Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

BE HAPPY @HUBSUB

Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Dat noemen we HUBHAPPINESS. Met als belangrijkste kernpijlers beleven & genieten, teamgevoel & waardering en ontwikkeling, zorgen we ervoor dat jouw tijd bij HUBSUB de (werk)tijd van je leven wordt! Het team bestaat uit accountmanagers, recruiters, officemanagers, talentmanagers, marketeers, hr-toppers en finance-professionals. Iedereen kent elkaar én helpt elkaar. Samen bereiken we meer!

BELEVEN & GENIETEN

Werken bij HUBSUB is meer dan alleen doelen behalen. Wij geloven er namelijk in dat als je gelukkig bent, het succes vanzelf komt. Dat geldt voor onze gedetacheerde HUBBERS, maar zeker ook voor jou. En geluk werkt aanstekelijk, dus als jij op je plek zit, draag je dat ook weer over aan anderen! Daarom ondernemen we graag ook leuke dingen samen. Denk aan onze wekelijkse vrijdagmiddag borrel in ons eigen café, kookworkshop of weekendje Valencia.

Speel af

Teamgevoel & waardering

Je staat er nooit alleen voor. We werken in verschillende teams maar streven allemaal hetzelfde doel na. En we merken dat ook als je niet hetzelfde werk doet, je toch vaak raakvlakken hebt met elkaar. Zo zien we regelmatig collega’s samen een potje padellen, terrassen of de marathon lopen. En als we samen hard gewerkt hebben, wordt het beloond én gevierd!

“HUBSUB voelt als één grote vrienden-groep.”

- Cleo van Os

Jouw talent,
jouw 9,5

Doen waar je goed in bent, zodat je energie krijgt van je werk. Dat vinden wij belangrijk. Daarom kijken we verder dan een standaard functieprofiel en zetten jou in je kracht op basis van waar jij goed bent. Wil je juist pionieren en nieuwe markten ontdekken, of werk je liever volgens een vaste structuur in een bestaand team? Jij bepaalt het helemaal zelf. Daarnaast kijken we altijd vooruit naar waar je ambities liggen om een mooi groeiplan op te stellen zodat je altijd in beweging blijft.

Meer over hoe jij gaat werken

VACATURES

Corporate recruiter

Jij bent de eigenaar van alles wat met corporate recruitment te maken heeft. En dan bedoelen we ook echt alles! Van kandidaten zoeken en enthousiasmeren tot aan de marketinguitingen in onze recruitmentcampagnes. Welke aanpassingen moeten we doen in het recruitmentproces? Of hoe zorgen we voor een betere employer branding? Jij bent in de lead om projecten als deze aan te pakken en recruitment nog beter en leuker te maken. Want zeg nou zelf, een nieuwe collega toevoegen aan je team, daar doe je het voor!

 

Bekijk vacature

Ervaren accountmanager duurzaamheid

Jij weet als geen ander hoe jij jouw klantbestand onderhoudt. Zo ben je adviserend richting onze bestaande relaties en bouw je samenwerkingen verder uit. Maar ga je ook op zoek naar nieuwe markten en klanten. Zo breid je steeds verder uit en ga jij ervoor om het best scorende team van HUBSUB te worden!

Bekijk vacature
GA VAN HOPPEN
NAAR HUBBEN

OOK WERKEN
BIJ HUBSUB?