daarnaast krijg je steeds een opdracht die bij jou past en waar jij jouw talent in kwijt kunt, jouw 9,5. Met de HUB werk je regelmatig op pop-upkantoren en samen met andere HUBBERS onderneem je leuke dingen; van een bierproeverij tot golfclinic.

Duurzaamheid

De duurzame HUB biedt oplossingen voor duurzame vraagstukken binnen de overheid. Denk aan het versnellen van de energietransitie, de nieuwe Omgevingswet en het behalen van klimaatdoelen. De wens om deze nieuwe opgaven in te vullen, die deels zijn vastgelegd in de biedingen van de regionale energie strategieën, brengt enorm veel nieuwe uitdagingen met zich mee. Zowel voor de maatschappij, de gemeenten als voor de uitvoering. HUBSUB biedt ondersteuning met projectleiders en beleidsmedewerkers op dit brede terrein van duurzaamheid. Daarnaast hebben we een speciaal ontwikkelprogramma samengesteld. Zo hebben zij-instromers met kennis van ruimtelijke ordening of milieu de kans om zich te focussen op duurzaamheid en zichzelf te ontwikkelen; zowel in toekomstige uitvoerende functies als een beleidsmatige functie.

HUBSUB LEERT

Het ontwikkeltraject bestaat uit trainingen op het gebied van de energietransitie, klimaatwet, Participatie onder de Omgevingswet, samenwerken in ketens, en netwerken. Daarnaast zorgt HUBSUB voor een opdracht bij een gemeente of provincie waar je direct je kennis kunt inzetten. Je hebt altijd de keuze uit drie projecten.

POP-UP MET DE HUB

Ondanks dat iedereen zijn of haar eigen opdracht uitvoert bij een andere organisatie, kom je als HUB regelmatig samen. Op pop-uplocaties om kennis met elkaar te delen en leuke dingen met elkaar te ondernemen zoals bijvoorbeeld een route fietsen of een golfclinic te volgen.

Werken op jouw manier

Wat jou gelukkig maakt, weet jij zelf het beste. Daarom krijg je bij ons flexibele arbeidsvoorwaarden. Dit betekent dat je 6% van je salaris mag besteden aan dingen die jij belangrijk vindt. Zo kun je kiezen voor meer vrije dagen om over 2 jaar die droomreis naar Australië waar te maken of voor een techbudget om die gave iPhone te kopen. Om je optimaal in jouw kracht te zetten krijg je daarnaast een eigen talentmanager. Samen met je talentmanager werk je aan jouw vakinhoudelijke doelen binnen in een project, maar vooral aan jouw persoonlijke ontwikkeling en HUBHAPPINESS. Op de hoogte blijven van actualiteiten binnen je vakgebied vinden we belangrijk. Daarom krijg je bij ons ook alle ruimte om aan je vakinhoudelijke ontwikkeling te werken. Met je talentmanager bespreek je de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jouw opdracht, persoonlijke doel en opleidingsmogelijkheden.

Meer over hoe jij gaat werken

VACATURES BINNEN DUURZAAMHEID

Adviseur Duurzaamheid

Duurzaamheid gaat jou echt aan het hart. Jij hebt een groen hart maar het allerbelangrijkste een groene mindset. Daarmee maak jij het verschil binnen de wereld van duurzaamheid. Zo houd jij jezelf bezig met bijvoorbeeld verduurzaming van nieuwbouwwijken, mobiliteit of afvalbeleid. Ben jij een verbinder tussen verschillende stakeholders in de gemeente en betrek jij burgers en ondernemers bij de duurzaamheidplannen.

Bekijk vacature

Ontwikkeltraject Duurzaamheid

Jij bent een aanjager voor vernieuwing en je wilt werken aan de wereld van morgen? Dan is dit jouw kans om hét ontwikkelprogramma gericht op duurzaamheid te volgen bij HUBSUB! Heb jij ervaring bij een overheidsinstelling of adviesbureau en wil jij een bijdrage leveren aan de energietransitie of klimaatwet? Dan is dit jouw kans om het roer om te gooien en aan de slag te gaan als adviseur duurzaamheid.

Bekijk vacature
GA VAN HOPPEN
NAAR HUBBEN