Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

ONTWIKKELTRAJECT DUURZAAMHEID

Heb jij ervaring als VTH- of RO-professional bij een overheidsinstelling of adviesbureau en wil jij een bijdrage leveren aan de energietransitie of klimaatwet? Dan is dit jouw kans om je door te ontwikkelen naar adviseur of beleidsmedewerker duurzaamheid. Met het ontwikkeltraject volg je trainingen en ga je aan de slag bij een van onze gerenommeerde opdrachtgevers. Zo zet jij een stap in je carrière en naar een duurzamer Nederland. Wil jij samen met andere HUBBERS groeien, leren en genieten? Join the HUB!

ZET DE STAP EN MAAK DUURZAME IMPACT

Met het 6-tot-8-maanden durende ontwikkeltraject van HUBSUB kun jij studeren, werken en leren tegelijkertijd. De opleiding bestaat uit verschillende modules, aangeboden door de Bestuursacademie, die naadloos aansluiten bij de dagelijkse praktijk. De onderwerpen zijn onder meer: de energietransitie, klimaatwet, omgevingswet en samenwerken in ketens en netwerken. HUBSUB zorgt daarnaast voor een passende opdracht, waar je de opgedane kennis direct kunt inzetten. Meer over het programma lees je in onze brochure.

DOWNLOAD BROCHURE

BE HAPPY
@HUBSUB

Werken bij HUBSUB is meer dan alleen doelen behalen. Wij geloven er namelijk in dat als je gelukkig bent, het succes vanzelf komt. Daarom krijg je een eigen talentmanager die samen met jou kijkt waar jij happy van wordt! Gaat jouw hart sneller kloppen bij het versnellen van de energietransitie? Of wil jij achter je laptop kruipen om een duurzaamheidsbeleid te schrijven? Wij gaan het samen ontdekken! Maar het draait niet alleen om werk. Samen met andere HUBBERS ondernemen we teamactiviteiten en komen regelmatig samen op pop-uplocaties.

BIJ HUBSUB
KRIJG JE  MEER

  • Je werkt 24 tot 36 uur per week, zo is er ruimte voor meer dan alleen werk.
  • Een salaris tussen de €3.000 en €5.000 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
  • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.
  • Een volledig gefaciliteerde opleiding vanuit de Bestuursacademie.
  • Een eigen talentmanager om jouw 9,5 optimaal in te zetten.
  • Een pop-uplocatie om kennis te delen met andere HUBBERS.
  • Een laptop, telefoon en een elektrische leaseauto of reiskostenvergoeding.


EXTRA: FLEXIBELE ARBEIDSVOORWAARDEN

Wat jou gelukkig maakt, weet jij het beste zelf. Daarom krijg je flexibele arbeidsvoorwaarden. Dit betekent dat je 6% van je salaris mag besteden aan dingen die jij belangrijk vindt. Heb je liever een Iphone dan een Android? Prima. Liever meer vrije tijd dan extra geld? Snappen we. Bij ons werk jij op jouw manier.

EEN DUURZAMER NEDERLAND WACHT OP JOU!

Wil jij meer impact maken in je werk? Neem onderstaand contact op met Bo, dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden.

MELD JE AAN
VOOR HET ONTWIKKELTRAJECT

Meld je aan via het formulier, of neem contact op met Bo via 06 501 882 99 of via bo.vandijck@hubsub.nl