Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

EEN GEZONDE LEEFOMGEVING
VOOR IEDEREEN

Wil jij impact maken bij de overheid? Onze VTH-HUB bestaat uit vergunningverleners, toezichthouders, handhavers en juristen op het gebied van bouw en milieu. Werkzaam bij gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en waterschappen. Zo verdiept Elmar zich in de vergunningsaanvraag van de bouw van een compleet nieuwe woonwijk. Is Gerard thuis in het toezicht houden bij een veehouderij bij het waterschap. Weet David alles over de Wkb. En duikt Bart in ingewikkelde bezwaar- en beroepszaken.

ZORG VOOR VERBINDING
EN VOEL JE VERBONDEN

Niet alleen tijdens je werk bij je project, maar ook bij HUBSUB vinden we het contact met elkaar belangrijk. Alle professionals kennen de actuele problematiek en weten hun weg in de overheidswereld. Zo kunnen we veel van elkaar leren. Samen weet je namelijk meer dan alleen. Daarom komen we regelmatig samen op POP-UP-locaties om samen te werken, leren en genieten!

Wat is
jouw 9,5?

Bij HUBSUB kijken we naar jouw talent, jouw 9,5. Samen met je talentmanager werk je aan jouw vakinhoudelijke doelen binnen in een project, maar vooral aan jouw persoonlijke ontwikkeling en HUBHAPPINESS. Daarnaast krijg je bij ons ook alle ruimte om aan je ontwikkeling te werken; specialiseren binnen het Omgevingsrecht, verdiepen in de Wkb of de stap maken richting duurzaamheid. Met je talentmanager bespreek je de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jouw opdracht en persoonlijke doelen.

POP-UP MET DE HUB

Ookal werkt de ene als jurist bij een gemeente in het oosten en een ander als toezichthouder in het westen van ons land, de HUB komt regelmatig samen op POP-UP-locaties. Om kennis te delen en om samen activiteiten te ondernemen zoals bijvoorbeeld een bezoek aan het bouwcongres of workshop schapendrijven. Want dat schept een band!

Speel af

ONZE PARTNERS

VACATURES BINNEN VTH

JURIST

Wil jij je graag (verder) specialiseren of wil jij juist de breedte van het Omgevingsrecht opzoeken? Als jurist bij HUBSUB is er altijd ruimte voor groei! Onze professionals kennen de actuele problematiek en weten hun weg in de wereld van verschillende wet- en regelgevingen, zoals: het Omgevingsrecht, Bouwrecht en Milieurecht.

BEKIJK VACATURES

BOUWSPECIALIST

Wil jij jouw bouwkundige en juridische kennis inzetten tijdens inspecties? Vergunningen verlenen of weet jij alles over de Wkb en wil je die kennis graag met andere HUBBERS delen? Bij HUBSUB word je als bouwinspecteur of vergunningverlener ingezet op jouw 9,5.

BEKIJK VACATURES

MILIEUSPECIALIST

Heb jij oog voor een duurzame leefomgeving en wil jij er alles aan doen om te zorgen dat wij daar op een gezonde, schone en veilige manier mee om gaan? Bekijk de vacatures voor toezichthouder en vergunningverlener milieu.

BEKIJK VACATURES
GA VAN HOPPEN
NAAR HUBBEN