Contact

Vragen over HUBSUB?

Bel me terug Stuur een bericht Locaties
HUBSUB
Beemdstraat 24
5652 AB Eindhoven
Nederland

040 294 68 86
hello@hubsub.nl

WERK OP JOUW MANIER
ALS
BOUW-
INSPECTEUR

Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. En waar jij happy van wordt, weet je zelf het beste. Is jouw talent het toezichthouden op vergunningen? Of gaat jouw hart sneller kloppen van bouwinspecties? Bij ons krijg je zelf de keuze uit drie projecten. Daarnaast krijg je flexibele arbeidsvoorwaarden waaruit je zelf mag kiezen. Ga je voor extra lease-budget of meer vakantiedagen?

ALTIJD ONDER DE MENSEN

Niet alleen tijdens je werk als bouwinspecteur bij je project, maar ook bij HUBSUB vinden we het contact met elkaar belangrijk. Onze HUB bestaat uit vergunningverleners, toezichthouders, handhavers, juristen, adviseurs en projectleiders. Alle professionals kennen de actuele problematiek en weten hun weg in de wereld van de wet- en regelgeving. Waar de één zich verdiept in de vergunningsaanvraag van de bouw van een compleet nieuwe woonwijk, is de ander thuis in het houden van toezicht bij een veehouderij en richt de jurist zich op de handhavingsprocedure bij een industriële onderneming. Zo kunnen we veel van elkaar leren! Daarom komen we regelmatig samen op POP-UP-locaties om samen te werken, leren en genieten!

Wat is jouw 9,5?

Wil jij jouw bouwkundige en juridische kennis inzetten tijdens inspecties? Toezicht houden op de naleving van vergunningen of weet jij alles over de Wkb en wil je die kennis graag met andere HUBBERS delen? Bij HUBSUB kijken we naar jouw talent. Samen met je talentmanager werk je aan jouw vakinhoudelijke doelen binnen in een project, maar vooral aan jouw persoonlijke ontwikkeling en HUBHAPPINESS. Op de hoogte blijven van actualiteiten binnen je vakgebied vinden we belangrijk. Daarom krijg je bij ons ook alle ruimte om aan je ontwikkeling te werken; het behalen van je Abw, verdiepen in brandveiligheid of juist specialiseren in ondermijning. Met je talentmanager bespreek je de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jouw opdracht en persoonlijke doelen.

BOUWINSPECTEUR | NOORD-BRABANT BOUWINSPECTEUR | OVERIJSSEL BOUWINSPECTEUR | UTRECHT

POP-UP MET DE HUB

Ookal kiest de ene inspecteur voor een gemeente in het Zuiden en een ander voor een omgevingsdienst in het midden van ons land, de HUB komt regelmatig samen op POP-UP-locaties. Om kennis te delen over de Wkb of een ingewikkeld handhavingstraject en om samen activiteiten te ondernemen zoals bijvoorbeeld een spel of barbecueworkshop.

Speel af

MEER OVER WERKEN ALS BOUWINSPECTEUR

Op pad met onze bouwinspecteurs

Onze HUBBERS Robin, Patrick en David zijn alle drie werkzaam als bouwinspecteur. Maar dat betekent niet dat hun dagen er hetzelfde uitzien. Zo weet David alles over de Wkb en kan Patrick je alles vertellen over (oude) vergunningen. Benieuwd hoe hun dagen eruit zien? Robin ging met ze op pad!

LEES MEER

Van schilder naar bouwinspecteur

De mooiste overeenkomst tussen deze twee functies volgens Patrick? Bij mensen over de vloer komen. Dát is iets wat helemaal bij Patrick past! Soms gaat het niet om de ervaring die je hebt, maar om de kwaliteiten die je beschikt. En met de discipline, leergierigheid en positiviteit van Patrick, weten we zeker dat hij het ver gaat schoppen als bouwinspecteur. Benieuwd hoe hij deze switch gemaakt heeft en waar hij nog wel eens tegen aan loopt?

LEES MEER

De bouw pop-updag

Welke veranderingen gaat de Wkb brengen in jouw werkzaamheden? Dat bespreek je samen tijdens POP-UP-dagen. Want samen weet je meer dan alleen. En om het teamgevoel nog extra te versterken staat er ook altijd een activiteit op de planning. Benieuwd hoe zo'n dag eruit ziet?

LEES MEER
GA VAN HOPPEN
NAAR HUBBEN

WERKEN ALS
BOUW-
INSPECTEUR
BIJ HUBSUB?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via het formulier.