Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

HUBSUB start samenwerking met Bestuursacademie om Nederland te verduurzamen

Bo van Dijck
Bo van Dijck Recruiter
Neem contact op

Je kunt er niet meer omheen. Het klimaatakkoord, groene stroom, energietransities en ga zo maar door. Het is duidelijk: we moeten samen zorgen voor een duurzame samenleving. Waar de burger na moet denken over welke zonnepanelen geschikt zijn, hebben gemeenten en overheid een hele andere uitdaging. Namelijk om voor 2030 49% minder broeikasgassen uit te stoten dan in 1990. Dit vraagt om speciale expertises met betrekking tot duurzaamheid. Samen met de Bestuursacademie gaan wij daarom professionals met een uniek ontwikkeltraject opleiden om de stap naar duurzaamheid te maken. Want met de juiste expertise zorgen we samen voor een duurzamer Nederland.

EEN UNIEK ONTWIKKELTRAJECT

Zij-instroomtraject
Politieke sensitiviteit is een belangrijk component als het gaat om een positie bij de overheid. Daarom is het ontwikkeltraject gericht op specialisten op het gebied van het ruimtelijke domein of VTH die affiniteit hebben met duurzaamheid. Met het ontwikkeltraject worden deze professionals omgeschoold naar duurzaamheidsprofessionals, waardoor ze later aan de slag kunnen als adviseur- of beleidsmedewerker duurzaamheid.

De Bestuursacademie
De Bestuursacademie is al meer dan 50 jaar dé opleider als het gaat om overheidsprofessionals. Zij zorgen ervoor dat overheidsprofessionals kunnen blijven inspelen op de veranderende vraag in de samenleving. Nu én in de toekomst. Ze hebben zowel kennis van het werkveld en de politieke context. Het opleidingsprogramma sluit dan ook naadloos aan op de praktijk.

Het programma
Het ontwikkeltraject bestaat uit 5 modules die aangeboden worden door de Bestuursacademie. De  kennis direct toepassen in de praktijk is het uitgangspunt. Bij HUBSUB zoeken we daarom een opdrachtgever waar jij aan de slag kan gaan om jouw opgedane kennis toe te passen. Zo kun je de theorie voortdurend koppelen aan jouw dagelijkse praktijk. De beste praktijkdocenten leren je alles over de volgende onderwerpen:

  • Energietransitie;
  • Klimaatwet;
  • Omgevingswet;
  • Participatie onder de omgevingswet;
  • Samenwerken in ketens en netwerken.

Dit kun je verwachten
Ongeveer een keer in de drie weken kom je naar het HUBSUB kantoor in Eindhoven voor de training. De rest van de tijd ben jij aan het werk bij de opdrachtgever. Het ontwikkeltraject start in het voorjaar van 2023. Maar tot die tijd hoef jij niet stil te zitten. Wij kijken graag samen met jou naar een passende opdracht waarin jij later de opgedane duurzaamheidskennis kunt toepassen.

Afronding
Het complete programma duurt ongeveer 6-8 maanden. Na het succesvol afronden van de modules ontvang je een hbo-certificaat en mag jij jezelf duurzaamheidsprofessional noemen. 

Be happy @ HUBSUB
Bij HUBSUB staat jouw geluk centraal. Daarom krijg je naast een passende opdracht en het ontwikkeltraject, ook jouw persoonlijke talentmanager. Samen bespreken jullie doelen en ontwikkelmogelijkheden, maar kijken ook naar jouw flexibele arbeidsvoorwaarden. Deze kies je namelijk zelf. De talentmanager is er vooral om te zorgen dat jij happy met in je werk en jouw work/life match realiseert. Bij HUBSUB geloven we namelijk dat als jij gelukkig bent, succes een logisch gevolg is. Om van elkaar te leren en een band op te bouwen met andere HUBBERS komen we regelmatig samen op pop-uplocaties. Hier ga je samen werken, leren en genieten.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het ontwikkeltraject en werken bij HUBSUB?
Mooi! Bo van Dijk vertelt je graag  meer over het ontwikkeltraject en HUBSUB.

Blijf (h)ub to date!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

aanmelden