Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

HAP-DAYCARE VOOR 1 DAG

Onder het mom van 'HAP-daycare' hadden we onze kinderen een dag op kantoor. Ontzettend leuk, maar wel een 1 aprilgrap. Ons Happy Ambitious Parents-programma is dat echter niet! Hoe wij onze werkende ouders van jonge kinderen op vele andere manieren ondersteunen, lees je op deze pagina.

Speel af

HAPPY AMBITIOUS PARENTS-PROGRAMMA

Voor alle (bijna) ouders met jonge kinderen t/m 12 jaar hebben we het Happy Ambitious Parents-programma opgezet. Dit programma is vooral gericht op jouw behoeften als ouder. Wij zoeken dan ook niet alleen naar projecten die aansluiten bij jouw CV, maar die ook aansluiten bij jouw ideale work/life match. Jij kiest vervolgens zelf uit drie passende projecten. Een waar jij je ambities kunt combineren met jouw privé-situatie. Daarnaast krijg je een eigen talentmanager die jou niet alleen helpt met je persoonlijke ontwikkeling en werkdoelen, maar juist ook kijkt naar waar jij gelukkig van wordt. Waaronder bij het combineren van je ambities met je gezin. Dat begint al vanaf het moment dat er een kindje op komst is of een kindje gewenst is.

Meer over

HOERA! EEN BABY KOMST!

Hoe mooi een zwangerschap ook is, er komt ontzettend veel op je af. De babykamer moet in orde worden gemaakt, je hebt regelmatig bezoekjes bij de verloskundige en waarschijnlijk gaat ook je werk er iets anders uitzien. Hoe zit het precies met verlof? En hoe kan jij je werk blijven doen zoals je dat nu doet? Daar hoef jij je geen zorgen over te maken! Waar je recht op hebt tijdens je verlof hebben we allemaal voor je op een rijtje gezet. En als het zover is, dan plant je talentmanager een gesprek in om dit helemaal met je door te nemen. Zo hoef je dat deel niet zelf uit te zoeken en kun jij je richten op de komst van jouw kleintje.

HIER KUN JIJ NOG MEER OP REKENEN

FLEXIBELE ARBEIDS-
VOORWAARDEN

Bij HUBSUB krijg je flexibele arbeidsvoorwaarden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld kiezen voor het aanvullen van je geboorteverlof of extra vakantiedagen. Dat geeft je net wat meer ruimte om te spenderen met je gezin.

NOG MEER FLEXIBILITEIT

Wanneer jouw kindje ziek is, houd je hem of haar natuurlijk het liefste thuis. Dat vraagt om flink wat flexibiliteit. Deze geven wij je vanuit HUBSUB graag. Dit soort situaties zijn dan ook altijd bespreekbaar met je talentmanager.

THUISWERKPLEK

Je krijgt de ruimte om op flexibele tijden te werken en om regelmatig thuis te werken. Zo kun jij je kinderen naar school brengen en van school halen. Heb je een vaste aanstelling? Dan krijg je ook een budget om jouw thuiswerkplek volledig naar wens in te richten.

PERSOONLIJKE TALENTMANAGER

Jouw talentmanager kijkt niet alleen met jou naar je werk, maar ook naar je privésituatie. Hoe gaat het thuis? Gaan je carrière en gezinsleven goed samen? Hoe kunnen we deze twee hand in hand laten gaan?

TIJD VOOR TIJD OPBOUWEN

Als ouder kun je ervoor kiezen om tijd voor tijd op te bouwen. Zo kun je bijvoorbeeld meer tijd besteden met je kinderen tijdens schoolvakanties. Of af en toe iets eerder naar huis gaan. Wel zo fijn, toch?

Van work/life balance naar work/life match

Met ons HAP-programma zorgen we ervoor dat jouw carrière perfect aansluit bij jouw gezinsleven én andersom. Iedere situatie is uniek en iedere HUBBER heeft andere ambities. Heb jij nog andere wensen om jouw werkzaamheden goed met het ouderschap te kunnen combineren? Dan kun je altijd het gesprek aangaan met je talentmanager om te zoeken naar een passende oplossing.

HAP VOLGENS HUBBERS

EEN GOEDE RECRUITER ÉN MOEDER ZIJN

Deze twee rollen in Joyce' leven waren niet altijd even makkelijk te combineren. Iets wat zij graag anders zag. Daarom hielp zij bij het opzetten van het Happy Ambitious Parents-programma én plukt ze er nu ook zelf de vruchten van! Hoe? Dat lees je in haar verhaal.

JOYCE' VERHAAL

DE KRACHT VAN HAP? ALLES IS BESPREEKBAAR

Iets wat Peter aan den lijve ondervindt. Met zijn talentmanager Cleo kan hij namelijk openlijk praten over wat hij liefste wil in zijn werk én wat past bij zijn gezinsleven. In zijn verhaal lees je meer over hoe hij door middel van HAP zorgde voor de ideale work/life match.

PETERS VERHAAL
JOIN THE HUB