Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

WERK OP JOUW MANIER.

Ben jij klaar voor een nieuwe manier van werken? Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Wij geven jou de aandacht die je verdient door jouw expertise, interesses en talenten te bekijken - jouw 9,5 - en te matchen met drie geweldige projecten. En het beste van alles? Jij kiest zelf welk project het beste bij jou past! Want als jij gelukkig bent, dan komt het succes vanzelf!

TEAM UP

Werken bij HUBSUB is meer dan doelen behalen. Jij moet je helemaal thuis voelen bij onze club. Bij HUBSUB bestaat het KVM-team uit veiligheidskundigen zoals jij. 50 gemotiveerde professionals, met allemaal een andere opdracht verspreid door heel Nederland. Waar de één zich verdiept in de veiligheidsladder, is de ander thuis in het coachen van de medewerkers op de werkvloer en richt de KAM-coördinator zich op ISO- en BRL-normen. Zo kunnen ze veel van elkaar leren.Tijdens pop-updagen, meet (h)ub’s of gewoon in de groepsapp als iemand een vraag heeft over het opstellen van een RI&E. En wie weet, misschien geef jij dan zelf wel een presentatie of organiseer je een voetbalpoule!

LEVEL UP

Bij HUBSUB krijg je jouw eigen talentmanager. Jullie werken samen aan specifieke doelen binnen een project, maar ook aan jouw ontwikkeling en HUBHAPPINESS. Er zijn structurele contactmomenten, maar je kunt altijd bij hem of haar terecht voor een vraag of informeel gesprek. Wil je iets nieuws leren, of juist liever je kennis delen met andere HUBBERS? Alles is mogelijk. Van persoonlijke ontwikkeling, tot het opdoen van kennis en volgen van een opleiding. Er is altijd ruimte voor groei én om fouten te maken. Want daar leer je het meeste van.

OPEN UP

Thuiswerken of altijd onderweg zijn, van negen tot vijf werken of met eigen werktijden, structuur willen of liever spontaniteit: er is zoveel van invloed op jouw werkgeluk. Waar jij happy van wordt, weet je zelf het beste. Daarom krijg je bij ons flexibele arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een totaalbudget en mag dit zelf indelen: wil je een iPhone of neem je liever een Samsung? Prima. Liever meer vrije tijd dan extra geld? Snappen we. Bij ons werk je op jouw manier.

POP-UP

Tijdens onze pop-updagen komt alles samen. Het team, alle kennis en fun! Samen werken, leren en genieten staat centraal, zodat jij je écht onderdeel voelt van onze HUB. Benieuwd hoe zo'n dag eruit ziet? Bekijk de aftermovie.

Speel af

JOIN THE HUB

VEILIGHEIDSCOACH

Het stellen van de vraag achter de vraag is voor jou niet onbekend. Hét gesprek aangaan met uitvoerde medewerkers en juist weten te doorgronden waarom zaken op een bepaalde manier gebeuren dat geeft jou energie om vervolgens de strategie opnieuw en veilig neer te zetten. 

Bekijk vacature

KAM-COÖRDINATOR

Het opstellen van de processen en procedures én het weten te maken van de vertaalslag richting de werkvloer. Vanuit de werkvloer terug richting directie en in het midden ben jij de schakel tot stappen op het gebied van KAM.

Bekijk vacature

VEILIGHEIDSKUNDIGE

Samen met de uitvoerende collega's bepaal jij hoe de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. Dit weet jij op de juiste manier in te masseren waardoor je samen voor het doel gaat: veilig het project afronden!

Bekijk vacature
BEKIJK ALLE
KVM VACATURES

OOK WERKEN ALS
KVM-PROFESSIONAL
BIJ HUBSUB?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier.