Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

DOEI FORTEC, HALLO HUBSUB

Detacheren anno nu vraagt om een nieuw jasje. Vooruit; ook een nieuw strikje, en – ach, waarom niet – laten we er meteen een nieuw pak van maken. FORTEC heeft dus niet alleen een nieuwe look en feel, maar óók een andere naam. Maak kennis met HUBSUB. Alle kennis, ervaring en expertise van FORTEC, maar dan in een betere fit bij de markt van nu. Want de wensen van de professionals en opdrachtgevers zijn meer dan ooit veranderd in de afgelopen jaren. Gelukkig is dát precies waar HUBSUB naadloos op aansluit.

MEET HUBSUB

HAPPY BIJ HUBSUB
Bij HUBSUB staat HAPPINESS op één. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Wij geloven dat als onze collega’s gelukkig zijn, succes een logisch gevolg is. Hoe we dat doen? Not by being a company, but creating a community. Onze professionals vormen de HUB in HUBSUB. Ze delen namelijk niet alleen kennis en (werk)ervaringen, maar ook hun (h)ups en downs. Dat maakt onze hubbers écht verbonden. De SUB is persoonlijk. Want een opdracht kan op vele manieren worden uitgevoerd – aan ons de taak om elk bijzonder talent op de juiste plek tot bloei te laten komen. Laat dat maar aan onze talentmanagers over. Sterker nog: elke HUBBER werkt precies op de voorwaarden die hij of zij zelf kiest. Want iemand die goed in z’n (werk)vel zit, krijgt vanzelf succes. En daar wordt iedereen blij van.

 

NIEUWE TEAMS
Vanaf vandaag laten we nieuwe teams ook kennismaken met HUBHAPPINESS. We blijven expert binnen de domeinen Vergunningverlening, toezicht & handhaving (VTH) en Kwaliteit, veiligheid & milieu (KVM). Maar daar stopt het niet. Vanaf nu zijn we ook actief op de gebieden van Duurzaamheid en Sociaal domein.

 

JOIN THE HUB
Wil je meer weten over wat én hoe we het doen? Lees dan vooral verder en bekijk onderstaand ons merkverhaal. Wil je na het lezen van dit manifest ook in de HUB? Snappen we. Bekijk onze vacatures, of stuur ons een appje.

Speel af