Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

BE HAPPY @HUBSUB

Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Dat noemen we HUBHAPPINESS. Met als belangrijkste kernpijlers beleven & genieten, teamgevoel & waardering en ontwikkeling, zorgen we ervoor dat jouw tijd bij HUBSUB de (werk)tijd van je leven wordt! Het team bestaat uit accountmanagers, recruiters, officemanagers, talentmanagers, marketeers, hr-toppers en finance-specialisten. Iedereen kent elkaar én helpt elkaar. Samen bereiken we meer!

BELEVEN & GENIETEN

Werken bij HUBSUB is meer dan alleen doelen behalen. Wij geloven er namelijk in dat als je gelukkig bent, het succes vanzelf komt. Dat geldt voor onze vakspecialisten, maar zeker ook voor jou. En geluk werkt aanstekelijk, dus als jij op je plek zit, draag je dat ook weer over aan anderen! Daarom ondernemen we graag ook leuke dingen samen. Denk aan onze wekelijkse vrijdagmiddag borrel in ons eigen café, kookworkshop of weekendje Valencia.

Speel af

Teamgevoel & waar-dering

Je staat er nooit alleen voor. We werken in verschillende teams maar streven allemaal hetzelfde doel na. En we merken dat ook als je niet hetzelfde werk doet, je toch vaak raakvlakken hebt met elkaar. Zo zien we regelmatig collega’s samen een potje tennissen, terrassen of de marathon lopen. En als we samen hard gewerkt hebben, wordt het beloond én gevierd!

“HUBSUB voelt als één grote vrienden-groep.”

- Cleo van Os

Jouw talent,
jouw 9,5

Doen waar je goed in bent, zodat je energie krijgt van je werk. Dat vinden wij belangrijk. Daarom kijken we verder dan een standaard functieprofiel en zetten jou in je kracht op basis van waar jij goed bent. Wil je juist pionieren en nieuwe markten ontdekken, of werk je liever volgens een vaste structuur in een bestaand team? Jij bepaalt het helemaal zelf. Daarnaast kijken we altijd vooruit naar waar je ambities liggen om een mooi groeiplan op te stellen zodat je altijd in beweging blijft.

Meer over hoe jij gaat werken

VACATURES

Corporate Recruiter

Jij bent de eigenaar van alles wat met corporate recruitment te maken heeft. En dan bedoelen we ook echt alles! Van kandidaten zoeken en enthousiasmeren tot aan de marketinguitingen in onze recruitmentcampagnes. Want nieuwe collega's toevoegen aan je eigen team, dat wil toch iedereen?

Bekijk vacature

Recruiter

Jij bent een ondernemend type en denkt graag buiten de kaders. TOP! Binnen HUBSUB pionier je binnen één van onze nieuwe domeinen. Jij laat jouw ideeën de vrije loop. Een talentpool bouwen, kandidaten spreken en binden aan HUBSUB dat is waar jij energie van krijgt. Zet jij samen met ons de eerste stap? 

Bekijk de vacature

Accountmanager Duurzaamheid

Jij hebt één doel en dat is het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers en projecten. Jij gaat op vrijdagmiddag niet lekkerder het weekend in dan met een nieuw project en de bonus die daarbij hoort. De afgelopen week heb je weer keihard gestreden om zoveel mogelijk nieuwe projecten binnen te halen. Voor een belletje draai jij je hand niet meer om! Ga jij de uitdaging aan om het best scorende team van HUBSUB te worden?

Bekijk de vacature
GA VAN HOPPEN
NAAR HUBBEN