Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

TALENTMANAGEMENT BIJ HUBSUB

Bij HUBSUB krijgen alle HUBBERS een persoonlijke talentmanager. Iemand die je talenten managet? Zeker. Maar dat is zeker niet het enige! Jouw talentmanager heeft namelijk niet alleen maar oog voor jouw carrière, maar ook voor je privéleven. Want we snappen allemaal dat beide onderdelen van je leven in elkaar overvloeien en effect op elkaar hebben. Met de juiste aandacht hiervoor zorgen wij samen voor jouw ideale work/life match!

Welkom bij de HUB

Iedere periode organiseren we een introductiedag voor alle nieuwe HUBBERS. Onder leiding van je talentmanager maak je op deze dag officieel kennis met HUBSUB. Er worden dingen met elkaar gedeeld én geleerd. En er wordt natuurlijk ook veel plezier gemaakt! Je maakt officieel onderdeel uit van onze community.

Altijd connected

HUBSUB is dus je vaste basis. Vanuit hier ga je werken op een door jou gekozen project. Hierbij is je talentmanager je vaste contactpersoon. Zit je in team VTH, dan is dit Robbert. Ben je onderdeel van team KVM of duurzaamheid? Dan is Cleo je talentmanager. Met hem of haar heb je structurele contactmomenten. Maar je kunt ook altijd bij je talentmanager terecht voor een vraag of informeel praatje. De benoemde structurele momenten bestaan uit verschillende soorten gesprekken: het einde maandgesprek, het 100 dagengesprek, het projectevaluatiegesprek en iedere acht weken het VIP-gesprek. Allemaal met als onderliggend doel dat jij HUBHAPPY bent!

VIP-gesprekken

VIP, oftewel Very Important Person. Want ja, dat ben jij voor ons! In deze gesprekken worden onder andere je doelen en je tevredenheid over je project besproken. De verdere invulling van deze gesprekken hangt af van jouw wensen. Wil je het hebben over je ontwikkeling, je werkgeluk, je leven thuis? Ieders behoeften, obstakels en focuspunten zijn namelijk anders. En dat snappen wij. Enkele onderwerpen die jouw talentmanager belangrijk vindt om in ieder geval te waarborgen zijn:

Jouw 9,5

Want zet jij deze wel genoeg in? Met jouw 9,5 doelen wij op datgene waar jij goed in bent én energie van krijgt. Een niet te onderschatten kracht! Wij vinden het dan ook belangrijk dat je deze inzet. Zodat jij elke dag met een blij en tevreden gevoel weer naar huis gaat.

Jouw ontwikkeling

Naast het benutten van jouw talenten is het ook goed om regelmatig te worden uitgedaagd. Deze combinatie zorgt namelijk voor flow! Met je talentmanager bespreek je waar jij je in wilt ontwikkelen. Jij bepaalt de richting, wij bieden jou de ondersteuning.

Jouw ideale work/life match

Wat is die van jou? Hoe ziet deze eruit, zodat je niet hoeft in te leveren op privé- of werkgebied? Je talentmanager kijkt samen met jou naar hoe je beide onderdelen van je leven hand in hand kunt laten gaan. Om zo je (werk)geluk te waarborgen.

Jouw flexibele arbeids-
voorwaarden

Om je nog een extra handje te helpen bij het creëren van je ideale work/life match hebben we flexibele arbeidsvoorwaarden. Liever meer vrije tijd dan extra geld? Of wil jij meer budget voor je leaseauto? Kies de voorwaarden die bij je passen!

Jouw gezinsleven

Ben jij een ouder van jonge kinderen én wil je ambitieus blijven in je werk? Dan hebben wij voor jou het Happy Ambitious Parents-programma. Hierbij kijkt je talentmanager met jou naar hoe jij je rol als ouder optimaal kunt combineren met je werk.

JOIN THE HUB