Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

WERKEN ÉN ONTWIKKELEN

Bij HUBSUB doe je niet alleen maar ervaring op bij onze opdrachtgevers zoals BAM, TBI & Mourik Services. Je krijgt daarnaast ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk dit is. Wil jij een MVK of HVK volgen, je verdiepen in ATEX of jezelf liever omscholen naar lead auditor? Met jouw persoonlijke talentmanager kijk je naar wat het beste bij jou past.

LEREN VAN PROFESSIONALS ZOALS JIJ

Ons KVM-team bestaat uit veiligheidskundigen zoals jij. 50 gemotiveerde professionals, met allemaal een andere opdracht. Verspreid door heel Nederland. Waar de één zich verdiept in de veiligheidsladder, is de ander thuis in het coachen van de medewerkers op de werkvloer en richt de KAM-coördinator zich op ISO- en BRL-normen. Zo kunnen ze veel van elkaar leren. Tijdens POP-UP-dagen, MEET (H)UB’s of gewoon in de groepsapp als iemand een vraag heeft over het opstellen van een RI&E.

ZORG VOOR VERBINDING EN VOEL JE VERBONDEN

Onveilige situaties signaleren is natuurlijk één, maar als veiligheidskundige is het creëren van draagvlak misschien wel het allerbelangrijkste. Je bent dé schakel tussen werkveld en bestuur. Niet alleen de verbinding op de werkvloer is belangrijk. Naast het werken op je project, zorgen we bij HUBSUB namelijk ook voor verbinding met onze community. Samen weet je namelijk meer dan alleen.

POP-UP MET DE HUB

Ookal kiest de ene veiligheidskundige voor een grote aannemer in het Zuiden en een ander voor een industrie in het westen van ons land, de HUB komt regelmatig samen op POP-UP-locaties. Om kennis te delen over de certificeringen, een ingewikkelde RI&E te bespreken en om samen activiteiten te ondernemen zoals bijvoorbeeld een moorddiner of workshop schapendrijven. Want dat schept een band!

Speel af

BEKIJK ONZE VACATURES

VEILIGHEIDSCOACH

Het stellen van de vraag achter de vraag is voor jou niet onbekend. Hét gesprek aangaan met uitvoerde medewerkers en juist weten te doorgronden waarom zaken op een bepaalde manier gebeuren dat geeft jou energie om vervolgens de strategie opnieuw en veilig neer te zetten. 

LEES MEER

KAM-COÖRDINATOR

Het opstellen van de processen en procedures én het weten te maken van de vertaalslag richting de werkvloer. Vanuit de werkvloer terug richting directie en in het midden ben jij de schakel tot stappen op het gebied van KAM.

LEES MEER

VEILIGHEIDSKUNDIGE

Samen met de uitvoerende collega's bepaal jij hoe de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. Dit weet jij op de juiste manier in te masseren waardoor je samen voor het doel: veilig het project afronden gaat!

LEES MEER

WERKEN ALS
VEILIGHEIDS-
KUNDIGE
BIJ HUBSUB?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via het formulier.