Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

GROEI DOOR ALS ACCOUNT-
MANAGER

Ben jij klaar voor een nieuwe manier van werken? Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Met het traineeship accountmanager wijzen wij jou de weg in het commerciële speelveld, krijg je coaching en volg je verschillende trainingen. Ben jij er klaar voor om samen met andere HUBBERS te groeien, leren en genieten?

DOE DE QUIZ

EEN COMMERCIËLE BOOST

Met het traineeship geef jij een vliegende start aan jouw commerciële carrière. Binnen een jaar word je opgeleid tot volwaardig accountmanager of recruiter. Je krijgt 1-op-1 coaching en krijgt in- en externe trainingen over onderwerpen als onderhandelen, telefonische acquisitie en klantgesprekken. Alles pas je direct toe in de praktijk en vanaf dag één ga je zelf aan de slag. Dat betekent ook dat je direct kan rekenen op een goed salaris, bonusregeling en leaseauto.

BIJ HUBSUB KRIJG JE MEER

Werken bij HUBSUB is meer dan alleen doelen behalen. Wij geloven er namelijk in dat als je gelukkig bent, het succes vanzelf komt. Daarom draait het niet alleen om werk. Zo mag jij zelf jouw arbeidsvoorwaarden bepalen. Dit betekent dat je 6% van je salaris mag besteden aan dingen die jij belangrijk vindt. Kies je bijvoorbeeld een luxere leaseauto of wil je extra vakantiedagen? Jij werkt op de manier die bij jou past.

  • Fulltime of liever parttime? Vanaf 32 uur bepaal jij jouw work/life match. 

  • Een salaris tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand o.b.v. 40 uur. 

  • Ongelimiteerde persoonlijke bonus, teambonus en een jaarlijkse stedentrip. 

  • Een telefoon, laptop en een leaseauto zodat je altijd op tijd op jouw afspraken bent. 

  • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag, want even afschakelen is ook belangrijk. 

  • Vrijdagmiddag 16.30 uur? Wij staan te proosten in ons eigen café. 

  • Echt hybride werken, zowel op kantoor als thuis als onderweg. 

  • Pensioen goed geregeld bij Zwitserleven. 

  • Een volledig gefaciliteerd ontwikkeltraject met salescoach, trainingen door een gecertificeerde opleider. 

SAMEN WERKEN, LEREN & GENIETEN

Onze HUB op het hoofdkantoor bestaat uit enthousiaste accountmanagers, recruiters, talentmanagers, marketeers en HR-professionals. We houden de lijntjes graag kort en weten elkaar op de werkvloer te vinden, maar ook daarbuiten. Denk aan de wekelijkse vrijdagmiddag borrel in ons eigen café, een padeltoernooi, meedoen met de marathon van Eindhoven of weekendje Valencia.

Speel af

DEZE TRAINEES GINGEN JE VOOR

TIM KWINTEN

Na zijn studie commerciële economie en verschillende salesgerichte stages wist Tim het zeker: "ik moet de sales in!" Bij HUBSUB kreeg hij de kans om zichzelf te ontwikkelen en om niet alleen zijn carrière, maar ook het nieuwe team duurzaamheid een vliegende start te geven. Hoe Tim dat heeft ervaren lees je in onderstaand artikel.

LEES MEER

KIRSTEN VOSTERS

Kirsten verruilde de fashionbranche voor de detacheringswereld. Ze begon als recruiter bij HUBSUB en met het traineeship heeft ze nu ook een 360-rol waarbij ze ook de rol van accountmanager vervuld. Een hele leerzame en waardevolle combinatie. Wat Kirsten allemaal geleerd heeft bij HUBSUB lees je in onderstaand artikel.

LEES MEER

START JOUW COMMERCIËlE CARRIÈRE

Zie jij het al helemaal zitten als accountmanager bij HUBSUB of wil je meer informatie over het traineeship? Laat dan hier je gegevens achter, Monique neemt zo snel mogelijk contact met je op.