Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

HUBBER Judith: “Blijf doen waar je kracht ligt, maar durf te ontwikkelen.”

In 2021 maakte wij voor het eerst kennis met Judith Martens. Niet omdat ze een baan zocht, maar juist omdat ze als KAM & Veiligheidsmanager versterking zocht binnen het team van Mourik Infra. Na vele succesvolle matches, kwamen ook de ambities van Judith ter sprake. En als we bij HUBSUB iets belangrijk vinden, is het wel om je ambities na te jagen. Daarmee kwam er voor Judith al sneller dan verwacht iets moois op haar pad en werd ze in plaats van opdrachtgever een HUBBER.

Van opdrachtgever naar HUBBER. Hoe is dat tot stand gekomen?
“Tijdens een voortgangsoverleg over de nieuwe HUBBER binnen Mourik Infra kreeg ik een hypothetische vraag over welke rol of functie ik in mijn eigen toekomst nog zou willen vervullen. Ik gaf aan dat een corporate holding- of directie rol in de veiligheid of ondersteunende vakgebieden nog wel op mijn verlanglijstje stond als ik een jaar of 40 zou zijn. Enkele weken later contacteerde HUBSUB mij met de vraag wat als een holding positie nu al tot de mogelijkheden zou behoren. Na mijn eigen verbazing werd ik erg enthousiast over het vervullen van een dergelijke rol op korte termijn."

 

Bij welke opdrachtgever werk je nu?
“Ik werk nu bij TBI Holdings en als Manager Veiligheid ben ik verantwoordelijk voor de Corporate Veiligheid bij TBI Holdings B.V. voor de 19 verschillende ondernemingen.”

 

Hoe vind je de samenwerking met HUBSUB?
“Als opdrachtgever voelde ik me erg begrepen en hadden we een prettige samenwerking. Ik had een sparringpartner die kon vertalen wat ik nodig had als KAM-V functieprofiel. Daarmee werd binnen korte tijd een goede match gevonden. Nu ik zelf voor HUBSUB werk is het gevoel nog steeds goed en leer ik HUBSUB nog beter kennen. De communicatielijnen zijn kort en er zit veel goede kennis en kunde om over diverse onderwerpen van gedachten te wisselen. Tijdens de pop-updag maakte ik kennis met verschillende veiligheidskundigen. Er was een positieve sfeer en iedereen is erg behulpzaam.”

Wat zijn de voordelen van HUBSUB voor jou?
HUBSUB staat onder andere voor mijn werkgeluk en mijn verdere ontwikkeling. Ze staan je bij en zorgen voor een prettig werkklimaat. Betrokkenheid van alle HUBBERS is erg fijn.

Heb je nog ambities voor de toekomst? 
“Ik wil graag mijn rol eigen maken en met veel energie invullen, daarom liggen mijn ambities in de toekomst nu nog wat verder weg.  Een mogelijk rol als zijnde directie in Veiligheid of Holding zou mooi aansluiten bij de ervaring die ik reeds heb opgedaan en nog mag gaan opdoen de komende jaren. “

 

Welke tip heb je voor andere KVM’ers?
“Blijf doen waar je kracht ligt, maar durf te ontwikkelen. Hoog, breed, specialisatie het maakt jou uniek in je rol en bijdrage.”

OOK WERKEN BIJ HUBSUB?