Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je na het lezen van een vacature nog wat vragen hebt. Onderstaand hebben we daarom vast de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Is je vraag nog niet beantwoord? Neem gerust contact met ons op!

De vragen op rijtje

Wanneer krijg ik terugkoppeling op mijn sollicitatie? 

Wij laten je binnen maximaal 5 werkdagen weten of we voldoende aanknopingspunten zien voor een 1e kennismakingsgesprek.  

 

Hoe bereid ik me voor op het sollicitatiegesprek? 

Voor jouw 1e gesprek bij ons verwachten we dat je iets over jezelf kunt vertellen en je hebt in gelezen in HUBSUB en de vacature. Ga je bij een opdrachtgever van ons op gesprek? Dan bereiden we dat gesprek samen voor en zorgen we dat jij een optimale 1e indruk achterlaat en jij precies weet wat je kunt verwachten bij de opdrachtgever. 
 

Werken jullie landelijk? 

Jazeker, onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland. Wel kijken we altijd naar jouw reisbereidheid en organiseren het liefst een project in jouw directe omgeving. Op deze manier heb jij altijd een gezonde work/life match. 
 

Wat is detachering? 

HUBSUB is een detacheringsbureau. Detachering betekent dat je bij HUBSUB in dienst bent, en vervolgens bij uiteenlopende opdrachtgevers van ons een opdracht krijgt. Zo leer je tijdens het uitvoeren van jouw opdrachten uiteenlopende collega's en bedrijfsculturen kennen, bouw je een groot netwerk op en ontdek je waar jij in uitblinkt. Met een persoonlijke talentmanager zorgen we ervoor dat je blijft leren en dat je je blijft ontwikkelen. Lees hier meer over HUBSUB als detacheerder.

 

Is detachering iets voor mij? 

Bij HUBSUB komt geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Jouw geluk staat op één. In je werk, maar ook daarbuiten. Werken kun je namelijk overal, maar je echt thuis voelen en ergens bij horen niet. Door te hubben ben je altijd onderdeel van een club van vakfanaten, de HUB. Daarnaast krijg je steeds een project wat bij jou past en waar jij jouw talent in kwijt kunt, jouw 9,5. Met de HUB werk je regelmatig op pop-upkantoren en doe je leuke dingen. Om jouw 9,5 optimaal in te zetten, krijg je een talentmanager die meedenkt over jouw ontwikkeling én vooral zorgt dat jij gelukkig blijft! Want wanneer jij gelukkig bent, komt het succes vanzelf. Zo krijg jij de ideale work/life match! 

 

In hoeverre heb ik inspraak in de keuze voor een project? 

Je gaat altijd bij minimaal 3 van onze opdrachtgevers kennismaken en de beschikbare opdracht bespreken. Je kiest, waar nodig met advies van ons, welke opdracht op dat moment het beste past bij jouw ambities en work/life match.
 

Wat gebeurt er als ik tijdelijk geen opdracht heb? 

Geen zorgen, dat zal zelden voorkomen! Maar mocht het toch zo zijn dat jouw nieuwe project niet lekker aansluit op je huidige project? Dan zorgen we samen voor een nuttige invulling van deze periode. Wellicht kan je deze week een junior collega coachen op zijn project of organiseer jij alvast de volgende POP-UP dag? 

 

Wat is een talentmanager? / Wat doet een talentmanager voor mij? 

Bij HUBSUB krijg je jouw eigen talentmanager. Jullie werken samen aan specifieke doelen binnen een project, maar ook aan jouw ontwikkeling en HUBHAPPINESS. Je leert je talentmanager kennen tijdens je eerste werkdag. Hij of zij blijft dan aan jouw zijde als vast contactpersoon binnen HUBSUB. Er zijn structurele contactmomenten, maar je kunt altijd bij hem of haar terecht voor een vraag of informeel praatje.

 

Ik heb nog nooit van HUBSUB gehoord, zijn jullie nieuw? 

Met bijna 20 jaar ervaring in de detacheringsbranche zijn we zeker niet nieuw, je kent ons waarschijnlijk onder de naam FORTEC. Maar de wereld om ons heen en daarmee ook de arbeidsmarkt is de afgelopen jaren flink veranderd. Om nog beter aan te kunnen sluiten op de behoeften van onze collega's gaan we daarom verder met een nieuwe werkwijze én een nieuwe naam. Maak kennis met HUBSUB.

 

Wat is de 9,5?  

De 9,5 is jouw talent, dat ene waar jij goed in bent. Dat kan een vaardigheid zijn zoals presenteren, maar ook een competentie zoals daadkracht. Jij blinkt hierin uit en jouw collega's weten je op dit vlak goed te vinden wanneer ze ondersteuning nodig hebben. Wij geloven dat als je doet waar je goed in bent, jij gelukkig bent in je werk en het succes vanzelf komt.