Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

VAN VERGADERING NAAR SURPRISE LUNCH

Daniëlle Vlemmix
Daniëlle Vlemmix Recruiter
Neem contact op

Elk succes moet je vieren. Groot of klein als je het mij vraagt. En daarom mocht de 1 jaar HUBANNIVERSARY van Jeroen niet stilletjes aan ons voorbij gaan. Zo belden we naar zijn manager om te vragen of hij mee wilde werken aan het complot. Naast het feit dat Jeroen een hele harde werker is, is hij ook zeer nieuwsgierig. Dus de verrassing moest een waterdicht plan zijn. Manager Hans zei direct: “Ik help mee!”. Zo zorgde hij voor een afspraak op het Provinciehuis Zuid-Holland over een belangrijk project waar Jeroen zich mee bezig houdt als vergunningverlener Wet Natuurbescherming.


Benieuwd hoe deze verrassing verliep? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Speel af

SURPRISE

DAAR ZIT JE DAN, WACHTEND BIJ HET PROVINCIEHUIS
We weten dat Jeroen kan genieten van eten, drinken en buiten zijn. De keuze voor een lunch op een zonovergoten terras in Den Haag was dus snel gemaakt. De afspraak werd om 12:00 uur ingepland. Dit vond Jeroen iets wat onhandig, maar voor een belangrijke afspraak moet je soms honger hebben. Zo zat hij nietsvermoedend in het zonnetje voor de ingang van het Provinciehuis te wachten op zijn afspraak met 3 collega’s. Echter stonden Bas en ik daar voor zijn neus. Na mijn woorden: “Jeroen wij zijn jouw afspraak van vanmiddag!”. Moest hij even schakelen. Waarop hij eerst schrok omdat hij dacht per ongeluk een dubbele afspraak te hebben. Even later viel het kwartje. Zijn HUBANNIVERSARY vieren.

 

TERUGKIJKEND OP EEN MOOI JAAR
Onderweg naar het terras benoemde hij nog wel even dat hij de afspraak over het stikstofproject niet moest vergeten te verzetten. “Dat is wel echt een hele belangrijke!”. De werkmentaliteit spat ervan af. Met een biertje in de hand en een tevreden gezicht vertel ik Jeroen dat hij echt onwijs trots mag zijn op zichzelf. En dat hij is ook. Nu hij bij HUBSUB werkt kan hij zich vollop focussen op zijn opdracht en dat zorgt ervoor dat hij veel rust ervaart.

 

Focus op een opdracht is natuurlijk heel erg fijn, maar er even tussenuit om je 1-jarig jublieum te vieren, was ook zeker een goed idee!