Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

DETACHEREN.
MAAR DAN ANDERS.

Detacheren. Misschien heb je er eerder van gehoord, maar wat is het nu precies? Wat maakt het anders bij HUBSUB? En nog belangrijker: is het iets voor jou? Wij leggen het graag voor je uit!

DIT IS DETACHEREN

Detacheren klinkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk is het heel simpel. Je komt in loondienst bij HUBSUB, het detacheringsbureau, en krijgt via HUBSUB een (vast) contract en je arbeidsvoorwaarden. Vervolgens ga je voor een bepaalde tijd een project uitvoeren bij een opdrachtgever. Is je project klaar? Dan HUB je weer door naar de volgende. Kortom, telkens weer iets nieuws, maar de vastigheid van HUBSUB blijft. Zo kun jij steeds doen waar je goed in bent en een kijkje nemen in verschillende keukens. Maar blijf je altijd onderdeel van de community.

KIES JOUW
PROJECT

Normaal gesproken wordt er bij detacheringsbureaus gekeken welke organisaties ondersteuning kunnen gebruiken. Vervolgens wordt daar iemand voor gezocht. Bij HUBSUB doen we het net even anders. Wij draaien het namelijk om. Zo kijken wij naar waar jij gelukkig van wordt, wat je ambities zijn en wat past bij jouw work/life match. Op basis daarvan gaan we op zoek naar minstens drie projecten die daarop aansluiten. Je gaat dan ook op gesprek bij de drie bijbehorende opdrachtgevers om een gevoel hierbij te krijgen. Vervolgens kies je zelf welk project bij welke opdrachtgever het beste past bij jou. Ga je voor een project dicht bij huis? Wil je inhoudelijk wat meer uitgedaagd worden? Of hecht jij de meeste waarde aan het type bedrijf waar je aan de slag gaat? De keuze is aan jou!

ZEKERHEID &
FLEXIBILITEIT

Vanaf het moment dat jij je contract tekent, krijg je direct een vast salaris. Dit is onafhankelijk van de opdrachtgevers waarvoor je werkzaamheden uitvoert. Loopt een project bijna af? Door ons netwerk van opdrachtgevers door het hele land, hebben wij binnen no-time weer een nieuw project voor je gevonden. Zit er toch een weekje tussen twee projecten in? Ook dan krijg je gewoon door HUBSUB uitbetaald en hoef jij je niet te vervelen. Meedenken over de visie van HUBSUB, sparren met collega’s of een duurzame MEET (H)UB organiseren? Er is van alles mogelijk! Ben jij eerder toe aan een volgend project of loopt het onverhoopt toch niet lekker? Dan zoeken we gewoon weer iets nieuws.

ruimte voor ontwikkeling

Detacheren gaat altijd gepaard met ontwikkeling. Het zorgt er namelijk voor dat je ervaring opdoet bij verschillende opdrachtgevers en je je kennis steeds weer ergens anders kunt toepassen. Daarnaast word je onderdeel van een club vakfanaten waar je veel van kunt leren. Ook krijg je bij HUBSUB een eigen talentmanager. Deze zorgt ervoor dat jij je ambities waar kunt maken en dat je ten alle tijden gelukkig bent. Want onze visie is: als jij gelukkig bent, dan is succes een logisch gevolg!

Carrière en privé op één

Om gelukkig te kunnen zijn in je werk is er meer nodig dan alleen ‘leuk werk’. Het gaat ook om het ervaren van de juiste work/life match. En die kan nog wel eens veranderen. Bijvoorbeeld wanneer er een kleine op komst is. Daarom heb je bij HUBSUB naast de keuze uit projecten ook jaarlijks de keuze uit onze flexibele arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een totaalbudget en mag dit zelf indelen: wil je een iPhone of neem je liever een Samsung? Prima. Liever meer vrije tijd dan extra geld? Snappen we. Ben je in verwachting van een kindje of heb je jonge kinderen? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor meer vakantiedagen. Daarnaast hebben we ook ons Happy Ambitious Parents-programma, zodat jij je ambities kunt combineren met je gezin.

