Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

STA NOOIT STIL ALS JURIST

Bij HUBSUB ben je nooit uitgeleerd. Je krijgt een eigen talentmanager die samen met jou je ambities bespreekt, carrièrepad uitstippelt en het belangrijkste: zorgt dat jij gelukkig bent! Wil jij je graag (verder) specialiseren of wil jij juist de breedte van het omgevingsrecht opzoeken? Er is altijd ruimte voor groei! Daarnaast kijken we naar jouw 9,5: daar waar jij goed in bent én energie van krijgt. Op basis daarvan ga je bij drie opdrachtgevers kennismaken bij jou in de regio, waarna jij zelf de keuze maakt waar jij wilt starten. Heb je jouw project afgerond? Dan HUB je weer door naar de volgende.

EEN TEAM VAN VAKFANATEN

Ons VTH-team bestaat uit juristen, vergunningverleners, toezichthouders, handhavers en (beleid)adviseurs. Onze professionals kennen de actuele problematiek en weten hun weg in de wereld van verschillende wet- en regelgevingen, zoals: het omgevingsrecht, Omgevingswet, ruimtelijke ordening, bouwrecht en milieurecht. Waar de één zich verdiept in de vergunningsaanvraag, is de ander thuis in handhaving inclusief bezwaar- en beroepszaken. Zo kunnen we veel van elkaar leren. Daarom komen we regelmatig samen tijdens MEET (H)UBS om te werken, leren en genieten!

DOEN WAAR JE GOED IN BENT

Jouw talentmanager kijkt samen met jou waar je in uitblinkt: jouw 9,5. Er wordt gekeken hoe die het beste tot zijn recht komt bij jouw opdrachtgever, maar ook bij HUBSUB. Naast je reguliere werkzaamheden, kun je ook jouw steentje bijdragen aan onze HUBSUB-community. Denk aan het geven van een training over belangrijke jurisprudentie die je hebt gelezen over een handhavingszaak betreft niet-intensieve recreatie, het organiseren van een voetbalpoule of het schrijven van een relevant artikel over juridische planologische instrumenten.

"Niemand is zo slim als wij allemaal"

“De HUBSUB-community is voor mij een samensmelting van verschillende disciplines waar ik mijn ei kwijt kan om kennis op te halen en mijn eigen kennis te delen over bijvoorbeeld de Wkb."

HUBBER DAVID

LET'S MEET (H)UB

Welke veranderingen brengt een nieuwe wetgeving, zoals de Omgevingswet, met zich mee? Wat is jouw advies op een ingewikkelde casus op het gebied van bouw, milieu of RO? Dat bespreek je samen met je HUBSUB-collega's tijdens een kennisevent. Want samen weet je meer dan alleen. En om het teamgevoel nog extra te versterken zie je elkaar ook tijdens ons zomerevent, Sinterklaasviering en op de kerstmarkt. Benieuwd hoe zo'n dag eruitziet? Bekijk de aftermovie!

Speel af

BEKIJK ONZE VACATURES

Jurist handhaving

Handhavingsdossiers op het gebied van bouw, milieu en/of RO kun jij netjes afhandelen. Daarnaast voer je gesprekken met overtreders om het vervolgtraject te bepalen en als het nodig is, stel je een sanctiebesluit op.

LEES MEER

Jurist vergunningen

Jij geeft juridisch advies rondom complexere vergunningen. Daarnaast toets en beoordeel je verzoeken, plannen en projecten aan de hand van beleid, wet- en regelgeving. 

LEES MEER

Jurist Omgevingsrecht

Je weet alles over de Omgevingswet en adviseert op het gebied van omgevingsrecht aan zowel collega's als het bestuur en bent verantwoordelijk voor de procedures op het gebied van handhaving en bezwaar en beroep.

LEES MEER

WERKEN ALS
JURIST
BIJ HUBSUB?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via het formulier.