Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

BE HAPPY @HUBSUB

Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Dat noemen we HUBHAPPINESS. Met als belangrijkste kernpijlers beleven & genieten, teamgevoel & waardering en ontwikkeling, zorgen we ervoor dat jouw tijd bij HUBSUB de (werk)tijd van je leven wordt! Het team bestaat uit accountmanagers, recruiters, officemanagers, talentmanagers, marketeers, hr-toppers en finance-professionals. Iedereen kent elkaar én helpt elkaar. Samen bereiken we meer!

BELEVEN & GENIETEN

Werken bij HUBSUB is meer dan alleen doelen behalen. Wij geloven er namelijk in dat als je gelukkig bent, het succes vanzelf komt. Dat geldt voor onze gedetacheerde HUBBERS, maar zeker ook voor jou. En geluk werkt aanstekelijk, dus als jij op je plek zit, draag je dat ook weer over aan anderen! Daarom ondernemen we graag ook leuke dingen samen. Denk aan onze wekelijkse vrijdagmiddag borrel in ons eigen café, kookworkshop of weekendje Valencia.

Speel af

Teamgevoel & waardering

Je staat er nooit alleen voor. We werken in verschillende teams maar streven allemaal hetzelfde doel na. En we merken dat ook als je niet hetzelfde werk doet, je toch vaak raakvlakken hebt met elkaar. Zo zien we regelmatig collega’s samen een potje padellen, terrassen of de marathon lopen. En als we samen hard gewerkt hebben, wordt het beloond én gevierd!

“HUBSUB voelt als één grote vrienden-groep.”

- Cleo van Os

Jouw talent,
jouw 9,5

Doen waar je goed in bent, zodat je energie krijgt van je werk. Dat vinden wij belangrijk. Daarom kijken we verder dan een standaard functieprofiel en zetten jou in je kracht op basis van waar jij goed bent. Wil je juist pionieren en nieuwe markten ontdekken, of werk je liever volgens een vaste structuur in een bestaand team? Jij bepaalt het helemaal zelf. Daarnaast kijken we altijd vooruit naar waar je ambities liggen om een mooi groeiplan op te stellen zodat je altijd in beweging blijft.

Meer over hoe jij gaat werken

VACATURES

Talentmanager

Jij zorgt voor het behoud van onze HUBBERS. Regelmatig ben je dan ook op verschillende locaties in Nederland te vinden om in gesprek te gaan. Jij weet als geen ander wat er bij ze speelt en zorgt ervoor dat dat onze professionals zich verbonden voelen met HUBSUB. Niet alleen op werkinhoud, maar juist door de onderlinge verbinding in onze community.

Bekijk vacature

Recruiter duurzaamheid

Je werkt als recruiter binnen team duurzaamheid, hierdoor ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en kan je meteen verbinding maken met jouw kandidaten. Hoe je de kandidaten vindt en aan HUBSUB verbindt bepaal je zelf. Wil je meedenken over marketing en campagnes of organiseer je graag een event? Die keuze is aan jou! 

Bekijk vacature

Junior accountmanager

Geef een vliegende start aan jouw commerciële carrière. Krijg 1-op-1 coaching van onze salescoach en begeleiding van de commercieel maanager. Met in- en externe trainingen groei jij binnen één jaar door tot volwaardig accountmanager. Je gaat zelf vanaf de eerste dag aan de slag en past al het geleerde direct toe in de praktijk. Ben er klaar voor om samen met andere junior accountmanagers te groeien, leren en genieten?

Bekijk vacature
GA VAN HOPPEN
NAAR HUBBEN