Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

BE HAPPY @HUBSUB

Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Dat noemen we HUBHAPPINESS. Met als belangrijkste kernpijlers beleven & genieten, teamgevoel & waardering en ontwikkeling, zorgen we ervoor dat jouw tijd bij HUBSUB de (werk)tijd van je leven wordt! Het team bestaat uit accountmanagers, recruiters, officemanagers, talentmanagers, marketeers, hr-toppers en finance-specialisten. Iedereen kent elkaar én helpt elkaar. Samen bereiken we meer!

BELEVEN & GENIETEN

Werken bij HUBSUB is meer dan alleen doelen behalen. Wij geloven er namelijk in dat als je gelukkig bent, het succes vanzelf komt. Dat geldt voor onze vakspecialisten, maar zeker ook voor jou. En geluk werkt aanstekelijk, dus als jij op je plek zit, draag je dat ook weer over aan anderen! Daarom ondernemen we graag ook leuke dingen samen. Denk aan onze wekelijkse vrijdagmiddag borrel in ons eigen café, kookworkshop of weekendje Valencia.

Speel af

Teamgevoel & waar-dering

Je staat er nooit alleen voor. We werken in verschillende teams maar streven allemaal hetzelfde doel na. En we merken dat ook als je niet hetzelfde werk doet, je toch vaak raakvlakken hebt met elkaar. Zo zien we regelmatig collega’s samen een potje tennissen, terrassen of de marathon lopen. En als we samen hard gewerkt hebben, wordt het beloond én gevierd!

“HUBSUB voelt als één grote vrienden-groep.”

- Cleo van Os

Jouw talent,
jouw 9,5

Doen waar je goed in bent, zodat je energie krijgt van je werk. Dat vinden wij belangrijk. Daarom kijken we verder dan een standaard functieprofiel en zetten jou in je kracht op basis van waar jij goed bent. Wil je juist pionieren en nieuwe markten ontdekken, of werk je liever volgens een vaste structuur in een bestaand team? Jij bepaalt het helemaal zelf. Daarnaast kijken we altijd vooruit naar waar je ambities liggen om een mooi groeiplan op te stellen zodat je altijd in beweging blijft.

Meer over hoe jij gaat werken

VACATURES

Talentmanager

Jij zorgt ervoor dat dat onze professionals zich verbonden voelen met HUBSUB. Niet alleen op werkinhoud, maar juist door de onderlinge verbinding met andere HUBBERS in onze community.

Bekijk vacature

Recruiter

Jij bent een ondernemend type en denkt graag buiten de kaders. TOP! Binnen HUBSUB pionier je binnen één van onze nieuwe domeinen. Jij laat jouw ideeën de vrije loop. Een talentpool bouwen, kandidaten spreken en binden aan HUBSUB dat is waar jij energie van krijgt. Zet jij samen met ons de eerste stap? 

Bekijk de vacature

Accountmanager

Start jij net als accountmanager of heb jij jouw strepen al verdiend? Binnen HUBSUB krijg jij de mogelijkheid om te doen waar je goed in bent. Want als jij doet waar je goed in bent, ben jij HAPPY! Als accountmanager werk je samen in een team en ga je dagelijks voor succes. Je zorgt voor goede relaties met jouw vaste klanten en bouwt relaties op met nieuwe klanten.

Bekijk de vacature

Senior HR-adviseur

Als Senior HR-adviseur adviseer en ondersteun je het management op het gebied van HR en organisatievraagstukken, het ontwikkelen en uitvoeren van HR-beleid en toepassen van HR-instrumenten. Je bent in staat om het grotere “plaatje” te overzien en adviseert vanuit een bedrijfskundig perspectief. Een dynamische omgeving zoals de onze is ontzettend leuk. Je maakt onderdeel uit van ons HR-team wat naast jou bestaat uit twee HR-adviseurs.

Bekijk de vacature

Community marketeer

Samen met Jimmy die onze campagnes runt en de cijfers van de website analyseert en Linda die ervoor zorgt dat onze content bij het merk past en onze lange termijn visie bewaakt blijft ga jij aan de slag met jouw eigen projecten. Van het organiseren van een pop-up dag tot aan het ontwikkelen van de marketinguitingen en het creëren van unieke happiness momenten voor jouw mede HUBBERS. Jij bent de community marketeer die middenin HUBSUB staat.

Bekijk de vacature
GA VAN HOPPEN
NAAR HUBBEN