Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

VEILIGHEID
OP DE
WERKVLOER

Heb jij oog voor onveilige situaties en wil jij er alles aan doen om ongelukken op de werkvloer te voorkomen? Grote kans dat jij een veiligheidskundige in hart en nieren bent. Bij HUBSUB bestaat het KVM-team uit veiligheidskundige zoals jij. 50 gemotiveerde professionals, met allemaal een andere opdracht verspreid door heel Nederland. Waar de één zich verdiept in de veiligheidsladder, is de ander thuis in het coachen van de medewerkers op de werkvloer en richt de KAM-coördinator zich op ISO- en BRL-normen. Zo kunnen ze veel van elkaar leren. Tijdens pop-updagen, meet (h)ub’s of gewoon in de groepsapp als iemand een vraag heeft over het opstellen van een RI&E.

ZORG VOOR VERBINDING EN VOEL JE VERBONDEN

Onveilige situaties signaleren is natuurlijk één, maar als veiligheidskundige is het creëren van draagvlak misschien wel het allerbelangrijkste. Je bent dé schakel tussen werkveld en bestuur. Niet alleen de verbinding op de werkvloer is belangrijk. Naast het werken op je project, zorgen we bij HUBSUB namelijk ook voor verbinding met onze community. Samen weet je namelijk meer dan alleen.

Wat is
jouw 9,5?

Wil jij een veiligheidsbeleid opstellen? Werkinspecties uitvoeren, sturing geven aan een proactieve veiligheidscultuur of weet jij alles over de certificeringen ISO9001, 14001, 45001 en wil je die kennis graag met andere HUBBERS delen? Bij HUBSUB kijken we naar jouw talent, jouw 9,5. Samen met je talentmanager werk je aan jouw vakinhoudelijke doelen binnen in een project, maar vooral aan jouw persoonlijke ontwikkeling en HUBHAPPINESS. Daarnaast krijg je bij ons ook alle ruimte om aan je ontwikkeling te werken; het behalen van je HVK, verdiepen in brandveiligheid of juist specialiseren in auditen. Met je talentmanager bespreek je de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jouw opdracht en persoonlijke doelen.

POP-UP MET DE HUB

Ookal kiest de ene veiligheidskundige voor een grote aannemer in het Zuiden en een ander voor een industrie in het westen van ons land, de HUB komt regelmatig samen op pop-uplocaties. Om kennis te delen over de certificeringen, een ingewikkelde RI&E te bespreken en om samen activiteiten te ondernemen zoals bijvoorbeeld een moorddiner of workshop schapendrijven. Want dat schept een band!

Speel af

BEKIJK ONZE VACATURES

VEILIGHEIDSCOACH

Het stellen van de vraag achter de vraag is voor jou niet onbekend. Hét gesprek aangaan met uitvoerde medewerkers en juist weten te doorgronden waarom zaken op een bepaalde manier gebeuren dat geeft jou energie om vervolgens de strategie opnieuw en veilig neer te zetten. 

LEES MEER

KAM-COÖRDINATOR

Het opstellen van de processen en procedures én het weten te maken van de vertaalslag richting de werkvloer. Vanuit de werkvloer terug richting directie en in het midden ben jij de schakel tot stappen op het gebied van KAM.

LEES MEER

VEILIGHEIDSKUNDIGE

Samen met de uitvoerende collega's bepaal jij hoe de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. Dit weet jij op de juiste manier in te masseren waardoor je samen voor het doel: veilig het project afronden gaat!

LEES MEER

OOK WERKEN ALS
VEILIGHEIDSKUNDIGE
BIJ HUBSUB?

Staat jouw vacature er niet bij of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met mij via het formulier, telefonisch op 06 275 492 97, via mail kirsten.vosters@hubsub.nl of bekijk de vacatures hieronder.