Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

WERK OP JOUW MANIER.

Ben jij klaar voor een nieuwe manier van werken? Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Wij geven jou de aandacht die je verdient door jouw expertise, interesses en talenten te bekijken - jouw 9,5 - en te matchen met drie geweldige projecten. En het beste van alles? Jij kiest zelf welk project het beste bij jou past! Want als jij gelukkig bent, dan komt het succes vanzelf!

TEAM UP

Werken bij HUBSUB is meer dan doelen behalen. Jij moet je helemaal thuis voelen bij onze club. Onze duurzame HUB bestaat uit adviseurs, beleidsmedewerkers en projectleiders. Onze professionals kennen de actuele problematiek en weten hun weg in de wereld van de klimaatwet. Waar de één zich verdiept in klimaatadaptie is de ander thuis in het versnellen van de energietransitie en maakt de ander een duurzaamheidsbeleid. Zo kunnen we veel van elkaar leren. Samen komen jullie regelmatig bijeen op onze POP-UPS en MEET (H)UBS om kennis te delen en van elkaar te leren. En wie weet, misschien geef jij dan zelf wel een presentatie of organiseer je een voetbalpoule!

LEVEL UP

Bij HUBSUB krijg je jouw eigen talentmanager. Jullie werken samen aan specifieke doelen binnen een project, maar ook aan jouw ontwikkeling en HUBHAPPINESS. Er zijn structurele contactmomenten, maar je kunt altijd bij hem of haar terecht voor een vraag of informeel gesprek. Wil je iets nieuws leren, of juist liever je kennis delen met andere HUBBERS? Alles is mogelijk. Van persoonlijke ontwikkeling, tot het opdoen van kennis en volgen van een opleiding. Er is altijd ruimte voor groei én om fouten te maken. Want daar leer je het meeste van.

OPEN UP

Thuiswerken of altijd onderweg zijn, van negen tot vijf werken of met eigen werktijden, structuur willen of liever spontaniteit: er is zoveel van invloed op jouw werkgeluk. Waar jij happy van wordt, weet je zelf het beste. Daarom krijg je bij ons flexibele arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een totaalbudget en mag dit zelf indelen: wil je een iPhone of neem je liever een Samsung? Prima. Liever meer vrije tijd dan extra geld? Snappen we. Bij ons werk je op jouw manier.

POP-UP

Tijdens onze POP-UP-dagen komt alles samen. Het team, alle kennis en fun! Samen werken, leren en genieten staat centraal, zodat jij je écht onderdeel voelt van onze HUB. Benieuwd hoe zo'n dag eruit ziet? Bekijk de aftermovie.

Speel af

BEKIJK ONZE VACATURES

Beleidsmedewerker Duurzaamheid

Zie jij jezelf met diverse stakeholders om tafel zitten om te komen tot de juiste duurzaamheidspijlers? Of zet jij de pijlers om tot een gedegen beleid?

Bekijk vacature

Adviseur Duurzaamheid

Zorg jij dat jouw gemeente in 2050 energieneutraal is? Of zie je jezelf al voorlichting geven over de klimaatdoelstellingen?

Bekijk vacature

Projectleider Duurzaamheid

Als projectleider duurzaamheid weet jij dat duurzaamheid verder gaat dan milieu, jouw focus is People, Planet en Profit. De energietransitie, het klimaatfonds en windenergie zijn jou niet vreemd.

Bekijk vacature

PROFESSIONAL
DUURZAAMHEID
BIJ HUBSUB?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier.