Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

JE BENT NIET ALLEEN
(IN) JE WERK

Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Wij geven jou de aandacht die je verdient door jouw expertise, interesses en privésituatie te bekijken en te matchen met drie geweldige projecten. En het beste van alles? Jij kiest zelf welk project het beste bij jou past! Want als jij gelukkig bent, dan komt het succes vanzelf!

DETACHEREN, MAAR DAN ANDERS

Zodra jij een keuze hebt gemaakt uit drie projecten, ga je voor een bepaalde tijd een project uitvoeren bij een opdrachtgever. Dit kan een half jaar zijn, maar ook 2,5 jaar. Is je project klaar? Dan HUB je weer door naar de volgende. Kortom, telkens weer iets nieuws, maar de vastigheid van HUBSUB blijft. Zo kun jij steeds doen waar je goed in bent, een kijkje nemen in verschillende keukens én heb je steeds een project wat past bij jouw privésituatie. Maar blijf je ook altijd onderdeel van de community.

MEER OVER ONZE WERKWIJZE

JOUW TEAM

Onze HUB bestaat uit drie teams: kwaliteit, veiligheid en milieu (KVM), vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH) en duurzaamheid. Samen werken, leren en genieten staat centraal, zodat jij je écht onderdeel voelt van onze HUB. De teams komen regelmatig bijeen om kennis uit te wisselen en samen activiteiten te ondernemen. Van een inhoudelijke sparsessie tot aan een volleybaltoernooi en schapendrijven voor de teambuilding. Benieuwd hoe zo'n dag eruit kan zien? Bekijk de aftermovie.

Speel af

JOUW WORK/LIFE MATCH

Thuiswerken of altijd onderweg zijn, van negen tot vijf werken of met eigen werktijden, structuur willen of liever spontaniteit: er is zoveel van invloed op jouw HUBHAPPINESS. Daarom krijg je bij ons flexibele arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een totaalbudget en mag dit zelf indelen: wil je een iPhone of neem je liever een Samsung? Prima. Liever meer vrije tijd dan extra geld? Snappen we. Ben je in verwachting van een kindje of heb je jonge kinderen? Dan kan je gebruik maken van ons Happy Ambitious Parents-programma, zodat jij je ambities kunt combineren met je gezin. Bij ons werk je op jouw manier.

JOUW TALENT-
MANAGER

Bij HUBSUB krijg je jouw eigen talentmanager. Jullie werken samen aan specifieke doelen binnen een project, maar ook aan jouw ontwikkeling en HUBHAPPINESS. Er zijn structurele contactmomenten, maar je kunt altijd bij hem of haar terecht voor een vraag of informeel gesprek. Wil je iets nieuws leren, of juist liever je kennis delen met andere HUBBERS? Alles is mogelijk. Van persoonlijke ontwikkeling, tot het opdoen van kennis en volgen van een opleiding. Er is altijd ruimte voor groei én om fouten te maken. Want daar leer je het meeste van.

BEKIJK ONZE
VACATURES

MEER WETEN?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier.