Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

HAPPY RECRUITER HAPPY HUBBERS

Ben jij klaar voor een nieuwe manier van werken? Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Als recruiter krijg je de vrijheid om jouw functie in te delen zoals jij deze graag ziet. Ligt jouw talent bij employer branding? Ben jij de beste in het onderhouden van relaties? Of zit je vol met ideeën om kandidaten aan te trekken? Bij HUBSUB werk je op jouw manier.

BEPAAL JE EIGEN DOELEN

Doelen? Die bepalen we niet vóór jou, maar mét jou. We vinden het namelijk wel zo logisch dat je zelf bedenkt wat jouw doelen zijn en vervolgens daar naartoe werkt. Hoe je daar komt, is aan jou. Je krijgt alle ruimte om fouten te maken én successen te vieren. En wil je graag iets nieuws leren door middel van een cursus of training? Dan is daar alle ruimte voor.

BEPAAL JOUW WORK/LIFE MATCH

Wij weten dat werken meer is dan doelen behalen. Werk is jouw talenten optimaal benutten, zodat jij elke dag met een blij en tevreden gevoel naar huis gaat. Wij kennen onze mensen en weten dat de ene collega compleet andere zaken belangrijk vindt dan jij. Logisch ook. Thuiswerken of altijd onderweg zijn, van negen tot vijf werken of met eigen werktijden, structuur willen of liever spontaniteit: er is zoveel van invloed op jouw werkgeluk. Daarom krijg je bij ons flexibele arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een totaalbudget en mag dit zelf indelen: wil je een iPhone of neem je liever een Samsung? Prima. Liever meer vrije tijd dan extra geld? Snappen we.

ONZE RECRUITERS AAN HET WOORD

DANIELLE VLEMMIX

Werken als recruiter kun je tegenwoordig (bijna) overal. Maar je ergens écht thuisvoelen niet. En dat laatste vinden wij juist zo belangrijk. Recruiter Daniëlle legt uit waarom HUBSUB haar ideale thuisbasis is.

LEES MEER

KIRSTEN VOSTERS

Kirsten verruilde fashion voor het vakgebied kwaliteit, veiligheid en milieu als recruiter. Het werk als recruiter klonk voor haar niet meteen aantrekkelijk, maar ze heeft haar eigen rol bij HUBSUB volledig vorm kunnen geven. Hoe ze dat heeft gedaan?

LEES MEER

SAMEN WERKEN, LEREN & GENIETEN

Onze HUB op het hoofdkantoor bestaat uit enthousiaste recruiters, accountmanagers, talentmanagers, marketeers en HR-professionals. We houden de lijntjes graag kort en weten elkaar op de werkvloer te vinden, maar ook daarbuiten. Denk aan de wekelijkse vrijdagmiddag borrel in ons eigen café, een padeltoernooi, meedoen met de marathon van Eindhoven of weekendje Valencia.

Speel af

BEKIJK RECRUITER VACATURES

JUNIOR RECRUITER

Je bent startend binnen het vakgebied recruitment en wil jouw kennis en ervaring verder uitbreiden. Jouw persoonlijke 1-op-1 coach maakt je wegwijs in het recruitmentvak en tegelijkertijd ga jij zelfstandig aan de slag binnen een specifiek team. Voor nieuwe kandidaten ben je het eerste aanspreekpunt binnen HUBSUB en gaat langdurige relaties met jouw kandidaten aan.

BEKIJK VACATURE

RECRUITER

Je werkt als recruiter binnen een bepaald team, hierdoor ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en kan je meteen verbinding maken met jouw kandidaten. Hoe je de kandidaten vindt en aan HUBSUB verbindt bepaal je zelf. Wil je meedenken over marketing en campagnes of organiseer je graag een event? Die keuze is aan jou! 

BEKIJK VACATURE

CORPORATE RECRUITER

Jij bent de eigenaar van alles wat met corporate recruitment te maken heeft. En dan bedoelen we ook echt alles! Van kandidaten zoeken en enthousiasmeren tot aan de marketinguitingen in onze recruitmentcampagnes. Welke aanpassingen moeten we doen in het recruitmentproces? Of hoe zorgen we voor een betere employer branding? Jij bent in de lead om projecten als deze aan te pakken en recruitment nog beter en leuker te maken. Want zeg nou zelf, een nieuwe collega toevoegen aan je team, daar doe je het voor!

BEKIJK VACATURE

START JOUW
COMMERCIËLE
CARRIÈRE

Zie jij het al helemaal zitten als (corporate) recruiter bij HUBSUB? Laat je gegevens hier achter, corporate recruiter Barbara neemt zo snel mogelijk contact met je op.