Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

MAAK IMPACT ALS DUURZAAMHEIDS-PROFESSIONAL

Heb jij oog voor een duurzame leefomgeving en wil jij er alles aan doen om te zorgen dat we de wereld zoals wij die kennen kunnen behouden voor toekomstige generaties? Dan pas jij uitstekend in ons duurzaamheidsteam. Deze HUB bestaat uit adviseurs, beleidsmedewerkers en projectleiders. Gemotiveerde professionals met allemaal een andere opdracht bij een gemeente, omgevingsdienst, waterschap of provincie. Bij ons krijg je de keuze uit drie projecten bij jou in de regio. Wat jou als duurzaamheidsprofessional gelukkig maakt, weet jij zelf het beste: thuiswerken of op kantoor, van negen tot vijf werken of met eigen werktijden, structuur of liever spontaniteit.

ALTIJD ONDER DE MENSEN

Niet alleen tijdens het werken aan je project als duurzaamheidsprofessional, maar ook bij HUBSUB vinden we het contact met elkaar belangrijk. Onze professionals kennen de actuele problematiek en weten hun weg in de wereld van de klimaatwet. Waar de één zich verdiept in klimaatadaptie is de ander thuis in het versnellen van de energietransitie en maakt de ander een duurzaamheidsbeleid. Zo kunnen we veel van elkaar leren. Daarom komen we regelmatig samen op POP-UP-locaties om te werken, leren en genieten!

Wat is jouw 9,5?

Bij HUBSUB weten we dat werken meer is dan doelen behalen. Werk is jouw talenten optimaal benutten, zodat jij elke dag met een blij en tevreden gevoel naar huis gaat. Bij HUBSUB krijg je jouw eigen talentmanager. Jullie werken samen aan specifieke doelen binnen een project, maar ook aan jouw ontwikkeling en HUBHAPPINESS. Daarnaast kies je zelf uit de flexibele arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een totaalbudget en mag dit zelf indelen: wil je een iPhone of neem je liever een Samsung? Prima. Liever meer vrije tijd dan extra geld? Snappen we. Bij ons werk je op jouw manier.

Beleids-
medewerker Hanna: 

“Bij HUBSUB wordt er geluisterd naar mijn persoonlijke wensen. Ze vinden het belangrijk dat ik me op mijn plek voel bij een opdrachtgever. Daarom maakte ik kennis bij verschillende gemeenten.” HUBBER Hanna geeft een kijkje in het proces richting haar eerste opdracht en haar eerste maanden bij HUBSUB.

LEES MEER

POP-UP MET DE HUB

Hoe gaan we de klimaatdoelstellingen behalen? Wat is jouw advies op een duurzaamheidsbeleid? Dat en meer bespreek je samen tijdens POP-UP-dagen. Want samen weet je meer dan alleen. En om het teamgevoel nog extra te versterken staat er ook altijd een activiteit op de planning. Benieuwd hoe zo'n dag eruitziet? Bekijk de aftermovie! 

Speel af

BEKIJK ONZE VACATURES

Beleidsmedewerker Duurzaamheid

Zie jij jezelf met diverse stakeholders om tafel zitten om te komen tot de juiste duurzaamheidspijlers? Of zet jij de pijlers om tot een gedegen beleid.

LEES MEER

Adviseur Duurzaamheid

Zorg jij dat jouw gemeente in 2050 energieneutraal is? Of zie je jezelf al voorlichting geven over de klimaatdoelstellingen.

LEES MEER

Projectleider Duurzaamheid

Als projectleider duurzaamheid weet jij dat duurzaamheid verder gaat dan milieu, jouw focus is People, Planet en Profit. De energietransitie, het klimaatfonds en windenergie zijn jou niet vreemd.

LEES MEER

WERKEN ALS
PROFESSIONAL
DUURZAAMHEID
BIJ HUBSUB?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via het formulier.