Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

POP-UP MET DE MILIEU HUB: VAN TEAMGEVOEL TOT ONTWIKKELING

De eerste POP-UP dag met het HUBSUB-milieuteam is een feit. Elkaar beter leren kennen en samen ontwikkelen. Dat was het doel van deze dag. En dat op een prachtige locatie: Buitenplaats Zummer in Altforst. Benieuwd hoe deze dag eruit zag? 

ZO ZIET DE DAG ERUIT 

Talentmanager Mandy 
Mandy trapt de dag af met een korte (h)ub date over de lancering, nieuwe collega’s, succesverhalen en de planning van de pop-updag. Iedereen kent Mandy inmiddels wel. Mandy is namelijk samen met Cleo talentmanager en spreekt alle HUBBERS eens per acht weken individueel om in gesprek te gaan over hun HUBHAPPINESS: hun werkgeluk, ontwikkeling, ambities en uitdagingen. Ze zorgt ervoor dat iedereen alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Een onderdeel daarvan zijn de pop-updagen.


Elkaar leren kennen 
Waar het vooral om draait binnen de HUB is dat iedereen elkaar goed kent en elkaar weet te vinden. Dat kan pas echt als je meer dan de standaard dingen over elkaar weet. Daarom leren we elkaar kennen aan de hand van je sleutelbos. Elke sleutel(hanger) heeft namelijk een eigen verhaal. Zo komen er persoonlijke verhalen naar voren over bijvoorbeeld vrienden of familie. Maar ook over een collega die een kleine auto kiest om makkelijk te parkeren. Een bieropener aan de sleutelbos voor de vrijmibo of niet één maar twee huissleutels vanwege een toekomstige verhuizing. Nadat het ijs gebroken is kan het 1-op-1 kennismaken beginnen. 

  

Speeddaten 
Het 1-op-1 kennismaken vindt plaats doormiddel van speeddates. Aan de hand van dilemma kaartjes zijn er persoonlijke, interessante en vernieuwende gesprekken op gang gekomen. Zo weten we nu bijvoorbeeld dat Henk den Hartog (Toezichthouder Energie) er in zijn vrije tijd het liefst met de camper op uit trekt. En Wendy Chan (Adviseur Bodem) haar work/life match hoog in het vaandel heeft staan. Zo leren we elke keer weer meer over elkaars HUBHAPPINESS.

Ontwikkeling 
Voorafgaand aan de popupdag hebben we met het milieuteam besproken welk onderwerp momenteel speelt en we willen behandelen. Het onderwerp was al snel duidelijk; de Omgevingswet. Deze brengt heel wat veranderingen met zich mee, daarom sluiten we de dag af met een workshop over samenwerken onder de Omgevingswet. Inge Vrauwdeunt neemt het team daarom mee in de veranderingen onder de Omgevingswet. Een sessie waarin alle specialisme binnen ons milieuteam aan bod komen. Van vergunningverlening tot toezicht en van industrie tot aan agrarisch en bodem. Zo blijkt het samenwerken onder de Omgevingswet toch makkelijker dan het in eerste instantie leek.


Al met al een zeer geslaagde dag. Op naar de volgende pop-up!

OOK BIJ DE HUB HOREN?