Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

SUCCESVOLLE HUBBERS VOOR JOUW ORGANISATIE

Heb jij in jouw organisatie uitdagingen binnen het vakgebied kwaliteit, veiligheid en milieu (KVM), vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH) of duurzaamheid? HUBSUB beschikt over de juiste expertise om jou hierin te ondersteunen. Wij kennen onze medewerkers (HUBBERS) en weten als geen ander waar hij of zij in uitblinkt en gelukkig van wordt. HUBSUB zorgt ervoor dat de HUBBER ten alle tijden gelukkig is en daarmee is succes bij jouw project een logisch gevolg.

ONZE TEAMS

KWALITEIT, VEILIGHEID & MILIEU

Deze HUB bestaat uit QHSE professionals zoals: safety consultants, veiligheidscoaches, KAM-coördinatoren en lead auditoren. Ze werken in verschillende branches, waaronder de aannemerij, industrie, offshore en chemie. Zo verdiept Jan zich in het implementeren van de veiligheidsladder. Is René thuis in het coachen van de medewerkers op de werkvloer. En is Peter betrokken in de voorfase van grote tenderprojecten.

DUURZAAMHEID

Deze HUB bestaat uit starters en ervaren professionals zoals duurzaamheidsadviseurs, beleidsmedewerkers duurzaamheid en projectleiders. Zij houden zich bezig met onder andere de energietransitie, warmtetransitie en klimaatwet. Zo is Hanna bezig met de uitvoering van de transitievisie warmte en de wijkuitvoeringsplannen. Is Sven projectleider van de werkgroep grootschalige opwek zon op daken. En is Yanni is bezig met het concretiseren van de transitievisie warmte voor de burger in de gemeente. 

VERGUNNINGVERLENING, TOEZICHT & HANDHAVING

Deze HUB bestaat uit vergunningverleners en toezichthouders bouw en milieu, handhavers, juridisch adviseurs en projectleiders. Werkzaam bij de gemeente, provincie, omgevingsdienst of waterschap. Zo verdiept Elmar zich in de vergunningsaanvraag van de bouw van een compleet nieuwe woonwijk. Is Gerard thuis in het toezicht houden bij een veehouderij bij het waterschap. Weet David alles over de Wkb. En duikt Bart in ingewikkelde bezwaar- en beroepszaken. Daarnaast begeleiden en leiden we jong talent op om ook dit werkveld te betreden met het traineeship.

ZO MAKEN WIJ HET VERSCHIL

Als opdrachtgever kun je rekenen op continuïteit en zekerheid. Dit doen we door de happiness van onze HUBBERS op één te zetten en jou volledig te ontzorgen.

  • De 9,5: wij kijken naar waar de HUBBER goed in is én energie van krijgt. Daar zoeken we drie projecten bij, de HUBBER kiest zelf wat bij hem of haar past. Zo ben jij verzekerd van een gemotiveerde medwerker.
  • Talentmanagement: elke HUBBER krijgt een persoonlijke  gecertificeerde talentmanager die ze structureel begeleid.
  • Leren met elkaar en van elkaar: de HUBBERS komen regelmatig samen op POP-UPS en MEET (H)UBS om kennis te delen. Van samen naar een bouwcongres, sparsessie over de gewijzigde criteria van de RI&E tot aan een groepsWhatsApp waar vragen worden gesteld.
  • Persoonlijk ontwikkelpad: wij vinden het belangrijk dat elke HUBBER zichzelf blijft ontwikkelen. Of het nu gaat om het volgen van een HVK opleiding, ABW 1 & 2 of cursus is. Samen met de talentmanager wordt gekeken hoe hij of zij nog meer resultaat kan leveren op het project.

ONZE PARTNERS

HUBSUB is al erg bekend in de wereld van VTH, KVM en duurzaamheid. Onze HUBBERS werken bij opdrachtgevers door heel Nederland. Elk team heeft eigen vakinhoudelijke recruiters en projectmanagers. Zij weten precies wat er speelt in de markt en spreken dezelfde taal als de opdrachtgevers. Naast het vaste contactpersoon, dienen zij ook als sparringspartner en organiseren ze regelmatig partnerevents.

WETEN WAT HUBSUB
VOOR JOUW ORGANISATIE
KAN BETEKENEN?