Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

Van vestigingsmanager van twee kledingwinkels naar recruiter bij HUBSUB

Monique Polman
Monique Polman Recruitmentmanager
Neem contact op

Onze HUBBER Kirsten Vosters maakte de stap. Zij verruilde fashion voor het vakgebied kwaliteit, veiligheid en milieu. Een logische stap? Zo klinkt het misschien niet. Maar onze fashionqueen is al anderhalf jaar niet meer weg te denken uit het HUBSUBteam. In Kirsten blijkt namelijk een enthousiaste en zeer succesvolle recruiter schuil te gaan en ze zit bij HUBSUB helemaal op haar plek.

"Werken als recruiter? Mij niet bellen."
 

Werken als recruiter klonk voor Kirsten in het begin niet aantrekkelijk. “Zelf werd ik constant gebeld door recruiters en kreeg ik InMails met vaak dezelfde boodschap. Inmiddels begrijp ik dat recruitment ook totaal anders kan zijn. Eigenlijk zou je het bij HUBSUB geen recruiter moeten noemen maar ‘community creator’.” Dat zou, zeker voor Kirsten, een logische naam zijn. Het gaat niet om zomaar mensen zoeken en plaatsen. Maar juist om mensen te leren kennen, krachten te ontdekken, ze aan het team te binden en vervolgens de perfecte opdracht voor ze te vinden.

"Maak tijd voor persoonlijke aandacht"

Kirsten's talent is persoonlijke aandacht, maar dan echt! Een verjaardag, feestdag, of juist een droevige dag, Kirsten zal geen enkele bijzondere dag ooit vergeten. Zo had ze van een nieuwe HUBBER begrepen dat hij traditioneel elk jaar met vrienden een weekendje weg ging. Via zijn vrouw heeft Kirsten de locatie van het hotel achterhaald om zo als verrassing 's avonds een fles champagne te bezorgen om met zijn vrienden te proosten op zijn nieuwe contract bij HUBSUB. Maar ook aan kandidaten wordt aandacht besteed. “Het mooiste compliment kreeg ik van Gianluca, een HUBBER die inmiddels voor ons werkt. Hij zei dat ik als geen ander weet wat een persoon uniek maakt. Ookal had ik niet direct een opdracht voor hem, wij wisten allebei: wij gaan samenwerken. Toen ik de ultieme opdracht voor hem vond zei hij direct met een grote glimlach 'ja'." Deze persoonlijke aandacht werkt aanstekelijk. Zo nam Gianluca na het tekenen van zijn contract, contact op met een collega om Kirsten stiekem te verrassen. Een flesje champagne én chocolade. Die persoonlijke aandacht wordt dus dubbel beloond.

“Maak je vak eigen, in plaats van jezelf in een vak stoppen”

Het mooie bij HUBSUB is dat iedereen zijn of haar kwaliteiten op een eigen manier inzet. Waar de ene zich helemaal ingraaft in de vakinhoud en alle certificeringen kent, verdiept Kirsten zich in privésituaties en komt met creatieve marketingideeën. “Een event organiseren met originele goodiebag, LinkedInposts en persoonlijke kaartjes. Ik vind het leuk dat ik verder mag denken dan de ‘standaard middelen’. Doordat Kirsten haar talent inzet richt ze haar functie als recruiter heel anders in dan haar collega's met andere talenten. Zo is recruitment voor niemand precies hetzelfde. “Het voelt als een hechte club en we brengen elkaar tot andere inzichten. Waar ik soms in een sneltrein van start wil gaan, remt Joyce mij even af om even een stapje terug te doen. En dat helpt elkaar dan toch weer vooruit.”

"Je staat er nooit alleen voor"

“Competitie is voor mij een grote drijfveer. Ik wil gaan voor resultaat. Een positieve kracht, maar je kunt als recruiter niet alleen maar pieken. Ik baal enorm als een kandidaat toch voor een andere partij heeft gekozen, maar met een peptalk van collega’s ben ik er snel weer overheen om te gaan vlammen. En het is een mooi spel, om er altijd voor te blijven gaan en uiteindelijk je succesen samen te vieren. Nog een laatste appje aan het einde van je werkdag om aan te geven wat we iemand kunnen bieden en dan wakker worden met het nieuws dat hij voor ons kiest. Dan kan mijn dag niet meer stuk.”

Deze successen mogen gevierd worden. Wekelijks op de vrijdagmiddagborrel, maar ook met zijn allen naar Valencia of een geweldig kerstfeest. “Het mooiste vond ik misschien nog wel om met HUBSUB mee te doen aan de marathon in Eindhoven. Ik heb mezelf flink uitgedaagd om de halve marathon te lopen. Maar hoe motiverend is het als dan het hele team naast de kant staat om je aan te moedigen?”

De toekomst: van recruiter naar accountmanager

“Ik zit bij HUBSUB helemaal op mijn plek, maar ik ben zeker nog niet uitgeleerd. Ik wil daarom graag de overstap maken naar accountmanagement. Meer regie hebben over een plaatsing en onderhandelen tussen opdrachtgever en kandidaat.” Door nu al mee te kijken met salestrainingen wordt Kirsten alvast klaargestoomd voor deze rol. De ervaring als recruiter binnen het vakgebied geeft alvast een mooie voorsprong.