Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

POP-UPDAG: KIJK MEE MET HUUB

Minstens twee keer per jaar komt hubber Huub in Italië. Een liefde voor het land, het eten en de wijn. Niet zo gek dus dat Huub Italië als favoriete vakantieland opgaf. En het blijkt niet alleen de favoriet van Huub te zijn. Veel meer hubbers hebben iets met Italië. Als introductie van HUBSUB lieten we collega’s daarom op een andere manier met elkaar kennismaken. Niet op basis van functie, maar aan de hand van interesses werden teams gevormd. Italië of Azië en Formule 1 of tennis. De match van Huub: Italië en tennis. Met deze thema’s werden pop-updagen gepland: Leren, genieten en teambuilding op een externe locatie. Hoe dat er precies uitzag? Kijk en lees mee met de beleving van Huub.

Speel af

POP-UP MET HUUB

Huub, waar komen jouw interesses in Italië en tennis vandaan?
“Al ruim 12 jaar ga ik elk jaar met mijn vriendin naar Lazise aan het Gardameer. Een mooie omgeving en heerlijk eten maakt dat we er graag terug komen. Verder ben ik erg sportief. Crossfit, voetbal, squash.. Tennis is niet mijn specialiteit, maar ik vind het lekker om met collega’s af en toe een balletje te slaan op de tennisbaan.”

 

Hoe is het om te werken op een pop-up locatie?
“Werken op een nieuwe locatie zorgt voor een verandering in je werkzaamheden. Het is natuurlijk even wennen, maar werkt inspirerend. In plaats van aan een bureau zit je met andere collega’s aan een grote lange tafel. Of juist buiten op het dakterras. Het geeft weer nieuwe energie.”

 

Wat vond je het leukste aan de pop-updag?
“Nou het begon eigenlijk al bij aankomst. Ik had geen idee wat me te wachten stond. Op een doodnormale ochtend kwam ik om half 9 aan op kantoor en zag ineens een rij met Vespa’s staan. Dat maakt meteen indruk. Met collega’s door de stad heen rijden en vervolgens aankomen op een supergave locatie om te werken met uitzicht over de stad.

En ik heb me heel de dag speciaal gevoeld, want ik kreeg een echte Italiaanse helm op. Niet omdat ze bang waren dat ik zou vallen, maar omdat ik het meest op een Italiaan leek. Haha. Onze lunch hebben we zelf klaargemaakt bij restaurant Manca en de dag hebben we afgesloten met Limoncello. Kan niet beter!”

 

Heb je jouw collega’s op een andere manier leren kennen?
“Je weet niet hoe sportief iedereen is, kan koken of scooter rijden. En daar zijn we wel achter gekomen. Ik wist dat Björn goed kon tennissen, maar hij heeft mij ook weer nieuwe dingen geleerd. Verder viel het me op dat ook Vito echt een goede bal kan slaan, terwijl ik geen idee had dat hij kon tennissen. En met collega’s van finance waar je normaal alleen een zakelijk contact mee hebt, heb je nu gewoon lol!”

 

Wat heb je geleerd?
“Deze dag was bedoeld als introductie van HUBSUB. En het mooie was dat het verhaal niet alleen gepresenteerd werd, maar dat we het ook zelf beleefden. Dat onze kernpijlers ‘beleven & genieten’, ‘teamgevoel & waardering’ en ‘ontwikkelen’ zijn, is wel duidelijk! Nu weet ik meteen hoe wij ons gaan onderscheiden. Op het gebied van pop-updagen, maar ook in ons hr-beleid. Hierdoor kan ik dit ook goed overbrengen op nieuwe kandidaten en opdrachtgevers.”

OOK BIJ DE HUB HOREN?