Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

PETER: "DE KRACHT VAN HET PROGRAMMA?  DAT ALLES BESPREEKBAAR IS."

"Als je happy bent in je werk, dan merken ze dat thuis ook", zegt veiligheidskundige Peter wanneer hij denkt aan zijn werkervaringen. Reden genoeg voor hem om voor werk te kiezen waar hij écht gelukkig van wordt. Niet alleen voor zichzelf, maar dus ook voor zijn gezin.

MIJN KINDEREN ALS ONDERDEEL VAN HUBSUB
 

"Toen ik bij HUBSUB kwam werken, zijn mijn kinderen eigenlijk ook onderdeel van het bedrijf geworden. En dat is echt iets wat ze beseffen. Het is fijn als je merkt dat ze er op je werk voor je zijn. Dat je het niet alleen hoeft te doen", aldus Peter. Hij koos destijds voor HUBSUB onder andere vanwege de geboden flexibiliteit en de betrokkenheid. Dingen die hij belangrijk vindt om zijn werk- en privéleven goed met elkaar te kunnen laten matchen.

MEER TIJD OVER VOOR FELIX EN EVA

Binnenkort start Peter als veiligheidskundige op een project bij VolkerRail. Omdat dit hem op inhoudelijk vlak gelukkig maakt. Maar vooral ook omdat dit project beter past bij zijn ideale work/life match. "Dit gaat mij flink wat reistijd schelen", aldus Peter. "Daarnaast ben ik bij mijn huidige project veel betrokken bij de uitvoering en daarmee meer verbonden met de bouwplaats. Fysiek aanwezig zijn is dus belangrijk. Bij VolkerRail ga ik meer beleidsmatig aan de slag. Hierdoor kan ik makkelijker thuiswerken." Kortom, twee factoren die hem meer tijd gaan geven om door te brengen met zijn kinderen, Felix en Eva.

HAP MAAKT HUBHAPPY

Met zijn gezin als grote prioriteit dacht Peter dan ook graag mee over de invulling van het HAP-programma. Hierbij keek hij samen met andere HUBBERS naar waar ieders behoeften liggen als werkende ouder. Peter: "De kracht van het programma? Dat alles bespreekbaar is. Dat gevoel had ik al wel, maar dit initiatief laat dit nog meer blijken. Ook blijft het niet bij slechts één bijeenkomst. Het is iets wat structureel terugkomt in de gesprekken die ik heb met mijn talentmanager Cleo." Door continu de vinger aan de pols te houden, wordt Peters ideale work/life match en HUBHAPPINESS gewaarborgd. En dat is ons grootste doel.

 

Wil jij als ouder ook alles uit je werk halen, zonder dat dit afbreuk doet aan jouw ideale work/life match? Join the HUB!

JOIN THE HUB