Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

zo gaan wij te werk. en jij straks ook.

Bij HUBSUB weten we dat werken meer is dan doelen behalen. Werk is jouw talenten optimaal benutten, zodat jij elke dag met een blij en tevreden gevoel naar huis gaat. Daarom investeren wij precies daar in. Door te hubben behoor je tot een community van vakfanaten, zonder in te leveren op flexibiliteit en zelfstandigheid. Wat je wel krijgt, is meer werkgeluk. Welkom bij de club van HUBSUB.

Laat happiness voor je werken

Jouw happiness is het allerbelangrijkste. Wanneer jij gelukkig bent, is succes namelijk een logisch gevolg. Daarom krijg je bij HUBSUB jouw eigen talentmanager. Jullie werken samen aan specifieke doelen en ontwikkeling, maar nog veel belangrijker, aan jouw HUBHAPPINESS. Door structurele contactmomenten en onze online happinessmeter, zorgen we ervoor dat jij lekker in je vel zit.

Ga voor jouw work/life match!

Wij kennen mensen. En zo weten we dat – zeker anno 2022 – jouw collega compleet andere zaken belangrijk vindt dan jij. Logisch ook. Thuiswerken of altijd onderweg zijn, van negen tot vijf werken of met eigen werktijden, structuur willen of liever spontaniteit: er is zoveel van invloed op jouw werkgeluk. Daarom krijg je bij ons flexibele arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een totaalbudget en mag dit zelf indelen: wil je een iPhone of neem je liever een Samsung? Prima. Liever meer vrije tijd dan extra geld? Snappen we. Bij ons werk je op jouw manier.

Pop-up met de hub

Werken kun je overal, maar je ergens thuis voelen niet. Daarom is verbinding met de rest van het team belangrijk. Iedereen heeft andere kwaliteiten en zo kunnen we veel van elkaar leren. Maar dat niet alleen. Ook zien we dat onze HUBBERS meer raakvlakken hebben dan alleen vakinhoud. Samen marathons lopen, een passie voor bakken of het drinken van een biertje. Ook dat schept een band. Daarom faciliteren we eens per kwartaal een pop-up kantoor. Om te werken, kennis te delen én om funactiviteiten te ondernemen.

Speel af

Ga je hoppen of ga je hubben?

Door te hubben ben je altijd onderdeel van een club van vakfanaten, de HUB. Daarnaast krijg je steeds een project wat bij jou past en waar jij jouw talent in kwijt kunt, jouw 9,5. Waar jij gelukkig van wordt, weet je zelf het beste. Wij leggen je daarom 3 projecten voor. Jij kiest zelf waar je aan de slag wilt. Is je project afgerond? Dan hub je weer door naar het volgende project.

JOIN THE HUB

Veiligheidskundige

We hoeven jou niet meer te vertellen hoe jouw dag als veiligheidskundige eruitziet. Daarom kijken we naar wat jij belangrijk vindt en daar zoeken we een passende opdracht bij. Je krijgt altijd de keuze uit 3 projecten. Denk aan toonaangevende opdrachtgevers zoals dé gerenommeerde aannemer, facilitaire organisatie of een offshore organisatie.

Bekijk vacature

Veiligheidskundige maakindustrie

Als veiligheidskundige bij HUBSUB weet jij als geen ander welke risico's komen kijken bij het omzetten van rauwe materialen tot producten. Heb jij een passie voor een productieomgeving? Dan ben je bij HUBSUB op de juiste plek. HUBSUB weet als geen ander wat er speelt in de markt en met ons brede netwerk aan partners krijg je voldoende ruimte om een volgende stap in jouw carrière te zetten.

Bekijk vacature

Veiligheidskundige zware industrie

Met jouw ervaring als SHEQ, QHSE, HSE, veiligheidskundige of safety officer is geen industrie voor jou onbekend terrein. En dat is mooi! Want bij HUBSUB waan jij jezelf elke keer weer in een nieuwe omgeving. Je bezoekt verschillende industriële bedrijven om daar het veiligheidsbeleid te ontwikkelen en te implementeren.

Bekijk vacature

KAM-Coördinator infra

Als veiligheidskundige in de infra weet jij de specialisten naast de weg volledig te doorgronden. Waarom doen zijn bepaalde werkzaamheden op een manier, hoe kan jij jouw veilige twist daaraan geven? Daar mag jij bij HUBSUB volledig induiken, uiteraard heb je een flinke club aan HUBBERS naast je staan waar je altijd op terug kan vallen om te sparren. Want er moet veilig gewerkt worden ook onder het mom van BRL7000, want veiligheid gaat tot de bodem!

Bekijk vacature

KAM-Coördinator bouw

Wil jij als KAM-Coördinator niet alleen stappen zetten op de veiligheidsladder, maar ook in jouw carrière? Heb jij naast jou hart voor veiligheid en mensen ook kennis van ISO-certificeringen? Bij HUBSUB, kun jij lekker HUBBEN van project naar project om jouw kennis en vooral kunde te verspreiden!

Bekijk vacature
BEKIJK ALLE
KVM VACATURES