Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

HUBSUB start samenwerking met Bestuursacademie om Nederland te verduurzamen

Bo van Dijck
Bo van Dijck Recruiter
Neem contact op

Je leest het overal, van nu.nl tot aan het AD. Er moet een tandje bij om Nederland te verduurzamen. Zo zien we de volgende headlines: “Het kabinet moet zijn klimaatplannen sneller uitwerken en uitvoeren om de ambitieuze uitstootdoelen van 2030 nog te halen”. “Nederland moet zich nog harder inzetten wil het de klimaatdoelen halen in 2030. Er zijn al flink wat maatregelen aangekondigd, maar het uitvoeren ervan schiet tekort, zo blijkt uit de Klimaat- en Energieverkenning 2022(KEV)”. Een flinke uitdaging dus. Zeker als het gaat om de juiste kennis en capaciteit. Samen met de Bestuursacademie gaan wij daarom starters en zij-instromers met een uniek traineeship of ontwikkeltraject opleiden om de stap naar duurzaamheid te maken. Want met de juiste expertise zorgen we samen voor een duurzamer Nederland.

EEN UNIEK OPLEIDINGSPROGRAMMA

Traineeship & Ontwikkeltraject
Het traineeship is bedoelt voor starters op het gebied van duurzaamheid. Het ontwikkeltraject is speciaal samengesteld voor zij-instromers vanuit RO of VTH die ervaring bij de overheid en affiniteit hebben met duurzaamheid. Hiermee geef je een vliegende start aan je carrière of word je omgeschoold naar duurzaamheidsprofessional. Na het traject kun je aan de slag als adviseur- of beleidsmedewerker duurzaamheid bij een gemeente.

De Bestuursacademie
De Bestuursacademie is al meer dan 50 jaar dé opleider als het gaat om overheidsprofessionals. Zij zorgen ervoor dat overheidsprofessionals kunnen blijven inspelen op de veranderende vraag in de samenleving. Nu én in de toekomst. Ze hebben zowel kennis van het werkveld en de politieke context. Het opleidingsprogramma sluit dan ook naadloos aan op de praktijk.

Het programma
Het opleidingsprogramma bestaat uit 5 modules die aangeboden worden door de Bestuursacademie. De kennis direct toepassen in de praktijk is het uitgangspunt. Bij HUBSUB zoeken we daarom een opdrachtgever waar jij aan de slag kan gaan om jouw opgedane kennis toe te passen. Zo kun je de theorie voortdurend koppelen aan jouw dagelijkse praktijk. De beste praktijkdocenten leren je alles over de volgende onderwerpen:

  • Energietransitie;
  • Klimaatwet;
  • Omgevingswet;
  • Participatie onder de omgevingswet;
  • Samenwerken in ketens en netwerken.

Heb jij al kennis over een van deze onderwerpen? Dan zorgen wij voor een opleidingsprogramma op maat.
 

Dit kun je verwachten
Ongeveer een keer in de drie weken kom je naar het HUBSUB kantoor in Eindhoven voor de training. De rest van de tijd ben jij aan het werk bij de opdrachtgever. Het ontwikkeltraject start in het voorjaar van 2023. Maar tot die tijd hoef jij niet stil te zitten. Wij kijken graag samen met jou naar een passende opdracht waarin jij later de opgedane duurzaamheidskennis kunt toepassen.

Afronding
Het complete programma duurt ongeveer 6-8 maanden. Na het succesvol afronden van de modules ontvang je een hbo-certificaat en mag jij jezelf duurzaamheidsprofessional noemen. 

Be happy @ HUBSUB
Bij HUBSUB staat jouw geluk centraal. Daarom krijg je naast een passende opdracht en het ontwikkeltraject, ook jouw persoonlijke talentmanager. Samen bespreken jullie doelen en ontwikkelmogelijkheden, maar kijken ook naar jouw flexibele arbeidsvoorwaarden. Deze kies je namelijk zelf. De talentmanager is er vooral om te zorgen dat jij happy met in je werk en jouw work/life match realiseert. Bij HUBSUB geloven we namelijk dat als jij gelukkig bent, succes een logisch gevolg is. Om van elkaar te leren en een band op te bouwen met andere HUBBERS komen we regelmatig samen op pop-uplocaties. Hier ga je samen werken, leren en genieten.

 
ONTWIKKEL
TRAJECT
DUURZAAMHEID
VOLGEN
BIJ HUBSUB?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via het formulier.