Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

Samen voor een duurzamer Nederland

Een duurzame samenleving is belangrijker dan ooit. Gemeenten zijn daarom druk bezig met het bepalen van de focuspunten voor 2023 en het reduceren van de CO2-uitstoot. Een flinke uitdaging. Zeker als het gaat om de juiste kennis en capaciteit. In samenwerking met de Bestuursacademie hebben wij daarom een uniek ontwikkeltraject samengesteld om te zorgen voor deze duurzame professionals.

BESCHIKBARE HUBBERS IN 2023

Ons duurzaamheidsteam bestaat uit verschillende starters en professionals die in 2023 klaar zijn om een opdracht uit te voeren bij gemeenten. Tijdens het ontwikkeltraject leren zij alles over de energietransitie, klimaatwet, stakeholdersmanagement en de omgevingswet.

INTERESSE
OF MEER WETEN?

DE ZEKERHEDEN
VAN HUBSUB

Dat onze HUBBERS gelukkig zijn, is het allerbelangrijkste. Want wanneer je gelukkig bent, is succes bij de opdracht een logisch gevolg. Het geluk gaat verder dan de dagelijkse werkzaamheden. Daarom faciliteren we voor onze HUBBERS:

  • Een talentmanager: de talentmanager waarborgt de juiste work/life match voor onze HUBBER. Dit zorgt ervoor dat jij ten alle tijden een gelukkige medewerker inhuurt waarmee wij continuïteit kunnen bieden.
  • Ontwikkelmogelijkheden: het ontwikkeltraject is zo praktijkgericht dat alle kennis direct kan worden toegepast bij de opdracht. Daarnaast krijgt iedereen bij HUBSUB relevante leerlijnen en trainingen die ze verplicht en optioneel gaan volgen. 
  • POP-UP-dagen: onze HUBBERS komen regelmatig samen om van elkaar te leren en elkaar te helpen waar nodig. Door het bouwen van deze community heeft de medewerker altijd meerdere sparringpartners voor uitdagingen binnen jouw gemeente.

BESTUURS-
ACADEMIE

Het ontwikkeltraject is opgesteld in samenwerking met de Bestuursacademie en sluit naadloos aan op de praktijk. De Bestuursacademie is al meer dan 50 jaar dé opleider als het gaat om overheidsprofessionals. Zij zorgen ervoor dat overheidsprofessionals kunnen blijven inspelen op de veranderende vraag in de samenleving. Nu én in de toekomst. Ze hebben zowel kennis van het werkveld en de politieke context.

LEES MEER