Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

VASTE HUB,
EIGEN KVM OPDRACHT

Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Jouw geluk staat op één. In je werk, maar ook daarbuiten. Werken kun je namelijk overal, maar je echt thuis voelen en ergens bij horen niet. Door te hubben ben je altijd onderdeel van een club van vakfanaten, de HUB. Daarnaast krijg je steeds een opdracht die bij jou past en waar jij jouw talent in kwijt kunt, jouw 9,5. Met de HUB werk je regelmatig op pop-upkantoren en samen met andere HUBBERS onderneem je leuke dingen; van een bierproeverij tot golfclinic.

Kwaliteit
veiligheid
milieu

HUBSUB bestaat uit een club vakfanaten die gespecialiseerd zijn in kwaliteit, veiligheid en milieu. ­­Onze HUBBERS hebben allemaal twee dingen gemeen, ze hebben passie voor het vak en krijgen de vrijheid hun carrière zelf vor­m te geven. Waar de een zich verdiept in de BRZO-wetgeving, bijt de ander zich vast in alle KAM procedures die verbeterd dienen te worden. Wil jij als milieuspecialist een organisatie verduurzamen of ga jij liever aan de slag met de SCL binnen een bouworganisatie? Dan zoeken wij een bijpassende opdracht. Door warme samenwerkingen met onze partners zijn onze HUBBERS o.a. werkzaam bij; MSD, Tata-Steel, ASML, Energie voor elkaar, Tennet, Van Wijnen, Jan Snel, BAM, Waterschappen en van Gelder.

“Kennis is macht, maar moet je ook delen.

-Iwan Braaf

Maak kennis met meer HUBBERS

POP-UP MET DE HUB

Binnen HUBSUB heeft iedereen zijn eigen opdracht bij een andere organisatie. Van een SCL-project of het opzetten van een KAM-beleid, tot aan het uitvoeren van een coachingstraject. Om de verbinding met andere HUBBERS te behouden, kom je als HUB regelmatig samen. Op pop-uplocaties om kennis met elkaar te delen en leuke dingen met elkaar te ondernemen zoals bijvoorbeeld een route fietsen of een golfclinic te volgen.

Werken op jouw manier

Wat jou gelukkig maakt, weet jij zelf het beste. Daarom krijg je bij ons flexibele arbeidsvoorwaarden. Dit betekent dat je 6% van je salaris mag besteden aan dingen die jij belangrijk vindt. Zo kun je kiezen voor meer vrije dagen om over 2 jaar die droomreis naar Australië waar te maken of voor een techbudget om die gave iPhone te kopen. Om je optimaal in jouw kracht te zetten krijg je daarnaast een eigen talentmanager. Samen met je talentmanager werk je aan jouw vakinhoudelijke doelen binnen in een project, maar vooral aan jouw persoonlijke ontwikkeling en HUBHAPPINESS. Op de hoogte blijven van actualiteiten binnen je vakgebied vinden we belangrijk. Daarom krijg je bij ons ook alle ruimte om aan je vakinhoudelijke ontwikkeling te werken. Met je talentmanager bespreek je de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jouw opdracht, persoonlijke doel en opleidingsmogelijkheden.

Meer over hoe jij gaat werken

VACATURES BINNEN KVM

Lead auditor

De wereld veiliger maken en een veilige werksituatie creëren. Dat doe je als lead auditor bij HUBSUB. Heb je nog geen ervaring als lead auditor maar weet je wel alles over ISO 9001, 14001, 18001, 27001 en SCL? Met het inwerktraject van HUBSUB kun jij je als veiligheidskundige door ontwikkelen tot lead auditor, zo kun jij lekker doorhubben.

Bekijk vacature

Veiligheidskundige maakindustrie

Als veiligheidskundige bij HUBSUB weet jij als geen ander welke risico's komen kijken bij het omzetten van rauwe materialen tot producten. Heb jij een passie voor een productieomgeving? Dan ben je bij HUBSUB op de juiste plek. HUBSUB weet als geen ander wat er speelt in de markt en met ons brede netwerk aan partners krijg je voldoende ruimte om een volgende stap in jouw carrière te zetten.

Bekijk de vacature

Veiligheidskundige zware industrie

Met jouw ervaring als SHEQ, QHSE, HSE, veiligheidskundige of safety officer is geen industrie voor jou onbekend terrein. En dat is mooi! Want bij HUBSUB waan jij jezelf elke keer weer in een nieuwe omgeving. Je bezoekt verschillende industriële bedrijven om daar het veiligheidsbeleid te ontwikkelen en te implementeren.

Bekijk vacature

KAM-Coördinator infra

Als veiligheidskundige in de infra weet jij de specialisten naast de weg volledig te doorgronden. Waarom doen zijn bepaalde werkzaamheden op een manier, hoe kan jij jouw veilige twist daaraan geven? Daar mag jij bij HUBSUB volledig induiken, uiteraard heb je een flinke club aan HUBBERS naast je staan waar je altijd op terug kan vallen om te sparren. Want er moet veilig gewerkt worden ook onder het mom van BRL7000, want veiligheid gaat tot de bodem!

Bekijk vacature

KAM-Coördinator bouw

Wil jij als KAM-Coördinator niet alleen stappen zetten op de veiligheidsladder, maar ook in jouw carrière? Heb jij naast jou hart voor veiligheid en mensen ook kennis van ISO-certificeringen? Bij HUBSUB, kun jij lekker HUBBEN van project naar project om jouw kennis en vooral kunde te verspreiden!

Bekijk vacature
GA VAN HOPPEN
NAAR HUBBEN