Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

zo gaan wij te werk. en jij straks ook.

Bij HUBSUB weten we dat werken meer is dan doelen behalen. Werk is jouw talenten optimaal benutten, zodat jij elke dag met een blij en tevreden gevoel naar huis gaat. Daarom investeren wij precies daar in. Door te hubben behoor je tot een community van vakfanaten, zonder in te leveren op flexibiliteit en zelfstandigheid. Wat je wel krijgt, is meer werkgeluk. Welkom bij de club van HUBSUB.

Laat happiness voor je werken

Jouw happiness is het allerbelangrijkste. Wanneer jij gelukkig bent, is succes namelijk een logisch gevolg. Daarom krijg je bij HUBSUB jouw eigen talentmanager. Jullie werken samen aan specifieke doelen en ontwikkeling, maar nog veel belangrijker, aan jouw HUBHAPPINESS. Door structurele contactmomenten en onze online happinessmeter, zorgen we ervoor dat jij lekker in je vel zit.

Ga voor jouw work/life match!

Wij kennen mensen. En zo weten we dat – zeker anno 2022 – jouw collega compleet andere zaken belangrijk vindt dan jij. Logisch ook. Thuiswerken of altijd onderweg zijn, van negen tot vijf werken of met eigen werktijden, structuur willen of liever spontaniteit: er is zoveel van invloed op jouw werkgeluk. Daarom krijg je bij ons flexibele arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een totaalbudget en mag dit zelf indelen: wil je een iPhone of neem je liever een Samsung? Prima. Liever meer vrije tijd dan extra geld? Snappen we. Bij ons werk je op jouw manier.

Pop-up met de hub

Werken kun je overal, maar je ergens thuis voelen niet. Daarom is verbinding met de rest van het team belangrijk. Iedereen heeft andere kwaliteiten en zo kunnen we veel van elkaar leren. Maar dat niet alleen. Ook zien we dat onze HUBBERS meer raakvlakken hebben dan alleen vakinhoud. Samen marathons lopen, een passie voor bakken of het drinken van een biertje. Ook dat schept een band. Daarom faciliteren we eens per kwartaal een pop-up kantoor. Om te werken, kennis te delen én om funactiviteiten te ondernemen.

Speel af

Ga je hoppen of ga je hubben?

Door te hubben ben je altijd onderdeel van een club van vakfanaten, de HUB. Daarnaast krijg je steeds een project wat bij jou past en waar jij jouw talent in kwijt kunt, jouw 9,5. Waar jij gelukkig van wordt, weet je zelf het beste. Wij leggen je daarom 3 projecten voor. Jij kiest zelf waar je aan de slag wilt. Is je project afgerond? Dan hub je weer door naar het volgende project.

JOIN THE HUB

Projectleider duurzaamheid

Als projectleider duurzaamheid weet jij dat duurzaamheid verder gaat dan milieu, jouw focus is People, Planet en Profit. De energietransitie, het klimaatfonds en windenergie zijn jou niet vreemd. Jij maakt de vertaalslag van beleid naar praktijk en bent constant in contact met alle stakeholders. Daarnaast draag je bij aan de tenderstrategieën.

Bekijk vacature

Ontwikkeltraject Adviseur Duurzaamheid

Jij bent een aanjager voor vernieuwing en je wilt werken aan de wereld van morgen? Dan is dit jouw kans om hét ontwikkelprogramma gericht op duurzaamheid te volgen bij HUBSUB! Heb jij ervaring bij een overheidsinstelling of adviesbureau en wil jij een bijdrage leveren aan de energietransitie of klimaatwet? Dan is dit jouw kans om het roer om te gooien en aan de slag te gaan als adviseur duurzaamheid.

Bekijk vacature
BEKIJK ALLE
DUURZAAMHEID
VACATURES