Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

STA NOOIT STIL ALS JURIST

Bij HUBSUB ben je nooit uitgeleerd. Je krijgt een eigen talentmanager die samen met jou je ambities bespreekt, carrièrepad uitstippelt en het belangrijkste: zorgt dat jij gelukkig bent! Wil jij je graag (verder) specialiseren of wil jij juist de breedte van het Omgevingsrecht opzoeken? Er is altijd ruimte voor groei! Daarnaast kijken we naar jouw 9,5: jouw unieke talent. Op basis daarvan krijg je de keuze uit drie projecten bij jou in de regio. Heb je jouw project afgerond? Dan HUB je weer door naar de volgende.

EEN TEAM VAN VAKFANATEN

Ons team bestaat uit verschillende soorten juristen en beleidsmedewerkers binnen VTH. Onze professionals kennen de actuele problematiek en weten hun weg in de wereld van verschillende wet- en regelgevingen, zoals: het Omgevingsrecht, Bouwrecht en Milieurecht. Waar de één zich verdiept in de vergunningsaanvraag, is de ander thuis in handhaving inclusief bezwaar- en beroepszaken. Zo kunnen we veel van elkaar leren. Daarom komen we regelmatig samen op POP-UP-locaties om te werken, leren en genieten!

DOEN WAAR JE GOED IN BENT

Jouw talentmanager kijkt samen met jou waar je in uitblinkt: jouw 9,5. Er wordt gekeken hoe die het beste tot zijn recht komt bij jouw opdrachtgever maar ook bij HUBSUB. Naast je reguliere werkzaamheden, kun je ook jouw steentje bijdragen aan onze HUBSUB-community. Denk aan het geven van een training over belangrijke jurisprudentie die je hebt gelezen over een handhavingszaak betreft niet-intensieve recreatie, het organiseren van een voetbalpoule of het schrijven van een relevant artikel over juridische planologische instrumenten.

"Niemand is zo slim als wij allemaal"

“Wat ons bindt is een professionele omgeving, waarin ook tijd en aandacht is voor elkaar. HUBSUB beseft dat en besteedt daar nadrukkelijk aandacht aan, zodat we informatie kunnen uitwisselen. Daarmee is het een werkgever die zich echt onderscheidt. Een voorbeeld is het individueel maar gezamenlijk lopen van de halve marathon van Eindhoven in het shirt van HUBSUB, met de avond vooraf een pastaparty. Je bent onderdeel van de club."

Bart | Handhavingsjurist

POP-UP MET DE HUB

Welke veranderingen brengt de nieuwe wetgeving met zich mee? Wat is jouw advies op een ingewikkelde casus op het gebied van bouw, milieu of RO? Dat bespreek je samen tijdens POP-UP-dagen. Want samen weet je meer dan alleen. En om het teamgevoel nog extra te versterken staat er ook altijd een activiteit op de planning. Benieuwd hoe zo'n dag eruitziet? Bekijk de aftermovie!

Speel af

BEKIJK ONZE VACATURES

Jurist handhaving

Handhavingsdossiers op het gebied van bouw, milieu en/of RO kun jij netjes afhandelen. Daarnaast voer je gesprekken met overtreders om het vervolgtraject te bepalen en als het nodig is, stel je een sanctiebesluit op.

LEES MEER

Jurist vergunningen

Jij geeft juridisch advies rondom complexere vergunningen. Daarnaast toets en beoordeel je verzoeken en stelt beschikkingen op.

LEES MEER

Jurist Omgevingsrecht

Je adviseert over het Omgevingsrecht aan zowel collega's als het bestuur en bent verantwoordelijk voor de procedures op het gebied van handhaving en eventueel bezwaar en beroep. Daarnaast bied je begeleiding op het gebied van omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen.

LEES MEER

Jurist bezwaar en beroep

Je behandelt bezwaar- en beroepsschriften en geeft juridische advisering over zaken op het hele werkterrein van VTH. Daarnaast schrijf je verweerschriften en vertegenwoordiging tijdens zittingen.

LEES MEER

Beleidsmedewerker VTH

Jij bent altijd op de hoogte van ontwikkelingen, wetswijzingen en jurisprudentie binnen VTH. Ook houd jij je bezig met het wijzigen en implementeren van het beleidsplan en adviseert VTH-collega's waar nodig.

LEES MEER

WERKEN ALS
JURIST
BIJ HUBSUB?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via het formulier.