DE HUB-COMMUNITY

Steeds een nieuw project betekent niet dat je er alleen voor staat. Sterker nog: er staat altijd een club van vakfanaten achter je waar je veel van kunt leren. Het KVM-team uit veiligheidskundige zoals jij. 50 gemotiveerde professionals, met allemaal een andere opdracht verspreid door heel Nederland. Waar de één zich verdiept in de veiligheidsladder, is de ander thuis in het coachen van de medewerkers op de werkvloer en richt de KAM-coördinator zich op ISO- en BRL-normen. In de groepsapp worden verschillende ervaringen uitgewisseld. Daarnaast komt het team regelmatig samen om kennis uit te wisselen op verschillende locaties. Verder zijn er het hele jaar door events om samen te sparren, leren en genieten. Bekijk hier de aftermovie van het zomerevent >

Speel af

VACATURES

LEAD AUDITOR

De wereld veiliger maken en een veilige werksituatie creëren. Dat doe je als lead auditor bij HUBSUB. Heb je nog geen ervaring als lead auditor maar weet je wel alles over ISO 9001, 14001, 18001, 27001 en SCL? Met het inwerktraject van HUBSUB kun jij je als veiligheidskundige door ontwikkelen tot lead auditor, zo kun jij lekker door-HUBBEN.

BEKIJK VACATURE

VEILIGHEIDSKUNDIGE

Samen met de uitvoerende collega's bepaal jij hoe de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. Dit weet jij op de juiste manier in te masseren waardoor je samen voor het doel: veilig het project afronden gaat!

BEKIJK VACATURE

VEILIGHEIDSCOACH

Het stellen van de vraag achter de vraag is voor jou niet onbekend. Hét gesprek aangaan met uitvoerde medewerkers en juist weten te doorgronden waarom zaken op een bepaalde manier gebeuren dat geeft jou energie om vervolgens de strategie opnieuw en veilig neer te zetten. 

BEKIJK VACATURE

KAM-COÖRDINATOR INFRA

Als veiligheidskundige in de infra weet jij de specialisten naast de weg volledig te doorgronden. Waarom doen zijn bepaalde werkzaamheden op een manier, hoe kan jij jouw veilige twist daaraan geven? Daar mag jij bij HUBSUB volledig induiken, uiteraard heb je een flinke club aan HUBBERS naast je staan waar je altijd op terug kan vallen om te sparren. Want er moet veilig gewerkt worden ook onder het mom van BRL7000, want veiligheid gaat tot de bodem!

BEKIJK VACATURE

KAM-COÖRDINATOR

Het opstellen van de processen en procedures én het weten te maken van de vertaalslag richting de werkvloer. Vanuit de werkvloer terug richting directie en in het midden ben jij de schakel tot stappen op het gebied van KAM.  Samen veiliger werken, dat is hetgeen wat je uiteindelijk wil bereiken. Die kick krijg jij op het moment dat “Hans” toch de input vanuit de toolbox opvolgt terwijl hij eigenlijk stug in de wedstrijd ging.

BEKIJK VACATURE

JOIN THE HUB

 1. Benieuwd geworden?
  Bekijk hierboven de vacatures of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!

   
 2. Kennismakingsgesprek
  Wij leren jou graag kennen en jij maakt kennis met HUBSUB.

   
 3. Verdiepend gesprek
  We bespreken wat jij belangrijk vindt in een baan en waar jouw talent, je 9,5, ligt.

   
 4. Op zoek naar jouw ideale project
  Zijn we een goede match? Welkom bij de club! Wij gaan meteen voor jou op zoek naar verschillende projecten. Jij hoeft niets te doen, maar we houden je uiteraard betrokken.

   
 5. Kennismaken met drie verschillende opdrachtgevers
  Samen met onze projectmanager maak je kennis met verschillende opdrachtgevers en projecten.

   
 6. Aan de slag!
  Onze talentmanager helpt je bij je keuze voor het project, zodat jij jouw ambities waar kunt maken!