Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

VASTE HUB,
EIGEN VTH OPDRACHT

Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Jouw geluk staat op één. In je werk, maar ook daarbuiten. Werken kun je namelijk overal, maar je echt thuis voelen en ergens bij horen niet. Door te hubben ben je altijd onderdeel van een club van vakfanaten, de HUB. Daarnaast krijg je steeds een opdracht die bij jou past en waar jij jouw talent in kwijt kunt, jouw 9,5. Met de HUB werk je regelmatig op pop-upkantoren en samen met andere HUBBERS onderneem je leuke dingen; van een bierproeverij tot golfclinic.

VERGUNNING-
VERLENING

TOEZICHT
HANDHAVING

In onze HUB vind je vergunningverleners, toezichthouders, handhavers, juristen en (beleids)adviseurs. Deze ervaren professionals kennen de actuele problematiek en weten hun weg in de wereld van de wet- en regelgeving, binnen zowel bouw als milieu. Waar de één zich verdiept in de vergunningsaanvraag van de bouw van een compleet nieuwe woonwijk, is de ander thuis in het houden van toezicht bij een veehouderij en begeleidt de beleidsadviseur zich op een afwijkingsprocedure op grond van de Wro. Onze HUBBERS weten hun 9,5 optimaal in te zetten en werken voor verschillende gemeenten, omgevingsdiensten, waterschappen en provincies door heel Nederland. Dit zijn intensieve samenwerkingspartners van HUBSUB.   

“Ik geloof in een vrienden-team.

Bart Bertelink is jurist bij HUBSUB. Maar we kennen hem niet alleen als jurist. Bart is namelijk erg sportief en vindt het ook belangrijk om verder te kijken dan werk. "Met collega’s werk je samen, maar het wil niet zeggen dat het daar ook eindigt. Je kunt ook raakvlakken hebben in je privétijd. Zo ga ik bijvoorbeeld de halve marathon van Eindhoven lopen met andere HUBBERS. Goed voor de teambuilding en saamhorigheid. Er écht samen voor gaan!"

Maak kennis met meer HUBBERS

POP-UP MET DE HUB

Ondanks dat iedereen een eigen opdracht krijgt bij een verschillende organisatie, komt de HUB regelmatig samen. Op pop-uplocaties om kennis te delen en leuke dingen met elkaar te doen zoals bijvoorbeeld een spel of kookworkshop. Zo deelt Frank van den Langenberg updates voor team Asbest en zorgen Danny Francis & David van der Wijst ervoor dat team VTH up-to-date blijft van de Omgevingswet en Wet kwaliteitsborging ontwikkelingen.

Werken op jouw manier

Wat jou gelukkig maakt, weet jij zelf het beste. Daarom krijg je bij ons flexibele arbeidsvoorwaarden. Dit betekent dat je 6% van je salaris mag besteden aan dingen die jij belangrijk vindt. Zo kun je kiezen voor meer vrije dagen om over 2 jaar die droomreis naar Australië waar te maken of voor een techbudget om die gave iPhone te kopen. Om je optimaal in jouw kracht te zetten krijg je daarnaast een eigen talentmanager. Samen met je talentmanager werk je aan jouw vakinhoudelijke doelen binnen in een project, maar vooral aan jouw persoonlijke ontwikkeling en HUBHAPPINESS. Op de hoogte blijven van actualiteiten binnen je vakgebied vinden we belangrijk. Daarom krijg je bij ons ook alle ruimte om aan je vakinhoudelijke ontwikkeling te werken. Met je talentmanager bespreek je de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jouw opdracht, persoonlijke doel en opleidingsmogelijkheden.

Meer over hoe jij gaat werken

VACATURES BINNEN VTH

Vergunning-verlener WABO

Bij HUBSUB weten we als geen ander wat er speelt in de markt en welke thema’s bij jou als vergunningverlener Wabo spelen: de omgevingswet die 1-1-2024 in gaat, de beperking van een salarisschaal of te weinig uitdaging in de werkzaamheden die je uitvoert. Vergunningen van minder complex tot complex, van nieuwbouw, verbouw tot bestaande bouw. Jij kiest zelf je opdracht én werklocatie.

Bekijk vacature

Bodemspecialist

Een gezonde bodem is belangrijker dan ooit. Het draagt namelijk bij aan een duurzame leefomgeving voor ons allen. En met jouw ervaring als toezichthouder-, vergunningverlener- of adviseur bodem is geen enkel type bodem onbekend terrein. Als bodemspecialist bij HUBSUB verkies je kwaliteit boven kwantiteit. Je mag zowel adviezen opstellen als uitvoeren. En zodra een project is afgerond, hub je weer door.

Bekijk vacature

Toezichthouder milieu

Als toezichthouder milieu waan jij je elke keer weer in een nieuwe omgeving. Je bezoekt verschillende bedrijven om te controleren of zij voldoen aan de juiste wet- en regelgeving. Jij bepaalt zelf of je wil werken als generalist of juist als specialist, op industrieel of agrarisch gebied. Elke onderneming heeft een eigen verhaal. Dat maakt het werk zo interessant en afwisselend. En je staat er nooit alleen voor. Wij kijken samen met jou wat jij belangrijk vindt, zodat je altijd op de juiste plek terecht komt.

Bekijk vacature

Jurist

Als jurist ben je bij HUBSUB welkom met iedere specialisatie binnen VTH zoals handhaving, vergunningen en bezwaar- en beroep. Wij zorgen voor inhoudelijk interessante opdrachten waarmee jij keer op keer jouw 9,5 kwijt kan bij een van onze samenwerkingspartners. Heb jij je project afgerond? Dan hub je weer door naar de volgende!

 

Bekijk vacature

Bouwinspecteur

Als bouwinspecteur ga je voor jou de meest interessante bouwwerken controleren. Jij ontzorgt onze opdrachtgevers op het gebied van bouwen, wonen, ruimtelijk ordening en/of veiligheid. Door het hele land hebben wij een warm netwerk binnen gemeenten en omgevingsdiensten. Met jouw specialisatie op bijvoorbeeld de WKB, omgevingsrecht of brandveiligheid maak jij je HUBSUB collega’s elke dag slimmer!

Bekijk vacature
GA VAN HOPPEN
NAAR HUBBEN