Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

Enthousiast, ambitieus  en klaar om aan de slag te gaan met de klimaatdoelen!

Een duurzamer Nederland gaat niet vanzelf. Sterker nog, we weten allemaal dat het niet goed gaat met de aarde. Onze HUBBER Ivana is daarom vastberaden om daar iets aan te veranderen. Met haar achtergrond in aardwetenschappen en ervaring als bodemadviseur wil ze impact maken binnen het werkveld van bodem en duurzaamheid binnen de overheid. Wat Ivana kenmerkt en wat ze belangrijk vindt in een baan? Daar legden we haar een aantal dilemma’s voor!


 

Werken bij een opdrachtgever die je bewondert of werkzaamheden waar je van droomt?
“Werkzaamheden waar ik van droom! 100%. In het verleden heb ik uitdagende werkgevers gekozen met het idee: ‘die droombaan komt daar vast nog wel’. Maar als je daar eenmaal op een positie zit waar ze écht iemand nodig hebben, kom je er ook moeilijk weer weg. Ik geloof dat je bij elke werkgever binnen de publieke sector van binnenuit impact kan maken. En als ik dan toch een voorkeur uit zou mogen spreken, zou het een innovatieve en vooruitstrevende opdrachtgever zijn met een open structuur.”
 

Werken aan je kwaliteiten of werken aan je ontwikkelpunten?
“Op dit moment werken aan mijn kwaliteiten. Mijn kwaliteiten zijn verbinden, enthousiasmeren en regelen. Ik ben een organisator en bij mij is afspraak, afspraak. Ik (ont)zorg graag en daarmee kun je erop vertrouwen dat bij mij alles tot in de puntjes geregeld is.”
 

Flexibiliteit of zekerheid?
“Zekerheid! Ik houd van spontaniteit en impulsiviteit, maar tijdens mijn werk ben ik graag zeker van mijn zaak. Zekerheid is voor mij de wetenschap dat je goed begeleid wordt en dat zaken goed zijn geregeld. Wel ben ik op zoek naar afwisseling in mijn werk, dus daarin zoek ik de flexibiliteit dan wel weer.”
 

Teamverband of solo?
“Dit vind ik een lastige, maar ik zou kiezen voor teamverband. Vooral omdat je dan juist kunt sparren met collega’s en elkaar vragen kunt stellen. Uiteindelijk is alleen ook maar zo alleen hè. Afhankelijk zijn van anderen kan echter ook wel eens lastig zijn. Vooral als je grote verantwoordelijkheden hebt en anderen niet leveren. Zelf ben ik namelijk van ‘afspraak is afspraak’. Collega’s kunnen altijd op mij vertrouwen. En als het echt niet lukt? Dan zal ik het op tijd aangeven. Daarnaast omschrijven collega’s mij vooral als gezellig, lief en zorgzaam.”
 

Doelgericht of zorgvuldig?
"Doelgericht. Ik lever graag werk met een kop en staart en hou van vinkjes zetten bij taken. Dat betekent overigens niet dat ik niet zorgvuldig ben haha."
 

Ervaring of talent?
“Ervaring. Ervaring en weten dat je iets kunt, geeft zelfvertrouwen en ook de ruimte om weer nieuwe dingen te leren. Zelf heb ik vooral ervaring in het verbinden en helpen van mensen en inmiddels wel bewezen dat ik daar écht goed in ben. Ik kijk uit naar de dag dat ik een allround duurzaamheidsprofessional ben en ik voor allerlei opdrachten gevraagd wordt, omdat men weet dat ik het voor elkaar kan krijgen.”
 

Geluk is toeval of geluk creëer je zelf?
“Geluk creëer je zelf, maar je moet wel een beetje geluk hebben. Geluk bestaat voor mij uit gezondheid, plezier en stabiliteit. Geluk begint bij gezond door het leven gaan, zodat je er alles uit kunt halen wat erin zit. Daarnaast kan ik genieten van ons fijne huis, een goede baan en een fijne relatie. Dit geeft mij stabiliteit om me veilig te voelen en van veiligheid word ik gelukkig. Als laatste is plezier maken en lachen heel belangrijk. Gieren met vriendinnen, een lekker hapje eten of een mooie reis maken. Helaas heb je niet altijd invloed op deze dingen. Maar juist bij hetgeen waarop je wél invloed hebt, kan je zelf werken om een gelukkig en mooi leven te hebben. Daarom probeer ik altijd het mooie te zien in een mindere situatie.”

NET ALS IVANA IMPACT MAKEN?