Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

POP-UP MET DE BOUW HUB: VAN OMGEVINGSWET TOT SCHAPENDRIJVEN

Samen leren en genieten. Dat is het doel van de HUBSUB pop-updag. Deze keer kwam onze bouwhub samen op inspiratielocatie Roots. Hoe deze dag eruit zag? Check onderstaand filmpje:

 

 

 

 

Speel af

ZO ZIET DE DAG ERUIT

Talentmanager Mandy
Mandy trapt de dag af met een korte (h)ub date over de lancering, nieuwe collega’s, succesverhalen en de planning (én verrassing) van de pop-updag. Iedereen kent Mandy inmiddels wel. Mandy is namelijk talentmanager en eens per acht weken spreekt ze alle HUBBERS individueel om in gesprek te gaan over hun HUBHAPPINESS: hun werkgeluk, ontwikkeling, ambities en uitdagingen. Ze zorgt ervoor dat iedereen alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Een onderdeel daarvan zijn de pop-updagen.

 

Elkaar leren kennen
Waar het vooral om draait binnen de HUB is dat iedereen elkaar goed kent en weet te vinden. Dat kan pas echt als je meer dan de standaard dingen over elkaar weet. Daarom maken we kennis met elkaar aan de hand van hun eigen sleutelbos. Elke sleutel(hanger) heeft namelijk een eigen verhaal. Zo komen er persoonlijke verhalen naar voren over bijvoorbeeld vrienden of familie. Maar ook over een collega die een kleine auto kiest om makkelijk te parkeren. Een bieropener aan de sleutelbos voor de vrijmibo of niet één maar twee huissleutels vanwege een toekomstige verhuizing. Nadat het ijs gebroken is kan het 1-op-1 kennismaken beginnen. Inhoudelijke sparsessies of een discussie over de beste voetbalclub. Alles om elkaar nog beter te leren kennen.

 

Teamgevoel
Wanneer je goed kan samenwerken ben je pas echt een goed team. Daarvoor komt na de lunch wel een heel bijzonder hulpmiddel het gras op lopen. Namelijk; schapen. Door schapen te drijven moet je namelijk heel goed samen communiceren, je energie doseren én opletten. Alleen dan kun je schapen in de juiste richting drijven. Wat blijkt? Schapendrijven heeft meer raakvlakken met werk dan je denkt. Net als bij het uitvoeren van een groot project heb je elkaar nodig. Want een kudde schapen in je eentje de goede kant op drijven? Dat kan alleen een Border Collie.

 

De Omgevingswet & Wkb
De Omgevingswet & Wkb brengen heel wat veranderingen met zich mee, daarom sluiten we de dag af met een stukje vakinhoud. Waar de een al vol op bezig is met de voorbereiding, wacht de ander liever af op wat er gaat gebeuren. Welke impact deze veranderingen hebben op hun functies, dat is nog niet voor iedereen duidelijk. Daarom helpen de HUBBERS elkaar hierin op weg met een sparsessie. Vragen als ‘waar start je?’ ‘waar vind je de juiste informatie?’ en ‘wat gaat er concreet voor jouw veranderen’ werden besproken. Samen sparren en luisteren naar de verhalen van anderen geeft duidelijkheid en rust rondom de veranderingen die te wachten staan.

 

Met een hoofd vol informatie en inspiratie keren alle HUBBERS weer huiswaarts. Vanaf nu weten alle bouwhubbers elkaar te vinden! Op naar de volgende pop-updag!

OOK BIJ DE HUB HOREN?