Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

JOYCE: "HIERDOOR KAN IK EEN GOEDE RECRUITER ÉN MOEDER ZIJN."

In januari 2019 kwam Joyce het kantoorpand van HUBSUB binnengelopen. Maar liefst 28 weken zwanger. Ze had een sollicitatiegesprek. Misschien niet de meest ideale timing zou je zeggen, maar toch deed ze het. En gelukkig maar!

MET FLEXIBEL ZIJN ALLEEN RED JE HET NIET
 

Sindsdien zijn we namelijk alweer vier jaar verder. En nog steeds erg blij met Joyce in ons team in de rol van recruiter. Hier denkt zij gelukkig hetzelfde over. "Toch was het de afgelopen vier jaar niet altijd even makkelijk te combineren, het moederschap en mijn ambities", aldus Joyce. "Een wereldwijde pandemie, opvangproblemen, gebroken nachten, zieke kindjes en mom-guilt kwamen allemaal voorbij. Hadden we gevoelsmatig het ene obstakel overwonnen, stond het volgende alweer voor de deur." Als Joyce in de afgelopen vier jaar één ding heeft geleerd, dan is het wel flexibel zijn. "Maar hoe flexibel je ook bent, je hebt hierin toch hulp nodig van de mensen om je heen. zo ook van je werkgever."

HAPPY AMBITIOUS PARENTS-PROGRAMMA

Dat het gezinsleven continu van invloed is op je werk, is geen geheim. Vader of moeder worden heeft nu eenmaal een enorme impact op je leven. Het kan voor werkende ouders dan ook lastig zijn om hun ambities en baan te combineren met het leven thuis. Joyce: "HUBSUB begrijpt dit. Daarom hebben ze het Happy Ambitous Parents-programma in het leven geroepen. Hiermee willen ze dat werkende ouders gelukkig zijn, een goede work/life match ervaren en hun ambities waar kunnen maken."

VOOR EN DOOR HUBBERS

"De definities van 'geluk', 'work/life match' en 'ambitie' zijn natuurlijk voor iedereen anders. Daarom heb ik bij het tot stand komen van het HAP-programma samen met een aantal andere HUBBERS gekeken naar waar mogelijke behoeften liggen op dit vlak. Denk bijvoorbeeld aan meer flexibiliteit bij zieke kinderen of de mogelijkheid om meer thuis te werken. Je kunt als bedrijf namelijk wel iets bedenken, maar of het aanslaat weet je pas echt wanneer je de gebruiker in het proces meeneemt. Wijzelf dus."

JOYCE' IDEALE WORK/LIFE MATCH

Niet alleen hielp Joyce bij het opzetten van het Happy Ambitious Parents-programma, ze plukt er zelf ook de vruchten van. "Ik kan mijn kinderen zelf naar school brengen en ophalen. Ook zijn mijn uren flexibel in te delen. Erg fijn wanneer ik bijvoorbeeld wil helpen met een schoolreisje. Daarnaast hebben we bij HUBSUB flexibele arbeidsvoorwaarden. Deze heb ik ingezet op extra vakantiedagen, zodat ik alle vakanties van de kinderen met het hele gezin door kan brengen. Iets waar je mij heel blij mee maakt! En het mooie is, dit alles doet niet af aan mijn werk. Integendeel zelfs. Ik hoef namelijk niet meer te balanceren. Hierdoor kan ik een goede recruiter én moeder zijn."

 

Wil jij als ouder ook alles uit je werk halen, zonder dat dit afbreuk doet aan jouw ideale work/life match? Join the HUB!

JOIN THE HUB