Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

VASTE HUB,
EIGEN OPDRACHT

Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Jouw geluk staat op één. In je werk, maar ook daarbuiten. Werken kun je namelijk overal, maar je echt thuis voelen en ergens bij horen niet. Door te hubben ben je altijd onderdeel van een club van vakfanaten, de HUB. Daarnaast krijg je steeds een opdracht die bij jou past en waar jij jouw talent in kwijt kunt, jouw 9,5. Met de HUB werk je regelmatig op pop-upkantoren en samen met andere HUBBERS onderneem je leuke dingen; van een bierproeverij tot golfclinic.

Sociaal Domein

Binnen het sociaal domein focust HUBSUB op de participatiewet (werk & inkomen), jeugd en Wmo. Als HUBBER ga je aan de slag als klantmanager, consulent of beleidsmedewerker. Binnen de participatiewet kan dat zowel op rechtmatigheid, als op doelmatigheid zijn en binnen jeugd en Wmo zowel op enkelvoudige als meervoudige casuïstiek. De verschillende opdrachten bij verschillende gemeenten brengen iedere keer weer een andere beleidsachtergrond en een andere dynamiek naar voren, maar gemeenschappelijk is de drijfveer om het verschil te maken voor alle mensen die gebruik maken van de voorzieningen in het sociaal domein.

POP-UP MET DE HUB

Ondanks dat iedereen zijn of haar eigen opdracht uitvoert bij een andere organisatie, kom je als HUB regelmatig samen. Op pop-uplocaties om kennis met elkaar te delen en leuke dingen met elkaar te ondernemen zoals bijvoorbeeld een route fietsen of een golfclinic te volgen.

Werken op jouw manier

Wat jou gelukkig maakt, weet jij zelf het beste. Daarom krijg je bij ons flexibele arbeidsvoorwaarden. Dit betekent dat je 6% van je salaris mag besteden aan dingen die jij belangrijk vindt. Zo kun je kiezen voor meer vrije dagen om over 2 jaar die droomreis naar Australië waar te maken of voor een techbudget om die gave iPhone te kopen. Om je optimaal in jouw kracht te zetten krijg je daarnaast een eigen talentmanager. Samen met je talentmanager werk je aan jouw vakinhoudelijke doelen binnen in een project, maar vooral aan jouw persoonlijke ontwikkeling en HUBHAPPINESS. Op de hoogte blijven van actualiteiten binnen je vakgebied vinden we belangrijk. Daarom krijg je bij ons ook alle ruimte om aan je vakinhoudelijke ontwikkeling te werken. Met je talentmanager bespreek je de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jouw opdracht, persoonlijke doel en opleidingsmogelijkheden.

Meer over hoe jij gaat werken

VACATURES BINNEN Sociaal domein

BELEIDSADVISEUR JEUGD

Als beleidsadviseur jeugd houd jij je bezig met het opstellen en actualiseren van beleidsplannen en/of verbeterplannen. Je maakt de juiste verbinding tussen beleid en uitvoering en bent op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de jeugd(wet)

Bekijk vacature

KLANTMANAGER WERK

Wil jij als klantmanager werk burgers begeleiden en stimuleren naar werk of scholing? Trajectplannen opstellen aan de hand van doelmatigheidsonderzoek, huisbezoeken en intakegesprekken? Kom dan werken als klantmanager werk bij HUBSUB!

Bekijk de vacature

INKOMENSCONSULENT

Als inkomensconsulent beoordeel je aanvragen en mutaties door burgers. Je voert intakegesprekken en geeft aldvies over het (rechtmatig) gebruik van uitkeringen.

Bekijk vacature
GA VAN HOPPEN
NAAR HUBBEN