Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

MAAK IMPACT ALS MILIEU-SPECIALIST

Heb jij oog voor een duurzame leefomgeving en wil jij er alles aan doen om te zorgen dat wij daar op een gezonde, schone en veilige manier mee om gaan? Grote kans dat jij een milieuspecialist in hart en nieren bent. Bij HUBSUB bestaat het milieu team uit vergunningverleners, toezichthouders, juristen en (beleids)adviseurs. Gemotiveerde professionals met allemaal een andere opdracht bij een gemeente, omgevingsdienst, waterschap of provincie. Bij ons krijg je de keuze uit drie projecten bij jou in de regio. Wat jou als milieuspecialist gelukkig maakt, weet jij zelf het beste: thuiswerken of altijd onderweg zijn, van negen tot vijf werken of met eigen werktijden, structuur willen of liever spontaniteit.

ALTIJD ONDER DE MENSEN

Niet alleen tijdens het werken aan je project als milieuspecialist, maar ook bij HUBSUB vinden we het contact met elkaar belangrijk. Onze professionals kennen de actuele problematiek en weten hun weg in de wereld van de milieu wet- en regelgeving. Waar de één zich verdiept in de vergunningsaanvraag van een IPPC-bedrijf, is de ander thuis in het houden van toezicht bij een afvalverwerker en maakt de (beleids)adviseur impactanalyses over ontwikkelingen zoals de Omgevingswet. Zo kunnen we veel van elkaar leren. Daarom komen we regelmatig samen op POP-UP-locaties om te werken, leren en genieten!

Wat is jouw 9,5?

Wij weten hoe belangrijk het is dat je jezelf blijft ontwikkelen en energie haalt uit je werk. En dat kan op veel manieren. Wil jij doorgroeien naar complexere controles en multidisciplinaire vergunningen of groei je liever door naar beleid en advies? Alles is mogelijk. We maken daarbij onderscheid tussen vier verschillende soorten skills. Deze variëren van de persoonlijke ontwikkeling en karakter (human skills), het opdoen van kennis (hard skills), het volgen van opleidingen en trainingen (certified skills) en het doen wat je leuk vindt (personal skills). Er is altijd ruimte voor groei. Met jouw talentmanager bespreek je de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jouw opdracht én persoonlijke doelen.  

“Je ziet dat er bij HUBSUB écht naar de mens wordt gekeken. Er wordt geïnvesteerd in de HUBBERS en gekeken wat zij echt belangrijk vinden. Voor mij is dat genieten van het leven. In mijn werk als vergunningverlener maar ook daarbuiten. En soms gaat het samen. Zo heb ik onlangs een etentje georganiseerd voor collega's die net als ik een passie voor eten hebben.”

Hans | vergunningverlener milieu werkzaam bij Omgevingsdienst Twente

POP-UP MET DE HUB

Welke veranderingen gaat de Omgevingswet brengen in jouw werkzaamheden? Wat is jouw advies op een ingewikkelde casus op het gebied van lucht, geluid, externe veiligheid, energiebesparing of duurzaamheid? Dat bespreek je samen tijdens POP-UP-dagen. Want samen weet je meer dan alleen. En om het teamgevoel nog extra te versterken staat er ook altijd een activiteit op de planning. Benieuwd hoe zo'n dag eruitziet? Bekijk de aftermovie! 

Speel af

BEKIJK ONZE VACATURES

Inspecteur milieu

Als milieu inspecteur houd jij je bezig met het vertalen van risicoanalyses naar inspectieplannen. Daarnaast voer je controles uit bij complexe bedrijven gericht op bijvoorbeeld industrie, agrarisch of afval en adviseer je ondernemers vergunningverleners, milieuadviseurs en juristen.

LEES MEER

Vergunningverlener milieu

Vergunningaanvragen en melding gericht op het activiteitenbesluit kun jij als geen ander toetsen en beoordelen. Ook houd jij je bezig met het verlenen van vergunning gericht op bijvoorbeeld de agrarische,- industriële,- of afvalsector.

LEES MEER

Adviseur milieu

Jij houdt je bezig met het opstellen van milieu adviezen voor regiogemeenten en het coördineren van de toetsing van ruimtelijke plannen aan milieuwet- en regelgeving. Daarnaast onderhoud je contacten met de gemeente ben je onderdeel van verschillende overleggen.

LEES MEER

WERKEN ALS
MILIEU-
SPECIALIST
BIJ HUBSUB?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via het formulier.