Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

BE HAPPY
@HUBSUB

Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Jouw geluk staat op één. In je werk, maar ook daarbuiten. Werken kun je namelijk overal, maar je echt thuis voelen en ergens bij horen niet. Door te hubben ben je altijd onderdeel van een club van vakfanaten, de HUB. Daarnaast krijg je steeds een opdracht die bij jou past en waar jij jouw talent in kwijt kunt, jouw 9,5. Met de HUB werk je regelmatig op POP-UP-locaties om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren. Hoe zo'n dag eruit ziet? Dat zie je in onderstaand filmpje.

POP-UP
MET DE HUB

Speel af

"kennis delen is het mooiste wat er is"
 

Voor toezichthouder David van der Wijst is het vooral belangrijk dat je van andere collega's kunt leren en kennis kunt delen. De nieuwe informatie die je krijgt van mede-HUBBERS kun je vervolgens weer toepassen bij je eigen opdrachtgever.

David van der Wijst

Werk op jouw manier

Wij geloven dat als jij gelukkig bent, succes in je werk een logisch gevolg is. En wat jou gelukkig maakt, weet je zelf het beste. Daarom krijg je bij HUBSUB flexibele arbeidsvoorwaarden. Dit betekent dat je 6% van je salaris mag besteden aan dingen die jij belangrijk vindt. Bijvoorbeeld een luxere laptop of extra vakantiedagen. Daarnaast krijg je een eigen talentmanager die je helpt met je doelen binnen een project, persoonlijke ontwikkelingen en je carrièrepad.

Meer over onze cultuur

ONZE TEAMS

Met ons netwerk van opdrachtgevers door heel Nederland zoeken we drie opdrachten voor je uit. Jij mag vervolgens zelf kiezen welke opdracht het beste bij je past.Onze teams zijn onderverdeeld in vergunningverlening, toezicht, handhaving (VTH), kwaliteit, veiligheid en milieu (KVM) en duurzaamheid.

Meer over onze teams

Vergunningverlening, toezicht, handhaving Duurzaamheid Kwaliteit, veiligheid en milieu
OOK EEN HUBBER WORDEN?