Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

VEILIGHEID
OP DE
WERKVLOER

Heb jij oog voor onveilige situaties en wil jij er alles aan doen om ongelukken op de werkvloer te voorkomen? Grote kans dat jij een veiligheidskundige in hart en nieren bent. Bij HUBSUB bestaat het KVM-team uit veiligheidskundige zoals jij. 50 gemotiveerde professionals, met allemaal een andere opdracht verspreid door heel Nederland. Waar de één zich verdiept in de veiligheidsladder, is de ander thuis in het coachen van de medewerkers op de werkvloer en richt de KAM-coördinator zich op ISO- en BRL-normen. Zo kunnen ze veel van elkaar leren. Tijdens POP-UP-dagen, MEET (H)UB’s of gewoon in de groepsapp als iemand een vraag heeft over het opstellen van een RI&E.

ZORG VOOR VERBINDING EN VOEL JE VERBONDEN

Onveilige situaties signaleren is natuurlijk één, maar als veiligheidskundige is het creëren van draagvlak misschien wel het allerbelangrijkste. Je bent dé schakel tussen werkveld en bestuur. Niet alleen de verbinding op de werkvloer is belangrijk. Naast het werken op je project, zorgen we bij HUBSUB namelijk ook voor verbinding met onze community. Samen weet je namelijk meer dan alleen.

WIJ ZORGEN VOOR DE OPLEIDING DIE JIJ NODIG HEBT

Wil jij een MVK of HVK volgen, je verdiepen in ATEX of jezelf liever omscholen naar lead auditor? Met jouw persoonlijke talentmanager kijk je naar wat het beste bij jou past. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is dat je jezelf blijft ontwikkelen. En dat kan op vele manieren. Naast deze voorbeelden van opleidingsmogelijkheden organiseren wij namelijk ook POP-UPS en MEET (H)UBS. Hier doe je op een leuke wijze kennis op én wissel je ervaringen uit met mede-vakfanaten. Zo worden we samen wijzer!

POP-UP MET DE HUB

Ookal kiest de ene veiligheidskundige voor een grote aannemer in het Zuiden en een ander voor een industrie in het westen van ons land, de HUB komt regelmatig samen op POP-UP-locaties. Om kennis te delen over de certificeringen, een ingewikkelde RI&E te bespreken en om samen activiteiten te ondernemen zoals bijvoorbeeld een moorddiner of workshop schapendrijven. Want dat schept een band!

Speel af

ONZE PARTNERS

VACATURES BINNEN KVM

Lead auditor

De wereld veiliger maken en een veilige werksituatie creëren. Dat doe je als lead auditor bij HUBSUB. Heb je nog geen ervaring als lead auditor maar weet je wel alles over ISO 9001, 14001, 18001, 27001 en SCL? Met het inwerktraject van HUBSUB kun jij je als veiligheidskundige door ontwikkelen tot lead auditor, zo kun jij lekker door-HUBBEN.

Bekijk vacature

VEILIGHEIDSKUNDIGE

Samen met de uitvoerende collega's bepaal jij hoe de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. Dit weet jij op de juiste manier in te masseren waardoor je samen voor het doel: veilig het project afronden gaat!

Bekijk de vacature

VEILIGHEIDSCOACH

Het stellen van de vraag achter de vraag is voor jou niet onbekend. Hét gesprek aangaan met uitvoerde medewerkers en juist weten te doorgronden waarom zaken op een bepaalde manier gebeuren dat geeft jou energie om vervolgens de strategie opnieuw en veilig neer te zetten. 

Bekijk vacature

KAM-Coördinator infra

Als veiligheidskundige in de infra weet jij de specialisten naast de weg volledig te doorgronden. Waarom doen zijn bepaalde werkzaamheden op een manier, hoe kan jij jouw veilige twist daaraan geven? Daar mag jij bij HUBSUB volledig induiken, uiteraard heb je een flinke club aan HUBBERS naast je staan waar je altijd op terug kan vallen om te sparren. Want er moet veilig gewerkt worden ook onder het mom van BRL7000, want veiligheid gaat tot de bodem!

Bekijk vacature

KAM-Coördinator

Het opstellen van de processen en procedures én het weten te maken van de vertaalslag richting de werkvloer. Vanuit de werkvloer terug richting directie en in het midden ben jij de schakel tot stappen op het gebied van KAM.  Samen veiliger werken, dat is hetgeen wat je uiteindelijk wil bereiken. Die kick krijg jij op het moment dat “Hans” toch de input vanuit de toolbox opvolgt terwijl hij eigenlijk stug in de wedstrijd ging.

Bekijk vacature
GA VAN HOPPEN
NAAR HUBBEN