Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

Hoe de veiligste locatie van Nederland in een crime scene belandde...

Op 2 februari kwam ons KVM team samen op de pop-updag in Buitenplaats Kameryck. Mensen doorgronden, draagvlak creëren en een flinke dosis nieuwsgierigheid. Dat zijn de krachten van deze HUBBERS. Tijdens de pop-updag kregen zij daarom niet alleen inhoudelijke cases en een maaltijd, maar ook een moordzaak voorgeschoteld. We nemen je mee in hoe zo’n dag met een team vol 600 jaar ervaring eruitzag.

Een warm welkom
Vanaf 8 uur stond de koffie klaar in Kamerik. Met veiligheidskundigen door heel het land, betekende dat voor sommige vroeg uit de veren. Maar daar hadden ze totaal geen problemen mee. Waar onze talentmanager en projectmanager dachten rustig op te starten met een kop koffie en een praatje, klapten onze veiligheidskundigen nog snel de laptop open om wat werkzaamheden te verrichten. Onze KVM’ers zijn oprecht met hun vakgebied en passie bezig én dat precies waarom het op zo’n dag zo mooi is om samen te zijn. Namelijk om passie en kennis met elkaar te delen.
 

De (h)ubdate
Nadat de eerste koffie genuttigd was en de werkzaamheden weggewerkt, was het tijd voor een (h)ubdate. Een korte presentatie om iedereen bij te praten over de ontwikkelingen van HUBSUB. Wat was ook alweer onze missie en visie en wat hebben we het afgelopen half jaar gedaan? Daarna was het tijd om weer aan het werk te gaan. Want onze HUBBERS stonden te popelen om meer van elkaar te leren en werk te verrichten. Iedereen zocht een fijne plek op en de laptops werden weer opengeklapt.
 

Over de streep
Om elkaar nog beter te leren kennen, gingen we over de streep. Vragen die je kunt beantwoorden met ja of nee door een kant van de ruimte te kiezen. Zo zie je meteen met wie je raakvlakken hebt. Hier kwamen mooie inzichten naar voren. Bijvoorbeeld dat al onze veiligheidskundigen creatief zijn. Maar zo bleek ook dat de helft van het KVM team houdt van dansen en 95% verliefd is. Ook werd hun kijk op veiligheid op de proef gesteld met de vraag: vind je veiligheid een collectieve verantwoordelijkheid?

Sparsessie RI&E
Tijdens over de streep merkten we het direct: dit team raakt niet uitgepraat over hun werk. HUBBER Peter besloot hier gebruik van te maken. Hij stelde voor om na de lunch een sparsessie te houden over de nieuwe toetsingscriteria voor de RI&E. Zo konden ze samen bespreken welke impact dit voor hun functie heeft. Een geslaagde sessie!

 

Moorddiner
Tijdens een pop-updag vinden we het niet alleen belangrijk dat er gewerkt en geleerd wordt, maar moet er ook gelachen worden. Door samen ook leuke dingen te doen, vorm je namelijk pas echt een team. Een moorddiner bevatte hiervoor alle ingrediënten. Iedereen kreeg een eigen rol. Zo kroop Jurgen in de huid van butler, werd Ruud een Rockstar en kwam bij Saskia haar adellijke bloed naar boven in de rol van Chantal Roozenbaum. Samen moesten ze achterhalen wie de moord had gepleegd op de kapitein. Daarbij kwam hun flinke dosis nieuwsgierigheid en het doorgronden van mensen goed van pas. Na een vragenvuur en veel gelach werd uiteindelijk de moordenaar gepakt en werd de dag afgesloten met een borrel.

JOIN THE HUB

We kijken nu al uit naar de volgende pop-updag! Wat er dan op de planning staat, blijft uiteraard nog een verrassing. Wil jij ook onderdeel worden van een team met professionals zoals jij? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op. En wie weet geef jij over een half jaar een presentatie aan 50 veiligheidskundigen over bepaalde ISO-normen of wijzigingen in de RI&E.

BEKIJK VACATURES