Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

WERK OP JOUW MANIER.

Ben jij klaar voor een nieuwe manier van werken? Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Wij geven jou de aandacht die je verdient door jouw expertise, interesses en talenten te bekijken - jouw 9,5 - en te matchen met drie geweldige projecten. En het beste van alles? Jij kiest zelf welk project het beste bij jou past! Want als jij gelukkig bent, dan komt het succes vanzelf!

TEAM UP

Werken bij HUBSUB is meer dan doelen behalen. Jij moet je helemaal thuis voelen bij onze club. Onze HUB bestaat uit vergunningverleners, toezichthouders, handhavers, juristen, adviseurs en projectleiders. Alle professionals kennen de actuele problematiek en weten hun weg in de wereld van de wet- en regelgeving. Samen komen jullie regelmatig bijeen op onze POP-UPS en MEET (H)UBS om kennis te delen en van elkaar te leren. En wie weet, misschien geef jij dan zelf wel een presentatie of organiseer je een voetbalpoule!

LEVEL UP

Bij HUBSUB krijg je jouw eigen talentmanager. Jullie werken samen aan specifieke doelen binnen een project, maar ook aan jouw ontwikkeling en HUBHAPPINESS. Er zijn structurele contactmomenten, maar je kunt altijd bij hem of haar terecht voor een vraag of informeel gesprek. Wil je iets nieuws leren, of juist liever je kennis delen met andere HUBBERS? Alles is mogelijk. Van persoonlijke ontwikkeling, tot het opdoen van kennis en volgen van een opleiding. Er is altijd ruimte voor groei én om fouten te maken. Want daar leer je het meeste van.

OPEN UP

Thuiswerken of altijd onderweg zijn, van negen tot vijf werken of met eigen werktijden, structuur willen of liever spontaniteit: er is zoveel van invloed op jouw werkgeluk. Waar jij happy van wordt, weet je zelf het beste. Daarom krijg je bij ons flexibele arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een totaalbudget en mag dit zelf indelen: wil je een iPhone of neem je liever een Samsung? Prima. Liever meer vrije tijd dan extra geld? Snappen we. Bij ons werk je op jouw manier.

POP-UP

Tijdens onze POP-UP-dagen komt alles samen. Het team, alle kennis en fun! Samen werken, leren en genieten staat centraal, zodat jij je écht onderdeel voelt van onze HUB. Benieuwd hoe zo'n dag eruit ziet? Bekijk de aftermovie.

Speel af

JOIN THE HUB

VERGUNNING-VERLENER WABO

Bij HUBSUB weten we als geen ander wat er speelt in de markt en welke thema’s bij jou als vergunningverlener Wabo spelen: de omgevingswet die op 1-1-2024 in gaat, de beperking van een salarisschaal of te weinig uitdaging in de werkzaamheden die je uitvoert. Vergunningen van minder complex tot complex, van nieuwbouw, verbouw tot bestaande bouw. Jij kiest zelf je opdracht én werklocatie.

Bekijk vacature

Bodemadviseur

Een gezonde bodem is belangrijker dan ooit. Het draagt namelijk bij aan een duurzame leefomgeving voor ons allen. En met jouw ervaring als toezichthouder-, vergunningverlener- of adviseur bodem is geen enkel type bodem onbekend terrein. Als bodemspecialist bij HUBSUB verkies je kwaliteit boven kwantiteit. Je mag zowel adviezen opstellen als uitvoeren. En zodra een project is afgerond, hub je weer door.

Bekijk vacature

Toezichthouder milieu

Als toezichthouder milieu waan jij je elke keer weer in een nieuwe omgeving. Je bezoekt verschillende bedrijven om te controleren of zij voldoen aan de juiste wet- en regelgeving. Jij bepaalt zelf of je wil werken als generalist of juist als specialist, op industrieel of agrarisch gebied. Elke onderneming heeft een eigen verhaal. Dat maakt het werk zo interessant en afwisselend. En je staat er nooit alleen voor. Wij kijken samen met jou wat jij belangrijk vindt, zodat je altijd op de juiste plek terecht komt.

Bekijk vacature

JURIST

Als jurist ben je bij HUBSUB welkom met iedere specialisatie binnen VTH zoals handhaving, vergunningen en bezwaar- en beroep. Wij zorgen voor inhoudelijk interessante opdrachten waarmee jij keer op keer jouw 9,5 kwijt kan bij een van onze samenwerkingspartners. Heb jij je project afgerond? Dan hub je weer door naar de volgende!

Bekijk vacature

BOUWINSPECTEUR

Als bouwinspecteur ga je voor jou de meest interessante bouwwerken controleren. Jij ontzorgt onze opdrachtgevers op het gebied van bouwen, wonen, ruimtelijk ordening en/of veiligheid. Door het hele land hebben wij een warm netwerk binnen gemeenten en omgevingsdiensten. Met jouw specialisatie op bijvoorbeeld de Wkb, omgevingsrecht of brandveiligheid maak jij je HUBSUB collega’s elke dag slimmer!

Bekijk vacature
BEKIJK ALLE
VTH VACATURES

OOK WERKEN ALS
VTH-PROFESSIONAL
BIJ HUBSUB?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier.