Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

BLIJ ZIJN IS MEEMAKEN

Steeds een nieuw project betekent niet dat je er alleen voor staat. Sterker nog: er staat altijd een club van vakfanaten achter je waar je veel van kunt leren. Zodra jij je contract tekent, ben je daarom onderdeel van onze community, de HUB. Samen met andere HUBBERS ga je werken, leren én genieten! Hoe dat er precies uitziet? Swipe voor een sfeerimpressie!

POP-UP met de HUB

Op een inspirerende locatie in Nederland komen onze teams regelmatig samen om te leren en genieten. Van schapendrijven tot duiken in de Omgevingswet voor team VTH en van een moorddiner tot sparsessie over de RI&E voor team KVM. Want door ook juist even niet met werk bezig te zijn, leer je elkaar écht goed kennen.

ZOMEREVENT

Met de zon op onze bol, het zand tussen de tenen, vlijmscherpe volleybalpotjes en een groep hele fijne mensen die het eerste jaar van HUBSUB tot een succes hebben gemaakt. Zo vierden wij ons 1-jarig bestaan!

LET'S MEET (H)UB

Bij HUBSUB leren we van én met elkaar. Dat is niet alleen goed voor je ontwikkeling, maar ook voor het teamgevoel! Tijdens MEET (H)UBS komen we samen op het HUBSUB-kantoor om onze kennis bij te spijkeren. Van vakinhoudelijke kennis die je wordt bijgebracht door een ervaren HUBBER tot aan workshops over weerbaarheid en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

HUBHAPPINESS OP ÉÉN

Sofieke, Tom, David, Iris, Wendy, Peter. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want bij HUBSUB ben je geen nummertje. Het draait juist om jou, om jullie, om onze HUBBERS. Daarom zetten we onze HUBBERS graag in het zonnetje. Bij een vast contract, jubileum, kindje op komst of verhuizing. Wij kunnen genoeg redenen bedenken om jou happy te maken! Zo regelden we bijvoorbeeld voor Gerard een lunch in een koeienstal met HUBSUB-klompen. En kreeg Wendy haar eigen filmposter. Ga je op een gegeven moment helaas toch onze club verlaten? Dan leggen we de roze loper voor je uit en nemen we op een waardige manier afscheid. Hieronder vind je een greep uit onze HUBHAPPINESS-momenten.

BENIEUWD NAAR MEER?

Neem vooral een kijkje op onze LinkedIn-pagina. Of bekijk onze vacatures en wie weet sta jij binnenkort wel op een POP-UP samen met HUBBERS te sparren. Of verrast talentmanager Cleo je met een vast contract!