Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

HUBSUB helpt je vooruit

Na zeventien jaar detacheren weten wij als geen ander wat er speelt en de markt en wat jou behoeftes zijn om vooruit te gaan. De afgelopen jaren zijn de wensen en behoeftes van professionals en opdrachtgevers meer dan ooit veranderd. Dat is de reden dat we FORTEC in een nieuw jasje hebben gestoken. En dat niet alleen; we hebben ook een nieuwe naam én nieuwe werkwijze. Vanaf nu gaan we verder onder HUBSUB.

Voor elke opdracht
de juiste professional

Elke opdracht is anders en iedereen heeft andere kwaliteiten. En daar gaan we bij HUBSUB meer dan ooit gebruik van maken! Wij vinden het belangrijk om al onze professionals écht goed te kennen. En dat gaat verder dan een functietitel en werkervaring. Wij weten precies waar onze HUBBERS het gelukkigst van worden. Als organisatie heb je soms te maken met specifieke vraagstukken, de andere keer gaat het de breedte in, ooit is er veel structuur of juist veel vrijheid. Wij weten dan precies welke professional jou het beste kan helpen.

De HUB

Onze HUB bestaat uit de volgende vier teams: Vergunningverlening, toezicht, handhaving & Ruimtelijke Ontwikkeling (VTH & RO), kwaliteit, veiligheid en milieu (KVM), sociaal domein en duurzaamheid. Elk team heeft eigen vakinhoudelijke recruiters en projectmanagers. Zij weten precies wat er speelt in de markt en spreken dezelfde taal.

DAAROM KIES JE VOOR HUBSUB

  • Klantbeoordeling 8,5

  • 85% van de opdrachten worden verlengd

  • Verloop < 2%

Weten HUBSUB voor jouw organisatie kan betekenen?