Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

Van schilder naar bouwinspecteur
 

Daniëlle Vlemmix
Daniëlle Vlemmix Recruiter
Neem contact op

Een carrièreswitch naar bouwinspecteur gaat natuurlijk niet over een nacht ijs en de weg daarna uiteraard ook niet. Maar HUBBER Patrick maakte de stap. Bij HUBSUB gaven we hem zijn allereerste opdracht in deze nieuwe functie en met een team van vakgenoten in toezichthouding en vergunningverlener bouw is er genoeg te leren.

DE REIS VAN PATRICK

DE SWITCH
Een passie voor de bouwwereld heeft Patrick altijd gehad. Voordat hij schilder werd, was hij namelijk werkzaam als timmerman. Bij de mensen over de vloer komen vond hij heel prettig, maar hij wist dat hij meer in zich had dan alleen maar uitvoerend werk. En dat zette hem aan het denken.

De mooiste overeenkomst tussen het werk als schilder en bouwinspecteur is het feit dat je ook hier ook bij mensen thuis over de vloer komt. Iets wat het beste bij mij past."


GO FOR IT
Patrick startte zijn reis zelf met een verkort Hbo-programma algemene bouwkunde. Bij HUBSUB kon hij een verdiepende opleiding volgen en zo meteen aan de slag met zijn allereerste opdracht als junior toezichthouder bouw bij gemeente Peel & Maas. Weer helemaal junior zijn in je werk is natuurlijk even wennen, maar Patrick is niet bang om vragen te stellen om zo te zorgen voor een goed resultaat!
 

“Het is van groot belang om bij de start van je project goed te weten wat er van je wordt verwacht. Je hebt namelijk een duidelijk doel voor ogen nodig." 


GENOEG TE LEREN
Er zijn ontelbaar veel regels in de bouw. Patrick mag daarom nog heel veel leren over de bouw wet- en regelgeving. Welke informatie vind je waar? Wanneer wijk je daarvan af, of juist niet? Maar een ding is zeker. Hij zit helemaal op zijn plek. Met zijn discipline, nuchterheid en grote glimlach, weten wij zeker dat hij er een succes van maakt!

BE HAPPY @ HUBSUB

Dat je doet waar je gelukkig van wordt, is het allerbelangrijkste. En doen waar je goed in bent én wat je leuk vindt kunnen in een nieuwe baan ook prima samengaan. Dat vinden we ook bij HUBSUB. Daarom kijken we verder dan een CV. Werk is namelijk ook meer dan alleen doelen behalen. Iedereen bij HUBSUB krijgt daarom een eigen talentmanager. Samen met jouw talentmanager wordt gekeken welke stappen jij wil maken en waar jij happy van wordt.


Ben jij net als Patrick ook toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!

WERKEN ALS
BOUW-
INSPECTEUR
BIJ HUBSUB?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via het formulier.